Saturday 24 September 2011

What Women Want ECHT

Mannen hebben nagedacht deze vraag al jaren. Filosofen, politici, sporters, hebben ondernemers en vele anderen beweerden het antwoord weet op deze eeuwenoude query. Helaas, hebben veel van deze briljante mannen niet gegaan om de bron van het antwoord zelf. Dus, wat willen vrouwen in een man? Laten we eens kijken dit klassieke onderzoek vanuit het oogpunt van de vrouw zelf.
Allereerst moet men Onthoud dat iedere vrouw verschillend is. Dit is veruit het belangrijkste feit dat we moeten overwegen. Bijvoorbeeld: ik graag kerels die zijn dun en intellectuele, terwijl mijn universitaire Roommate graag mannen die beefy en atletisch. Ik hou mannen die leuke jongens terwijl ze geniet een beetje een ondeugende streak in hen. Simpel gezegd, zijn wij aangetrokken tot polaire tegengestelden op de mannelijkheid spectrum.
Nu dat we het iedereen verschillend deel vallen, kunnen we beginnen met de generalisaties. Deze niet feiten, maar slechts wat vrouwen in het algemeen neigen te zoeken in een potentiële stuurman. Wat bedoel ik daar mee? Er zijn uitzonderingen op elke regel, maar de statistieken en de menselijke natuur hebben laten zien zijn er bepaalde aspecten vrouwen zoeken in mannen.
Gezondheid
Vrouwen willen een man die is gezond! Het maakt een veel zin als je ernaar kijkt vanuit het perspectief van prehistorische mens. Een vrouw zou niet stuurman met een ziekelijk man dan, omdat haar nakomelingen misschien ziekelijke geworden. Nu, voor degenen van jullie die lijden ongeacht kwalen of handicaps die dit leest, moderne mens vaak verschillend in dit opzicht hoewel dit instinct nog steeds bestaat. Een fysiek gezonde man vindt een partner gemakkelijker dan iemand die is niet gezond.
Inkomen of de potentiële inkomsten
Hoewel als het gaat om echte liefde geld maakt niet uit, als het gaat om dating in het algemeen, financieel succes of een potentieel voor financieel succes (lager opgeleiden, mogelijkheid voor promotie, enz.) is aantrekkelijker dan armoede of werkloosheid. De enige manier waarop je dit kunnen bereiken is door hard te werken en eventueel een hbo-opleiding. Vrouwen zien een harde werker als iemand die in staat zal zijn voor hen en van hun mogelijke nakomelingen te ondersteunen.
Een listener
Een man die luistert naar wat zijn meisje is zeggende is, door meeste vrouwen's normen, ver aantrekkelijker dan een man die alleen luistert naar zijn eigen woorden. Zijnde een goede luisteraar toont u zult zorgzaam en attente in andere gebieden van leven, zoals tijdens seks of in kinderopvoeding.
Ondersteunende
Steunend te zijn voor de vrouw is, in elke relatie, een goede zaak. Een man die ondersteunt zijn significante andere in haar aspiraties of in leven in het algemeen wordt gezien zover superieur aan een man die niet ondersteunende of egocentrisch. Een ondersteunende natuur toont die niet alleen zal de man verzorgen haar maar hij zal verzorging van eventuele kinderen nemen ze misschien samen als goed hebben.
Vergeet niet jongens, je hoorde het zo uit de vrouw zelf! Je weet nu wat het is vrouwen zijn op zoek in een man. Het is niet iets specifieke als een haarsnit of fancy kleren. Deze zijn persoonlijke voorkeuren en niet iets dat vrouwen kunnen aantrekken in het algemeen. Als je past de bovenstaande kenmerken, vindt u dat je met een veel gemakkelijkere tijd vinden van het meisje van je dromen!

No comments:

Post a Comment