Wednesday 21 September 2011

Wedding bloemboeketten: Bruidsboeket Ideeën

Ben jij, of iemand die je dicht bij, het plannen van een bruiloft? Als dat zo is, weet je dat er tonnen van keuzes, en zo veel dingen te plannen. Bruidsboeketten en andere huwelijksbloemen zijn slechts een klein deel van de planning, maar het kan tijdrovend zijn. Hier zijn een aantal ideeën om mee te helpen dingen veranderen.
Bruidsboeketten
Vele bruiden houd witte boeketten. Ze kunnen allemaal op soort bloem, zoals witte rozen of mini anjers. Ze kunnen ook een combinatie van bloem soorten, zoals Dendrobium orchideeën met witte rozen en / of anjers. Een mooie witte ranonkels stelletje zou een mooi alternatief voor witte rozen zijn.
Er zijn veel mooie kleurcombinaties die kunnen worden gemengd met witte rozen of alleen gehouden. Als je van blauw of paars, ridderspoor is een leuke keuze. Een iris is ook prachtig in het blauw. Voor degenen onder u die graag pastel kleuren (de kleuren van de lente) roze en paarse bloemen en roze rozen misschien iets voor jou. Een iris zou kunnen komen is wit en geel, ook.
Een stelletje van de baby ademt voeg een mooie touch aan de regeling. Het lint op het bruidsboeket is meestal wit, maar u kunt het lint af te stemmen op de bruiloft kleuren of bruidsmeisjekleding als je wilt.
Bruidsboeketten
Spreken van de bruidsmeisjes, wat zijn ze gaan uitvoeren? Soms deze dames hebben een kleinere versie van de bruidsboeket. Anderen hebben gedaan een enkele bloem die is wit of wedstrijden van hun jurken. Een simpele groep van roze anjers zouden kunnen doen.
Zoete erwten zijn ook een mooie delicate bloem die je kunt krijgen in lavendel, roze, wit, of vrijwel elke kleur je wilt. Ze zijn ook een mooie combinatie met hyacinten, die komen in verschillende kleuren ook. U kunt het opslaan van de roos combinaties voor uw bruidsboeket.
Geraniums kan een leuk alternatief voor anjers in violet zijn, rood, of roze. Een frisse Ranunculus heeft veel bloemblaadjes, en ziet eruit als zo'n mooie volle bloei. Ze zijn iets groter en luchtiger dan anjers, en zou een geweldig alternatief leveren aan anjers.
Andere bruiloft Bloemen
Kleine bloemstukken kunnen worden gemaakt voor het haar. Clips met verse bloemen, een kroon van baby ademt, of een enkele bloem door het oor zijn een paar simpele versieringen die zijn eenvoudig maar elegant.
Corsages en boutonnières zijn natuurlijk aan de ouders van de bruid en bruidegom, de bruidegom, en de bruids partij. Ze kunnen bijpassende linten, strikken of en kleuren, of ze kunnen allemaal uniek zijn. De bloemen kunnen wit van kleur en linten die het bruidsmeisje jurken passen, of de bloem kan overeenkomen met die jurken en het lint kan worden wit. Kleine tot middelgrote bloemen worden gebruikt in een kleine opstelling van niet meer dan drie bloemen (niet inclusief baby ademhalingen).
Wat te denken van de centerpieces, de kerk decoraties, en de receptie? De mogelijkheden zijn eindeloos, en bloemen zijn bijna altijd ergens inbegrepen. Een idee is om imitatie bloemen. Er zijn zeer realistisch en mooi imitatie bloemen beschikbaar op kunst en kunstnijverheid winkels die het doel zou dienen. Ze zijn veel gemakkelijker te bewaren, en je kunt ze krijgen van tevoren zonder zorgen te maken over hen verwelking. U kunt ook gebruik ze om wat bloemtypen studie en krijg een aantal ideeën. Als je komt met iets wat je wilt, kun je regelen ze zelf met imitatie bloemen en hebben een bloemist samen een echte set die net lijkt alsof het.
Herinner plezier hebben, en ontspan zoveel mogelijk. Bloemen zijn niets vergeleken met de lange prachtige leven nog, na de bijzondere dag is gedaan.

No comments:

Post a Comment