Monday 5 September 2011

Hoe te om Uw Eigen Lipstick Zorg

Lippenstiften, die een onmisbaar onderdeel van make-up van elke vrouw, is iets dat ze uitgeeft aan, regelmatig. Het wordt beschouwd als een 'goed gevoel' zijn cosmetische post en de meesten van ons gewoon niet kunnen verlaten onze huizen, zonder dat wat lippenstift op. Een goede manier om te besparen op een aantal van het geld dat we uitgeven aan blindelings kopen van onze favoriete kleuren lippenstift is om ze te maken op onze eigen. Zelfgemaakte lipsticks zijn makkelijk te maken en vereisen slechts een eenvoudige lippenstift ingrediënten, die gemakkelijk beschikbaar en zijn ook goedkoop. Maken van uw eigen lippenstift is leuk, snel, eenvoudig en kosteneffectief, en je krijgt ook de ingrediënten en kleur, die je graag op je lippenstift te kiezen. U kunt ook zeldzame lippenstift tinten, met een smaak die niet commercieel beschikbaar zijn. Nu, als je je afvraagt ​​hoe je lippenstift te maken, hier zijn enkele eenvoudige 'maak je eigen lippenstift' recepten.
How om lippenstift te maken thuis, Hier zijn een aantal eenvoudige recepten om zelfgemaakte pure lippenstift, organische lippenstift en matte lippenstift.
Materialen die nodig zijn; Lipstick buis of een container met een stevige deksel. ; Rasp. , Kleine containers of een magnetronbestendige schaal. ; Dubbele boiler (optioneel). ; Sheer Lipstick
Ingrediënten; bijenwas of 1 theelepel canuba was. ; ½ eetlepel tarwekiemen olie of druivenpitolie. ; ½ eetlepel ricinusolie of vitamine E olie. ; Kleur Ingrediënten: 1 theelepel titaandioxide of zinkoxide. ; 4 theelepel mica. ; Richtingen; Rasp de bijenwas of canuba was en het smelten met behulp van een dubbele boiler, of door het plaatsen van de geraspte was in een magnetron voor ongeveer drie minuten. Als de wax volledig is gesmolten, voeg de olie of druivenpitolie tarwekiemen olie het, samen met de ricinusolie. Meng goed en voeg de kleur ingrediënten om dit mengsel. Verwarm het mengsel tot het begint in te dikken, dan giet het in de lipstick tube of de container en laat ze afkoelen.
Organische Lipstick
Ingrediënten; 1 eetlepel gedroogde organische alkanet wortel. ; 1 eetlepel biologische bijenwas. ; 3 / 8 cup biologische extra vierge olijfolie. ; 1 eetlepel jojobaolie. , 9 Drops essentiële olie van roos. ; Je hebt ook een stuk van mousseline doek. ; Richtingen; Rasp de bijenwas en het smelten met behulp van een dubbele ketel of magnetron. Verhit de jojoba-olie en de extra vergine olijfolie, voor ongeveer tien minuten. Verwijder de olie van het vuur en voeg de wortel alkanet aan. Laat de wortel alkanet bezielen met de oliën voor een paar minuten, zodat de kleur begint mengen en met de oliën. Leg een stuk mousseline doek over een container en giet het mengsel er doorheen te persen uit het gehele mengsel. Dan giet het mengsel gezeefd in de au bain marie en voeg de gesmolten bijenwas tot het, verwarmen deze iets, zodat het goed mengt. Verwijder het mengsel van het vuur en laat het afkoelen en voeg vervolgens de negen druppels essentiële olie van roos toe en roer goed. Giet het mengsel in potten of lip lip buizen en laat het afkoelen verder.
Matte Lipstick
Ingrediënten; 1 theelepel bijenwas. ; 1 theelepel Candelillawas. ; ½ eetlepel tarwekiemolie. ; ½ eetlepel ricinusolie. ; ½ eetlepel jojoba-olie. ; Kleur Ingrediënten, 8 theelepels mica. ; 1 theelepel titaandioxide of zinkoxide. ; Richtingen; Smelt de geraspte bijenwas en Candelillawas, samen in een dubbele ketel, en voeg jojoba olie en ricinusolie TE GAAN, nadat deze volledig is gesmolten. In een aparte kom, voeg mica en titaniumdioxide of zinkoxide aan de tarwekiemolie en meng goed, zodat alle klontjes. Voeg dit mengsel toe aan het mengsel in de dubbele boiler, en laat de onderdelen grondig trekken. Zodra het begint af te koelen en dikker, maar giet het in de lippenstift buizen.
These lippenstift recepten in staat zal stellen u in staat om glanzend, duurzaam en hydraterende lippenstiften die natuurlijk en veilig voor gebruik. U kunt ook proberen te maken in verschillende kleuren lippenstift met dezelfde receptuur en een natuurlijke kleurstoffen voor levensmiddelen. Dus ga je gang, probeer dan een van de bovengenoemde lippenstift recept, en geniet van je zelfgemaakte lippenstift!

No comments:

Post a Comment