Sunday 18 September 2011

Jurken te dragen naar een bruiloft

Bruiloften zijn zeker de meest bijzondere dag voor de bruid en de bruidegom, waar ze uit te nodigen vrienden en familie te verblijden, en hun geluk te vieren. De manier waarop de bruidegom en de bruid jurk is altijd up de focus van aandacht, maar dat wil niet zeggen dat er geen belang aan de kleding die de gasten dragen. Zelfs de kleding van de gasten moeten goed worden gepland volgens thema van de bruiloft. Zo, vandaag de dag niet alle koppels houden aan de traditionele kerk bruiloft en is er een stijging in het strand of de bestemming bruiloften, achtertuin bruiloften, enz. De jurken te dragen naar een bruiloft zou afhangen van de vorm van het huwelijk van een is uitgenodigd om. Uw kleding zou afhangen van de vraag of het huwelijk is formeel of informeel. Het zou ook afhangen van het tijdstip van de dag waarop het huwelijk wordt gehouden. Laten we eens kijken naar enkele van de jurken die zowel mannen als vrouwen kunnen dragen naar een bruiloft.
Trouwjurken voor Vrouwen
Formele Bruiloft: Als de huwelijksceremonie een formele en wordt gehouden in de morgen, dan een korte jurk of een formeel pak zou de beste jurk voor jou. De kleur van de kleding moeten een lichte kleur te zijn, maar het nooit wit zoals het meestal is de kleur van de jurk van de bruid. Kunt u terecht voor pastel tinten zoals crème, blauw, roze, etc. Als de formele wedding wordt gehouden in de avond, je moet gaan voor een avondjurk, bij voorkeur een cocktailjurk. Hoewel zwart is de meest geprefereerde kleur voor een avondjurk, kunt u ook terecht voor andere donkere kleuren zoals rood, paars, enz.
Informele of Casual Bruiloft: Een strand bruiloft of een bruiloft is meestal gezegd dat het een casual bruiloft. Hier, de bruid en de bruidegom te dragen iets anders dan de traditionele trouwjurken en het is hetzelfde voor de gasten. Informele trouwjurken, of op het strand trouwjurken, ook korte florale jurken (bij voorkeur knie lengte) of een stijlvolle rok en trui. Voor accessoires, kunt u terecht voor een hoed of een sjaal die overeenkomt met je outfit. Niet kopen met hoge hakken mond dragen als je gaat naar een strand bruiloft, in plaats van te kiezen voor platte schoenen of sandalen. Op een bruiloft, of het nu dag of nacht, kleren kiezen rekening houdend met het weer.
Trouwjurken voor mannen
Formele Bruiloft: Als je bent uitgenodigd voor een formeel overdag bruiloft, kunt u terecht voor een licht gekleurd pak. Ga niet voor te donkere kleuren voor een dag de tijd bruiloft. De gebruikelijke kleding voor mannen tijdens een formele avond bruiloft is een donker pak. Een andere optie die in feite is de meest populaire avondjurk voor mannen is de smoking. Als u naar de ultra-formele trouwerij, is het het beste te kiezen voor een shirt, witte stropdas en vest.
Informele of Casual Wedding: Voor een informele huwelijk, dressing in een shirt, broek en stropdas zou de perfecte kleding zijn. Het dragen van een blazer of een colbert op de top van het zou ook een geweldig idee. U kunt ook jurk in een pak voor casual bruiloften.
Voordat u selecteert de jurk u gaat slijtage voor de bruiloft, de uitnodiging card check weten wat soort bruiloft u gaat bijwonen. Meestal wordt het vermeld op de uitnodiging kaart als de vraag of het gaat om een ​​formele of informele huwelijk. Echter, als het niet wordt genoemd, uit te checken voor aanwijzingen, zoals de locatie van het huwelijk, de manier waarop gasten worden uitgenodigd, etc. Als je geen geld wilt uitgeven aan het kopen van nieuwe kleren voor de bruiloft, kunt u kopen Goedkope Bruiloft jurken op rommelmarkten en van het internet.
Belangrijk om te onthouden; Men moet nooit een bruiloft bijwonen dragen jeans of een kleding die te onthullen. ; Vermijd het dragen van zwarte kleur kleding, als u deelneemt aan een dag de tijd bruiloft. ; Draag kleren die een goede pasvorm hebben en niet die te los of te strak. ; Draag geen smoking voor overdag bruiloften, ook al zijn ze formele evenementen. ; Dit zijn enkele eenvoudige ideeën dat moet u helpen kiezen jurken te dragen om een ​​bruiloft. Hoewel stijl is belangrijk, kiezen voor kleding die comfortabel zijn en dat die verder gaan met de vorm van het huwelijk van je gaat wonen.

No comments:

Post a Comment