Saturday 17 September 2011

Gas Powered Mini Scooters: Hoe maak je een gas scooter te bouwen

Op te bouwen gas aangedreven scooters thuis is gemakkelijk en vereist een kettingzaag motor en een scooter als de belangrijkste componenten. Het is mogelijk om gas aangedreven mini scooters op te bouwen zonder de uitgaven veel en met minimale inspanningen.
Hoe maak je een gas scooter bouwen?; De benodigde materialen voor de bouw van woning gebouwd gas scooters zijn een kettingzaag motor, fietsketting, scooters, boren, etc. De scooter moet hebben opgeblazen banden, in tegenstelling tot de harde rubberen wielen gewoonlijk wordt gebruikt voor scooters. Het is ook mogelijk om te bouwen het frame van de scooter thuis. Men moet verrichten lassen in om deze frame te construeren.
Na het verzamelen van de benodigde materialen voor de bouw van een scooter, de kettingzaag moet worden voorbereid voor de installatie door het verwijderen van de ketting en de bar van. De centrifugaalkoppeling moet worden gescheiden van de krukas door het los te schroeven. Het mechanisme van de werking van de scooter is zodanig dat de energie die wordt opgewekt door de motor wordt overgebracht door de tandwielen van de fiets keten en naar aanleiding van de wielen van de scooter. De beperking of teruggave van het hebben van een dergelijk samenstel is dat de motor niet in de ruststand lopen met de scooter stilstaat.
De volgende stap in het proces van de opbouw van de scooter is vast te stellen de achteras bij het tandwiel. De motor moet worden vastgesteld op de achterzijde van de scooter op een zodanige wijze dat de tandwielen goed zijn uitgelijnd. De motor moet worden bevestigd aan de scooter platform door het boren van gaten en bouten het samen. De ketting moet worden opgewonden rond de tandwielen en indien nodig de ketting moet worden verwijderd om het strak. Het gaspedaal moet worden gehecht aan het stuur en bedraad met de ketting motor. Na de installatie van het gaspedaal, het regelen van de scooter wordt makkelijker. Het installeren van een hand-versneller kan soms moeilijk zijn. Een kleine pedaal moet worden gebruikt in dergelijke situaties.
Gas Scooter Onderdelen; Het gas scooter onderdelen die men nodig heeft zijn gas scooter trekstarter, scooter binnenband, gas scooter carburateur, scooter banden, scooter aandrijfriem, scooter-keten, etc. Deze onderdelen moeten goed worden onderhouden en vervangen indien de noodzaak zich voordoet.
How op de wielen Verwijderen uit een Gas Scooter; Men moet leren hoe je de wielen van de scooter te veranderen. Het helpt de gebruiker om zorg voor de voertuig aan alle te nemen door zichzelf en bespaart ook een paar dollar. In het algemeen, een 15mm bout samen met een moer houdt het wiel samen. Voor het verwijderen van het wiel, moet de moer worden losgedraaid op een manier dat het niet te krijgen gestript. De bout moet worden verwijderd op een manier die de afstandhouders en lagers niet verloren gaan. De 5mm bouten moeten daarna verwijderd worden. Ten slotte moet de binnen-en buitenband verwijderd worden.
Voorzorgsmaatregelen en zorg; Men moet voorzichtig zijn tijdens het rijden een gas aangedreven scooter, omdat de scooter is in staat om het bereiken van hoge snelheden en dus kan leiden tot verwondingen als ze niet goed behandeld. Het is noodzakelijk om te controleren of er enige vorm van regels of verordeningen over het gebruik van gas aangedreven voertuigen in de plaats waar de gebruiker wil het gas te gebruiken aangedreven scooter. Men moet het dragen van de nodige bewakers en gebruik maken van de benodigde accessoires die nodig zijn tijdens het rijden de scooter op een ongeval te voorkomen.
Net zoals elektrische scooters, een gas scooter is een leuk voertuig om te reizen over korte afstanden. De bovengenoemde stappen wordt uitgelegd de nodige stappen over hoe een gas scooter te bouwen.

No comments:

Post a Comment