Wednesday 21 September 2011

Gebouw luidsprekerboxen - Hoe luidsprekerboxen Zorg

Hoge kwaliteit en goed gebouwde speaker dozen leveren tunes met de beste bas en de meest briljante klank. Ze zijn makkelijk te maken en kan gebruikt worden in auto's en ook bij u thuis. Terwijl hij een luidsprekerbox, moet u de dikte van het materiaal dat u gaat gebruiken overwegen. Wood is de meest geprefereerde een, maar het is zwaar. Spaanplaat is licht in gewicht en driekwart van een centimeter dik. De aankoop van het spaanplaat of hout volgens de grootte van de luidspreker box die je gaat maken. Laten we nu eens kijken hoe de luidsprekers boxen maken.
Hoe Speaker Boxes Build
Methode 1:; Materialen; luidsprekerstuurprogramma, hout, spaanplaat, hout lijm, siliconen, tapijt, glasvezel en schroeven.
Procedure; Stap 1: Kies een luidspreker driver volgens de grootte van de luidspreker box u wilt maken. De luidsprekerkast moet iets groter dan de luidspreker.; Stap 2: Spaanplaat of medium density vezelplaat zijn over het algemeen de voorkeur voor het maken van luidspreker boxen als geluid trilt ook in het hout materiaal van dit soort.; Stap 3: Zes stukken hout nodig zijn voor de top, de bodem, de twee partijen, de rug en de voorkant.; Stap 4: Knip een cirkel voor de luidspreker-driver, plaats de bestuurder in het frontpaneel en schroef in de driver.; Stap 5: Boor de gaten op het bord waar je wilt de schroeven.; Stap 6: samen Bevestig de zijkanten van de dozen met behulp van een schroevendraaier. For the boards to tightly be screwed, select screws that niet threads have at the top.; Stap 6: Bedek de voorkant van de luidspreker, met een zwarte doek om het verbergen van de luidspreker en accessoires aanwezig zijn binnen. Lijm of stapelvezels de luidspreker doek op de hout.; Stap 7: Boor een gat in het achterpaneel. Door dit gat, kunt u de luidspreker draad aan de buitenkant van de luidspreker. Dit zal u helpen om de speaker box stekker in het stopcontact boord aanwezig op de muur.; Stap 8: Hoewel de zijkanten van de doos samen worden geschroefd, lijm hen met lijm zodat ze samen zijn stevig gehouden.; Stap 9: Voeg braces of kleine wiggen binnenin de luidspreker vak zodat het geluid gestage blijft en trilt niet vanaf de zijkanten. Deze wiggen te helpen het geluid zich vrij te bewegen in de doos.; Stap 10: Vul de speaker box met silicone om het ontsnappen van lucht te vermijden.; Stap 11: Voor isolatie van de luidspreker box, vul het met poly-fill of glasvezel. Dit zal ook het verbeteren van de kwaliteit van het geluid. Het benodigde bedrag is afhankelijk van de kwaliteit en het type geluid dat u wilt.
Methode 2:; Materialen; hardboard, decoupeerzaag, boormachine, omlaag spiraal beetje, router, schuurpapier, scheermes, spray lijm, schroeven, siliconen, soldeer pistool, soldeer en tapijt.
Procedure; Stap 1: Met een sjabloon en potlood, traceren de afmetingen van een spreker box, de zes zijden, centrum verdeelschot en fiberboard volledig. Dit zal het ontwerp van het patroon van de luidspreker.; Stap 2: Gebruik een decoupeerzaag voor het snijden van de patronen opgespoord op de vezelplaat. After tracings worden gesneden, maken patronen van de plaats waar de sub-woofer speaker zal worden geïnstalleerd. Met het frame van de grill van de spreker, spoor de binnenste en buitenste gedeelten van het frame van de subwoofer waar je naartoe gaat om de luidsprekers.; Stap 3: Gebruik een router voor het routeren van het gebied van fiberboard tussen de binnenste en buitenste gaten. De luidspreker wordt op vlak tegen het bord. Maak een 2 inch ronde gat aan elke zijkant van de luidspreker. Na routing de gaten, gebruik dan een schuurpapier om ze glad.; Stap 4: Monteer de luidspreker box met behulp van schroeven, moeren en ringen. Montage mag niet het voorhuis de doos. Siliconen aan alle kanten om het ontsnappen van lucht te vermijden.; Step 5: Lijm de tapijt tot het gehele vak. Spray de lijm op de doos en op de achterkant van het tapijt en plak het tapijt op de doos.; Stap 6: Plak het tapijt op het voorpaneel het bijhouden van de luidspreker naar buiten. Knip een gat met een scheermesje voor de luidspreker aansluitingen. ; Stap 7: Installeer de luidspreker aansluitingen en kleef ze dicht met siliconen. Soldeer de draden van het sub-woofer, luidsprekers, luidsprekerkabel en luidsprekeraansluiting. Dit zal ervoor zorgen dat de luidsprekerkabel blijft verbonden met de luidspreker.; Stap 8: Bevestig het voorpaneel om de speaker box en druk op de luidspreker in de doos. Tot slot hechten de grill.
Dit artikel moet u gegeven heb een idee over hoe boxen te maken. De methoden hierboven vermeld, zal u helpen bij de opbouw van luidspreker boxen zonder de uitgaven veel geld en inspanningen. You can voeten te tikken muziek nu genieten in de troost van uw huis.

No comments:

Post a Comment