Tuesday 20 September 2011

Brick straatstenen en Brick Bestrating Tips

Net als het huis is een verklaring van de persoon die het bezit, zo ook de opritten, voetpaden, en patio's waardoor de wereld komt in uw huis. Daarom moeten ze worden gegeven op dezelfde soort aandacht voor detail als je je thuis. Een van de belangrijkste dingen die je nodig hebt om te beslissen over de bestrating gebieden van uw huis is het kiezen van de juiste soort bestrating product.
Brick straatstenen hebben een tijdloos klassieke elegantie
Brick straatstenen, zin authentieke straatklinker gemaakt van klei, hebben een beroep dat is tijdloos. Baksteen bestrating kan geven een indruk van klassieke elegantie aan huizen van elke stijl, van de uber-modern tot de totaal traditionele. Als een kwestie van feit, zijn enkele van de beste Amerikaanse huizen begiftigd met schijven, tuinpaden, voetpaden, terrassen, en binnenplaatsen van baksteen bestrating. Baksteen zorgt voor een rustgevende en statige ambiance. Plus het is doordrenkt met warmte en een inherente comfort. Het doet gewoon niet ooit uit te gaan van stijl. Daarnaast zal een veel waarde inclusief een baksteen bestrating oprit of looppad toe te voegen aan uw huis.
Hoe Brick Bestrating wordt vervaardigd
Sommige van de primaire elementen van de aarde, water, vuur, en klei wordt gecombineerd met het oog op baksteen klinkers te vormen. Aangezien deze bestrating materiaal komt uit de aarde zelf, ze indrinken een natuurlijke vorm van harmonie op elk landschap te ontwerpen. Gemaakt van speciale mengsels van leisteen en klei, zijn bakstenen klinkers gegoten en geperst in vorm met de hand of met de machine.
After de stenen worden gedrukt in vorm, worden ze eerst gedroogd en vervolgens gebakken bij ongeveer 2.000 graden Celsius, totdat de deeltjes met elkaar zijn versmolten in een zeer sterke band. In feite, zijn zo sterk straatstenen dat zij de mogelijkheid om belastingen die 12.000 pond per vierkante inch dan te weerstaan. Deel van de reden baksteen klinkers zijn zo sterk is als gevolg van de dichtheid ze bereiken in het fabricageproces. En dit is ook wat de dichtheid maakt ze resistent tegen de meeste soorten vlekken.
Straatstenen Kom in aardkleuren
Straatstenen hebben een natuurlijke neiging van het hebben van aardse mengsels of tonen van kleuren zoals bruin, rood, tien, groengrijs, en room. Deze kleuren zijn typerend voor de verschillende regio's of gebieden die de klei wordt gewonnen uit. Baksteen klinkers dat donkerder tinten of mengsels van licht en donker optreden als gevolg van de knipperende proces, waarbij ze een vaste kleur hebben. Vanwege de hoge temperatuur die wordt gebruikt om vuurvaste stenen klinkers de kleur zijn ze doordrongen van het eeuwige leven zonder ooit vervagen.
Brick straatstenen zijn er in vele modellen
Een van de beste delen over bakstenen bestrating is de ontelbare mogelijkheden van ontwerpen beschikbaar omdat de patronen die kunnen worden gemaakt door het gebruik van verschillende texturen, kleuren, vormen en maten van bakstenen. Er is dus een diversiteit aan producten die liggen binnen het brede toepassingsgebied van baksteen bestrating, die variëren van de geëxtrudeerde baksteen van deze dagen, die bekend staat om de nauwkeurigheid van hun kijkt naar de ouderwetse charme van waterstruck baksteen die gemaakt wordt met de hand. Gekenmerkt door de rijke kleuren van de aarde, kunnen de patronen van baksteen bestrating variëren van het ingewikkeld om de klassiek eenvoudig, en kan worden gelegd met behulp van een mortier of zelfs zonder het.
Hier zijn een aantal bakstenen bestrating tips:
Teken de Brick Bestrating Ruimte
Begin met een overzicht van het pad worden verhard met markering verf. Dit zal u helpen om de stroom van het pad of oprit, die op zijn beurt zal u helpen bij de planning van het landschap planten rond het te kunnen bekijken. Omdat het zal leiden bakenen de vorm het pad geëffend te worden, zal het ook geven u een idee over hoe moeilijk het proces zal, tot op zekere hoogte. Bijvoorbeeld een gebogen pathway vereist gewoonlijk de noodzaak om vele stenen snijden.
Hoe u de juiste Brick straatstenen Kies
Een van de beste manieren om dit te doen is om enkele voorbeelden van baksteen klinkers bij uw plaatselijke tuin of steen centrum. Zoek uit welke kleuren ze zijn verkrijgbaar in en de stijlen die je voelt zal uw huis past. Het is het beste niet op de uiteindelijke beslissing te nemen tot het controleren van de monsters van de stenen klinkers thuis. Rekening te houden met de kleur van uw deuren, rolluiken en gevelbekleding.
Dig de bestrating Area Out
U zult te graven tot een diepte van 6-8 duim lager dan het eindcijfer van uw route. Dit zal u toelaten om 4-6 cm hebben voor de verdichte bodem, gemaakt van steen en stof steengroeve-verwerkte steen, die je nodig hebt liggen en het niveau onder de bakstenen bestrating laag. Most baksteen klinkers zijn ongeveer de dikte van 2 ¼ - 2 ½ cm. Er ook voor zorgen voorbereiden en extra 6 cm aan weerszijden van het pad voor het materiaal dat wordt gebruikt als rand, met het oog op te houden in de bakstenen klinkers.
Zetten in de basislaag van de Brick Bestrating
Je hebt een vibrerende trilplaat voor dit deel van de bakstenen bestrating stap. Deze zijn meestal beschikbaar op huur voor circa $ 100 per dag, van elke lokale verhuur winkel. Deze laag van steen groeve verwerkt moet worden vastgelegd in stappen van twee centimeter, en bevochtigd en aangestampt zo grondig mogelijk.
Hoe de toonhoogte van de Brick Bestrating ruimte te creëren
Een van de belangrijkste factoren, terwijl de bouw van uw baksteen bestrating traject is de juiste toonhoogte, zodat het water eruit lopen maken. Als u niet bezig met het veld, zijn er een hoge kans van uw bakstenen bestrating pathway beschadigd raakt als gevolg van het krijgen van doordrenkt. Met het oog op de weg aan de bakstenen bestrating van het krijgen van drassige je hebt om dat het pad de hellingen uit de buurt van de fundering van het huis, alsook uit de bakstenen bestrating zorgen. Ongeveer twee tot drie centimeter van de toonhoogte voor elke tien meter van de baksteen bestrating zou ongeveer genoeg. Door het volgen deze regel, zal de levensduur van uw bakstenen bestrating pathway worden verhoogd door jaren.
Hoe vast te stellen en snijd de Brick straatstenen
Wanneer u uw stenen tegels geselecteerd zou u waarschijnlijk al besloten op het patroon dat je wilde hebben. Ja, dit is wanneer je over gaat eigenlijk creëren. Hand van tekenreeksen zal een nuttige manier om rechte lijnen, die je kunt volgen langs de lengte van de bakstenen bestrating pathway te maken. Zodra de stenen tegels worden gelegd, zullen de stenen aan de rand waarschijnlijk moeten worden gesneden. U heeft een concrete zag tot het uitvoeren van dit proces. U kunt controleren met de lokale verhuurder shop voor informatie over de juiste soort zag je nodig hebt voor de job.
Laying kantenmateriaal voor het vasthouden van Brick straatstenen
Kantenmateriaal is essentieel om te helpen bij het houden van de dichtheid en de vorm van de baksteen bestrating. Dit is met name vereist in klimaten die kouder, omdat het ontdooien en knik kan resulteren in de bakstenen te duwen uit elkaar te verschillen. Beton kan worden gebruikt onder de bovenkant, dat kan een onzichtbare rand zijn, of het gebruik van aluminium of kunststof kantenmateriaal uitgerust met spikes, die u kunt vinden op de lokale baksteen levering winkel.
Hoe de Brick straatstenen Stabiliseer
Een van de nieuwste materialen gebruikt voor het afvullen in de gewrichten in baksteen bestrating is polysand. Wanneer dit materiaal nat te krijgen geactiveerd en wordt als lijm, en verhardt wanneer het wordt droog. Dit zal een zeer moeilijke bindmiddel voor uw bakstenen bestrating en zal ook onkruid te voorkomen dat groeit.

No comments:

Post a Comment