Thursday 15 September 2011

Hoe maak je een Wood keermuur te bouwen

Een keermuur is een structuur, gebouwd om de afdaling van tevoren van de aarde te voorkomen door massale verzet tegen de zijdelingse druk. Deze structuur bevat rug van de aardmassa, typisch materialen zoals grond en gesteente, meestal in een gebied gevoelig voor aardverschuiving. De zijdelingse druk op deze structuur is het minst, aan de bovenkant van de muur, en de meeste op de bodem. Daarom is de structuur moet worden opgezet dat de dezelfde kleur. Indien die factor geen rekening wordt prioriteit te hebben terwijl de bouw een keermuur, kan de druk nog vernietigen de muur. De verschillende ideeën voor een keermuur de bouw is afhankelijk van het gebruikte materiaal om het te bouwen. Keermuur materialen zijn onder meer steen, beton, vinyl, staal en hout.
Hout Keerwanden; Hoewel de keuzes die zijn groot, is hout beschouwd als een van de meest gebruikte bouwmateriaal. Being gemakkelijk beschikbaar en betaalbaar, heeft houten geworden de eerste keuze onder keermuur materialen. Houten keerwanden zijn zo bruikbaar als de concrete tegenhangers, als gevolg van de ingewikkelde ontwerp waarin ze zijn gebouwd. Hoe groter de muur, beveiligd is de plek. Hout voegt ook een zekere mate van genade aan het landschap en dus fungeert als een zekerheid en dekken verfraaiing thema. Een kleine keermuur, meestal voor in je tuin is eenvoudig te bouwen, en kan worden gebouwd in een weekend, maar als de afdaling is steil en de aarde de massa is enorm, dan moet je een grote keermuur te bouwen. Dus als u zich afvraagt ​​hoe een keermuur van hout te bouwen, hier is een makkelijke manier om het te doen.
Voorbereiding: Planning en Materialen; De voorste eis van elke succesvolle activiteit is een behoorlijk plan. Als je een keermuur met hout, moet u de grootte en de hoogte van de wand te bepalen, afhankelijk van het bedrag van de aardmassa worden ingezet en de mate van de helling. Meer de aardmassa en mate van helling, meer de sterkte vereist in de keerstructuren om het te houden terug. Zodra u de juiste plan in je geest, je kunt beginnen met de bouw van uw hout keermuur. U moet ter ondersteuning van de aankoop balken, behandeld hout, en hardware materiaal, zoals spijkers, hamer, enz. De omvang van de steun balken nodig zijn om de muur zal afhangen van de hoogte van de muur, hoger de muur, te bouwen groter de steunbalken vereist.
Hoe maak je een Wood keermuur te bouwen?; Ten eerste, het niveau van de grond waarin je de opbouw van de houten damwand. Graven de heuvel terug om wat ruimte te creëren voor u aan het werk. De grond die u verwijdert, terwijl het graven van de heuvel in dit stadium van de tijd, moet worden gehandhaafd, teneinde in te vullen het gat tussen de muur en de heuvel, nadat de muur is voltooid. Graaf dan gaten op te zetten de liggers. De stichting van de muur is de belangrijkste attribuut, en vandaar sommige dingen moeten worden gehouden bij leggen van het fundament. Tenminste 40 procent van de bundel moet binnen de grond. Bijvoorbeeld, als u wilt een 6 meter muur, heeft u 10 meter lange balken, die moeten worden geplant 4 meter diep in de grond. Een afstand van 2 meter wordt een ideale afstand tussen 2 balken. Maak een mengsel van beton en grind, en het in de gaten giet na het plaatsen van de balken in hen. Dit zal de fundering van de keermuur. Zodra alle balken worden geplaatst, kunt u spijker het behandelde hout planken in de balken, op de heuvel, en de structuur van de keermuur te voltooien. Eens heeft deze wal is opgericht, kunt u invullen in de kloof tussen de muur en helling met de bodem die u hebt verwijderd terwijl het maken van ruimte voor u om te werken. Terwijl je dit doet, maakt u een laag grind tussen de bodem en de muur om een ​​goede afvoer van water te vergemakkelijken.
Aardverschuivingen, ongeacht hun omvang, zijn zeer destructief. Keerwanden kan helpen om deze aardverschuivingen voorkomen in grote mate. Zo weten hoe je een houten keermuur te bouwen, kan u helpen om uw eigendom, alsmede levens te redden, en op hetzelfde toen in enkele genade toe te voegen aan uw landschap.

No comments:

Post a Comment