Thursday 15 September 2011

Hoogst gewaardeerde Wasmachines

Wasmachines zoals we weten, zijn machines die gebruik maken van water en reinigingsmiddelen om de vuile kleren schoon te maken. De machine bestaat uit twee hoofdonderdelen: wasmachine en droger, die dezelfde functionaliteit met slechts een verschil hebben, dat de wasmachine het water gebruikt om de kleding schoon, terwijl de droger haalt water om de kleren te drogen. Met de variëteit van de beste wasmachines beschikbaar deze dagen, is het zonneklaar verward te raken terwijl het kiezen de beste onder de rest. Daarom, als u zoekt een optimale wasmachine, hier zijn enkele top rated wasmachines die zeker zal u helpen in uw zoekopdracht.
Een aantal best beoordeeld Wasmachines
Vóór kiezen, verwijzen altijd de nieuwste wasmachine ratings en wasmachine reviews van verschillende wasmachine merken zoals LG, Electrolux, Kenmore, Frigidaire, Samsung, Bosch, Whirlpool, enz. Zorg vergelijk je merken van wasmachines op basis van hun functionaliteit , technologie, stijl, kosten en duurzaamheid.
Volgende zijn enkele van de top rated wasmachines:
Samsung WF337AAL Front Load Washer; Het is een ultra-stille wasmachine die een rustige ervaring geeft, terwijl de was doen. Het heeft een enorme capaciteit drum dat kan maximaal spin tot 1300 RPM, en terwijl reinigen de kleren het veroorzaakt geen trilling. Volledig uitgerust met de Samsung technologie voor vibratiereductie, haar voornaamste kenmerken zijn beoordeeld ENERGY STAR, 12 presets wassen, 5 temperaturen, dial controles, wasverzachter dispenser, voorwas dispenser en bleekwater dispenser. Na een consument waardering van 5 sterren op 5, het is ook uitgerust met extra functies, zoals zware en extra spoelen.
Miele W4840 voorlader wasmachine; Het is een van de meest betrouwbare wasmachines, met 1400 toeren snelheid die kleren wast efficiënt. Hoewel ze mogelijk een beetje duur, het is uitgerust met functies zoals achttien wash presets, 6 temperatuurniveaus, elektronische touch, wasverzachter dispenser, enz. Behorend tot het toonaangevende merk Miele, haar algemene consument rating is 5 sterren van 5.
Speed ​​Queen AWS51NW Top Load Washer, Het is een bovenlader wasmachine met unieke 210 graden agitatie beroerte kenmerk dat minder stress op het doek vezels uitoefent. , Samen met 3 temperaturen selectie en 17 wascycli, is het uitgerust met Hush Pak, een geluidsreductie functie. Na een consument waardering van 5 sterren en een activator wash-systeem, het is ook uitgerust met enkele andere kenmerken, zoals variabele water selectie, automatische pre-wash cyclus, nummer controles, wasverzachter dispenser, zware, enz.
Whirlpool MTW6700TQ Top Load Washer; Na de meest aantrekkelijke verschijning, deze machine heeft een waaier Intelliclean dat de kleding reinigt effectief zonder roerwerk. De belangrijke kenmerken van deze machine zijn 5 temperatuurstanden, 11 wash presets, dial controles, digitale display, vertraagde starttimer, wasverzachter dispenser, enz. Zijn algehele consument rating is van 5 sterren.
LG WM0742HGA Front Load Washer: Het is een hoog gewaardeerd ENERGY STAR-wasmachine met 'TrueSteam' dat gaat in op de stof voor een optimale reiniging. Wordt de prijs waard, de exclusieve 'Allergiene' serveert in het wegwerken van 95% van de allergenen, vandaar waardoor het een consument rating van complete 5 sterren.
General Electric WPGT9360EPL Top Load Washer; Na een programmeerbare wasmachine, deze machine kan een hele lading van kleren te wassen in een keer. Na een consument waardering van 5 sterren, is de machine uitgerust met features zoals 3 Was presets, een automatische temperatuurregeling en water-instellingen, snel wassen, extra spoelen en centrifugeren, elektronische touch, digitale display, einde van de cyclus signaal, enz.
Wasmachines zijn nu een zeer belangrijk item in onze lijst van thuis apparaten. Deze wasmachine vergelijkingen zal zeker geven u een beter idee van welke machine beste past met uw vereisten. After kopen van een van deze top rated wasmachines, ben ik zeker dat het wassen van kleding zal niet langer een nachtmerrie, als ze allemaal zijn uitgerust met geavanceerde zuivering technieken die het proces van wassen kleren te maken dat alles veel gemakkelijker en sneller.

No comments:

Post a Comment