Tuesday 6 September 2011

Wat is een Portable Ice Maker?

Stel je een prachtige lente seizoen met de warme lucht blazen. Stel je vervolgens jezelf onder een boom in een prachtig park met een picknick met uw dierbaren. Stel je vervolgens zelf serveren ijskoude lemonade.wait een minuut. Zei ik ijskoude limonade in het hart van het park op een warme dag? - Jawel! De vooruitgang in de technologie is nu mogelijk gemaakt. Draagbare Ice Makers zijn hier met een knal en ze zijn hier om te blijven.
Wat is een Portable Ice Maker?
Draagbare ijsmakers zijn zelf opgenomen koelaggregaten. Ze werken automatisch, meestal aanrechtblad vormgegeven apparaten die handig zijn rond het huis. Het gebruik van draagbare ijsblokjesmaker kan worden samengevat in een lijn. Het wordt gebruikt om ijs te maken. Het vereist elektrische voeding en water, en de machine kan churn out ijs heel vaak afhankelijk van de grootte en het merk van de machine. Het is ideaal voor thuis, op kantoor, kleine restaurants en cafes. Aangezien er geen installatie vereist is, kunt u overal mee het toestel overal mee naartoe zonder gedoe.
Hoe een draagbare Ice Maker werkt?
Een ijsmachine ervoor dat lijkt een ingewikkelde apparaat, een soort mini-koelkast, maar verrassend genoeg, het concept achter een draagbare ijsmachine is zeer eenvoudig. Deze machines zetten het water opgeslagen in mallen en geplaatst in het in ijs. Hetzij een afsluiter voor de constante toevoer van water aanwezig is anders water kan worden gegoten in de eenheid als en wanneer nodig. De klep kan worden aangesloten op een kraan met een klein tuinslang. Het koelaggregaat bevriest het water aanwezig zijn in ijs. Thermostaten kan aanwezig zijn om de gebruiker in te stellen en de temperatuur zo nodig toe te staan. Een afvoerpijp beschikbaar waarmee de afvoer van overtollig water.
Standaard draagbare Ice Maker
Meestal doen alle draagbare ijsmakers vereist geen extra bedrading. Een standaard formaat unit zorgt ervoor dat ongeveer 12 ijsblokjes om de zes tot acht minuten. In feite een standaard formaat apparaat is geschikt voor het produceren 30 pond ijs in 24 uur. In het algemeen, draagbare ijs makers bieden de optie van het selecteren van de grootte van de ijsblokjes. Ijsmakers met roestvrij stalen buitenkant dienen als isolatoren en kan daarom ook worden gebruikt slaan de ijsblokjes. Sommige eenheden ook een extra functie van een waterfilter. Het is altijd raadzaam om een ​​ijsmachine die deze functie heeft te kopen.
De meeste draagbare ijsmakers zijn verkrijgbaar met verschillende afwerkingen exterieur, de meest populaire zijn wit, bisque, zwart, titanium of roestvrij staal. Sommigen zelfs te bieden heldere kleuren, maar het is altijd raadzaam om een ​​neutrale kleur te kiezen, zodat uw apparaat nooit gaat uit van de stijl. Draagbare ijsmakers met roestvrij stalen afwerking erg populair zijn en duurzaam. Ze verlangen echter wel extra onderhoud te zorgen dat ze er schoon, glanzend en krasvrij.
Rekening Care Of Portable Ice Maker
Ervoor te zorgen dat uw draagbare ijsmachine een lange levensduur heeft, moet u goede zorg van uw toestel te nemen. Sommige eenheden worden geleverd met de functie van de zelfreinigende cyclus. Zelfs als uw toestel heeft een zelfreinigende cyclus, is het altijd raadzaam om uw toestel schoon met een dopje azijn of een theelepel citroensap de eerste keer dat u het gebruikt. Echter, als uw toestel niet in de functie van zelfreinigend, dan lopen een paar cycli van ijs maken met water en azijn of citroensap. Ook grondig schoon het water reservoir met water een paar keer, zodat iedere smaak van plastic is verwijderd.
De gehele cyclus hierboven beschreven moet worden herhaald met regelmatige tussenpozen om uw draagbare eenheid van ijsmaker vrij van ziektekiemen en verontreinigingen te houden en calcium opbouwen als gevolg van hard water te voorkomen.; De meest fundamentele eenheid van een draagbare ijsmaker kost ongeveer $ 150, terwijl de high-end units kan oplopen tot $ 1500. Altijd kopen bij een gerenommeerde fabrikant, die biedt een goede garantie en service na de verkoop. Deze dagen draagbare ijsmakers vervaardigd in China op de markt gegooid. Ze zijn goedkoper. Werken echter de garantie details met de winkel waar u de aankoop van het toestel.
Het enige nadeel van een draagbare ijsblokjesmachine is dat het kan luidruchtig zijn. Maar ik weet zeker dat een beetje lawaai kan het hoofd worden gezien in vergelijking met de comfort die het biedt. Nu loopt de winkel in het midden van een partij op te halen over priced ijsblokjes niet vereist. Sluit gewoon uw draagbare ijsblokjesmachine, vul hem met water en je zult ijs hebben in een paar minuten.

No comments:

Post a Comment