Friday 9 September 2011

Gevlochten zwarte kapsels en Hair Styles Weave

Styling voor lange zwarte haren kan nooit te moeilijk, als het lijkt. Natuurlijke zwart haar kan kijken sissend en verrukkelijk bij gestyled behoren. Lange zwarte haren kan worden aangekleed met wendingen of gestructureerd in lagen voor krullen. Rechte, kan lang zwart haar leiden tot veel hoofden te draaien, zelfs als het gekoppeld is in een simpele paardenstaart en versierd met een strass speld.
Naast de traditionele stijlen, kan lang zwart haar ook gestyled worden in het haar vlechten. Zwart gevlochten kapsels en zwart haar weave stijlen zijn zeer geschikt voor lange zwarte haren en kan gedragen worden door schoolmeisjes om zelfs de tieners die uit zijn voor een rockende avond op de disc. Zwart haar vlechten en zwart haar weave stijlen zijn vooral populair in gebieden die een warmer klimaat hebben als deze worden gebruikt om de drager koel te houden tijdens de warme zomers.
Hier is een blik op Black Gevlochten Kapsels - Black Hair Weave Stijlen:
Vrouwen met een natuurlijke zwarte haren hebben tijd en geld om stijl hun sluizen in de best mogelijke manier. Zwart gevlochten kapsels en weven stijlen niet alleen helpen de gebruiker om een ​​coole fashion statement, maar zijn ook laag op onderhoud. De enige kink in de kabel die kunnen optreden terwijl je haar vlechten is de factor tijd. Zwart haar vlechten kan in het algemeen duurt een paar minuten of zelfs uren, die grotendeels afhankelijk van de complexiteit van het haar vlechten.
Normale zwarte Hair Vlechten:
Wanneer u wilt gaan voor haar braids, heb je goed gewassen en gereinigd uw haar te verzekeren. Dit is vooral gedaan om een ​​glad oppervlak te krijgen voordat je haar vlechten. Het vlechten wordt gedaan zodra de haren is verdeeld in drie secties. Dit proces wordt voortgezet tot de gewenste lengte van het haar. Wanneer u de verdeling van de haar in drie delen, ook een mentale notitie om te waarborgen dat de kapper een gelijk bedrag aan dichtheid handhaaft voor de drie secties. Dit is van groot belang als een oneigenlijk evenwicht in de dichtheid van de secties kunnen leiden tot een verkeerde weergave van het haar vlechten. Er is veel van het draaien van de betrokken het haar, daarom kan het een beetje moeilijk om het haar vlak zijn.
Het zwarte haar braids kan ook worden aangekleed tot in chignons, broodjes, verdraaiingen of eenvoudig kan worden losgelaten. Zwart gevlochten kapsels en haar weave stijlen kan ook fantastisch uitzien met de toevoeging van snuisterijen, bloemen, kralen, parels, kleurrijke bands of zelfs veelkleurige string. U kunt zelfs experimenteren met meer dan 3 punten van je haar. Dit kan gedaan worden na een overleg met uw kapper.
Micro Black Hair Vlechten:
Deze stijl is voornamelijk onder de Afro-Amerikaanse vrouwen en heeft nu een universele aanvaarding wereldwijd. Micro vlechten je haar is ook een van de moderne trends in de haren vlechten stijlen. Tot micro-vlecht je haar, je kan het nodig zijn om eerst te controleren van de sterkte van het haar. Als je haar op de zwakkere kant en heeft de neiging om gemakkelijk te breken, dan is deze zwarte haren vlechten stijl is zeker niet aanbevolen voor jou. Voordat u zich haasten naar de kapsalon voor het uitproberen van zwart gevlochten kapsels en haar weave stijlen, moet u aan olie je haar 's nachts en daarna wassen, conditie en hydrateren je haar de volgende dag.
Micro zwarte haren vlechten wordt gedaan met de hulp van het bevestigen van vezels of zelfs haren weven. Micro zwart haar vlechten is de moderne trend onder vlechten kapsels. Als u check out met uw dichtstbijzijnde schoonheidssalon, ben je verplicht om te ontdekken meer dan 1000 opvallende en prachtige micro zwarte haren vlechten en weven stijlen die je geest zal sturen in een wieteren. Zorg ervoor dat u krijgt een professionele om u te helpen met micro vlechten, zodat het kan worden zo pijnloos mogelijk.
Micro haren vlechten gaat weven je haar in dunne vlechten. Deze dunne haren hebben speciale aandacht en zorg. Most vrouwen kiezen om te kiezen voor micro haar vlechten als het is zeer gemakkelijk te onderhouden en ook helpt bij de snellere hergroei van haar. Zeer krappe micro vlechten kunnen veroorzaken dan het breken van haar.
Een van de veiligste vormen en de meest populaire vorm van micro haarvlechtkunst is the cornrow. Zwart gevlochten kapsels en zwart haar weave stijlen kan nooit compleet zijn zonder de vermelding van vlechten. Cornrows zijn erg mooi en zijn sported door celebs over de hele wereld. Deze zijn populair bij zowel mannen als vrouw. Voor de Afrikaanse Amerikaanse haren, zou de lengte die nodig is voor een trendy cornrow worden ongeveer 5 cm ongeveer. Zorg voor de eigen cornrows, gebruik een zijden kussensloop. U kunt uw hoofd in een sjaal, zelfs wrap vóór het naar bed gaan 's nachts. Lang zwart haar hebben de neiging om kroeshaar krijgt als gestyled in een cornrow, dus als je nodig hebt om je cornrow wassen, kunt u een douche stimulator die is ingesteld op een lichte stand gezet, zodat, als het haar voorzichtig te reinigen zonder beschadiging van de cornrows gebruik te waarborgen.
Zwart gevlochten kapsels kan worden verbeterd met behulp van extensions of haar weven. Hairweaving is de methode van het toevoegen van haar om van de hoofdhuid met behulp van mensenhaar of zelfs synthetisch haar. Het proces omvat het weven van de haar zo dicht mogelijk bij de wortel van het haar. Hair extensions worden gebruikt om te geven uw haar meer volume en lengte. Verkrijgbaar in vele kleuren en texturen, zijn deze aan de haren vastgeplakt op verschillende manieren. U kunt de draden, naaien, lijm en zelfs vlecht het synthetische haar met je natuurlijke zwart haar. Zwarte gevlochten kapsels bevatten ook deze methode en dit proces wordt voornamelijk gevolgd door toonaangevende beroemdheden die het nodig hebben voor het afvoeren van verschillende looks in een korte tijdspanne.
Voor zwart haar weave stijlen, is de natuurlijke haren gevlochten langs de hoofdhuid. Dit wordt gedaan in een horizontale lijn. De hair extensions zijn ingenaaid op / naar de vlechten met de hulp van een zware weven draad. The kapper moet the natural hair kam in de extensies voor zowel mengsel. Deze vorm van weven stijl moet worden van tevoren gepland is aan het bedrag van het haar bepalen, om te verweven. Hairweaving moet worden gedaan met uiterste zorg en een belangrijke tip zou zijn aan olie toe te passen rond de vlechten to het breken van het haar te voorkomen.
Wanneer u de zwarte gevlochten kapsels en zwart haar weave stijlen verkennen, er altijd voor zorgen dat u naar een professionele om de beste resultaten te bereiken.

No comments:

Post a Comment