Saturday 24 September 2011

Compost Bin Plans

Composteren is een zeer eenvoudig proces, bestaande uit aantasting van het rangeerterrein afvalstoffen of voedselresten die in organische meststoffen die rijk zijn aan voedingsstoffen. Dit proces van composteren is uitgevoerd met de hulp van micro-organismen. Hoewel het graven van een kuil voor compostering is een traditionele methode, deze dagen compostbakken zijn de populaire manieren van composteren deze dagen. Compostbakken de voorkeur deze dagen, omdat zij niet nodig graven van het land en ze doen ook geen schadelijke interferentie veroorzaken van plagen en knaagdieren, die gewoonlijk wordt waargenomen wanneer een kuil is gegraven voor compostering. Hieronder zijn enkele van de compostvat plannen.
Worm compostvat; Dit soort compostvat gebruikt worm compostering dat wil zeggen, compostering dat wordt gedaan met behulp van rode wormen. Worm compostbakken zijn meer geschikt voor groenten en fruit compostering. Het is aanbevolen dat je niet moet botten, vlees, vette etenswaren en zuivelproducten te gebruiken voor compostering in worm compostvat. Dit compostvat plan bestaat uit slechts een eenvoudige, rechthoekige houten doos. Zodra je worm compostvat is gebouwd voor te bereiden het strooisel. Het strooisel omvat versnipperd karton en papier, bladeren, houtsnippers, dood gehakte planten, enz. Het strooisel moet vochtig, dus voeg water aan. Zie dat je niet teveel aan water toe te voegen. Het toegevoegde water moet ongeveer 75 procent van het gewicht van het strooisel. Dan, plaats de bedden op de bodem van het compostvat en plaats de wormen op. Houd het deksel van de bak open voor een tijdje, zodat de wormen gaan in de aanwezige bedden. Maak een kleine opening in de bedden en voeg de groente-en fruitafval in het gat en bedek het met beddengoed. Behoud van de worm compostvat, houd een controle op het vocht in de bak en ervoor te zorgen dat de bedden niet te vochtig. Handhaven van een juiste temperatuur (tussen 55 en 75 graden Fahrenheit) en ervoor te zorgen dat het compostvat de benodigde hoeveelheid wormen voor de kilo's van huisvuil in zich heeft. Bijvoorbeeld, die u nodig heeft 2 ponden worm voor 1 pond afval geproduceerd.
Compost Tumbler; Compost tuimelaars zijn de meest populaire vormen van compostbakken. Dit zijn de beste opties als je niet genoeg tijd om te draaien of draai de compost. Het vat kan worden gedraaid gemakkelijk, wanneer je nieuwe compost materiaal toe te voegen. De compost tumbler is een vat dat de compost en een frame dat is optioneel bevat. Als u besluit om te kiezen voor een composthoop tumbler zonder een frame, moet u het vat handmatig draaien op de grond. Anders, kunt u bouwen aan een compost tumbler met het vat gemonteerd op het houten frame en de tuimelaar kunnen worden gedraaid op het frame. Het proces van hoe een composthoop tumbler op te bouwen, is heel eenvoudig en kunt u een in uw gazon. Het organisch materiaal moet worden opgenomen in de compost tumbler kan worden van een grote verscheidenheid. Compost tumbler vereist minder ruimte en de stank die ontstaat als gevolg van conventionele composteringsmethoden kan ook worden vermeden. Compost tuimelaars kan worden gegeven verschillende vormen en maten, met behulp van diverse innovatieve ideeën.
Gaas compostvat; Gazen compostvat is een van de meest economische en snelste compostvat plannen. Je kunt dit compostvat met behulp van een gaas of hardware doek. Het gaas compostvat kan een roterende of een bedrijf bin. Het gaas compostbakken kunnen worden gebouwd met ondersteunende functies, maar de berichten maken het schoonmaken en verplaatsen van de bak moeilijk. Bakken zonder berichten zijn eenvoudig op te tillen en naar de bodem van de bak toegang mogelijk is. Het gaas compostvat kan worden ingebouwd in veelzijdige vormen. De compost bin kan worden gegeven een cirkelvormige of veelhoekige vorm. Dit type compostvat vereist af en toe bevochtigen en de compost klaar is binnen zes maanden of twee jaar.
Snow-Fence Holding Bin; Dit soort compostvat is ook een economisch compostvat plan. Een sneeuw-Fence bedrijf bin bestaat uit vier ondersteunende houten of metalen palen die zijn geplaatst in de grond. De sneeuw hek is bevestigd buiten de vier berichten met de hulp van draden en tangen.
We hebben gesproken over enkele van de gemeenschappelijke compostvat plannen. Compostbakken zijn gemakkelijk te bouwen en zijn de beste manieren om de werf en keuken afval om te zetten in een nuttige bemesting voor gazon en tuin planten.

No comments:

Post a Comment