Sunday 18 September 2011

Home Remedies voor Droog Beschadigd Haar

Wist u dat een menselijk hoofd, een gemiddelde van 150.000 haarzakjes heeft? Ze moeten worden opgevangen van regelmatig moeten worden onderworpen om zo weinig mogelijk chemische stoffen. Meeste mensen die geconfronteerd haarproblemen, beurt om commercieel vervaardigd producten te zoeken een oplossing. Deze producten bevatten hoge concentraties van chemische stoffen, dat kan worden weergegeven op korte termijn resultaten, maar leiden tot beschadiging van het haar op de lange termijn. Een van de gemeenschappelijke haarproblemen dat vele gezicht, is droog en beschadigd haar, dat is het resultaat van vele factoren samen. Er zijn veel producten die beschikbaar zijn als een oplossing voor dit probleem, maar zeer weinigen van hen effectief kan zijn bij het herstel van droge beschadigd haar. Een gezonde en doeltreffend alternatief aan deze chemische producten, zijn de diverse home remedies voor droog beschadigd haar.
Oorzaken van een droge Beschadigd Haar; Hair is beschadigd als gevolg van verschillende redenen en een van de meest voorkomende redenen is de behandeling van haar om verschillende agressieve chemicaliën zoals haar kleuren, haarverven en hair extensions, behandelen haar aan overmatige warmte terwijl rechttrekken, föhnen, rebonding and permanenten, bepaalde kapsels zoals vlechten, enz. Het tekenen van beschadigde haren zijn droog, bros, gespleten of kroeshaar eindigt. Haar kan ontwikkelen een droge textuur vanwege het gebruik van chloor water terwijl wassen haren, overmatig gebruik van haarverzorgingsproducten, vervuiling en chemische behandelingen. Het kan ook ontstaan ​​als gevolg droogte gebrek aan regelmatige oliën, regelmatig wassen en conditioneren. Droog en beschadigd haar kan leiden tot vele andere haren behorend problemen zoals dandruff, haaruitval, enz.
Home Remedies voor Droog Beschadigd Haar; Er zijn een aantal natuurlijke behandelingen voor droog beschadigd haar, die gemakkelijk kan worden gebruikt om droog beschadigd haar herstellen. Behandeling van droog haar kan worden gedaan met goed haar remedies. Deze corrigerende maatregelen vereisen het gebruik van alleen natuurlijke of kruidenmiddelen zoals avocado, eieren, mayonaise, enz. die gezond zijn en zal geen schade of schade aan de haarzakjes veroorzaken. Hier zijn een paar home remedies voor droog beschadigd haar.
Olie; Oliën van verschillende soorten zijn de beste droge beschadigd haren verhelpen. U kunt bereiden een mengsel van oliën zoals ricinusolie, olijfolie, amandelolie en kokosolie, toepassen op het haar en hoofdhuid en laat het op voor een paar uur, voordat spoelen. Deze oliën zullen de benodigde voeding en vocht aan de droog en beschadigd haar, en zal ook bevordering van een gezonde haargroei.
Eieren; Een ei is een natuurlijke conditioner en cleanser en is uitstekend voor droog en beschadigd haar behandeling. Het kan gebruikt worden op de volgende manieren voor de behandeling van droge beschadigd haar. ; Klop een ei in lauw water, het schuimt in het haar en de hoofdhuid en spoel. Je haar wordt schoon en glanzend, als je eenmaal klaar bent met dit plakkerig, vies behandeling. ; Scheid de eieren wit van de dooier en klop het goed, voeg een eetlepel water toe en meng goed totdat blijkt romig. Voeg de eidooier tot de romige mengsel en toepassen op natte haren en masseer zachtjes in de hoofdhuid. Laat het gedurende 5 minuten en spoel af met koud water. Herhaal de procedure opnieuw en goed naspoelen met water. ; Breng een mengsel van ei en honing tot zeer beschadigd haar op een andere dag basis. ; Breng een mengsel van een ei, twee eetlepels honing, een eetlepel kokosolie en een van amandelolie, om haar of gewassen vochtig haar. Laat het voor ongeveer 30 minuten en spoel na met een milde shampoo. ; Mayonaise; Mayonaise heeft een zeer goede diepe reiniging en verzorgende eigenschappen en is zeer nuttig in het herstellen van gezondheid beschadigd droog haar. Het kan gebruikt worden op de volgende manieren voor de behandeling van droge beschadigd haar. ; Strijk een dikke laag mayonaise uit de wortel van je haar aan het uiteinde, goed te masseren in de hoofdhuid en laat het op voor ongeveer 30 minuten. Spoelen met lauw water voor zachte en glanzend haar. ; Verhit wat mayonaise totdat deze verandert in een witte, vette en kleverige mengsel. Toepassen op droge, ongewassen haar en laat het op voor 15 minuten. Vervolgens, grondig stijgen met een milde shampoo. ; In geval van extreem beschadigd haar, kunt u ook smear mayonaise op uw haren, laat het overnachting en wash de volgende dag met een milde shampoo. ; Avocado; Avocado is een uitstekend product voor de droge haarverzorging en ook zeer effectief in de reparatie en restauratie van beschadigd haar. Toepassing een mengsel van een overrijpe banaan, paar avocado en een paar druppels olijfolie en laat het op voor ongeveer 20 minuten. Spoelen met lauw water en herhaal de procedure zo vaak als mogelijk.
Tips ter voorkoming Droog Beschadigd Haar; Droog beschadigd haar kan worden vermeden in een aantal manieren. Adequate haarverzorging is de sleutel tot het voorkomen van droge beschadigd haar. ; Olie, shampoo en conditie uw haar regelmatig, maar niet op een dagelijkse basis. Gebruik een milde shampoo en conditioner. ; Ontvang tijdig knipbeurt naar bros haar en gespleten punten te voorkomen. ; Vermijd het regelmatige gebruik van haarkleuren, haarstyling uitrustingsstukken, chemische haarbehandelingen en haren producten. ; Bescherm je haar tegen stof, vervuiling en direct zonlicht. ; Consumeer een voedzaam en evenwichtig dieet om gezonde haargroei te bevorderen en om haar problemen te vermijden. ; Probeer deze eenvoudige en natuurlijke huismiddeltjes om zich te ontdoen van droog beschadigd haar. Vergeet niet om droge beschadigd haar te voorkomen, veeleer dan te proberen de verschillende behandeling van droge beschadigd haar.

No comments:

Post a Comment