Monday 26 September 2011

Reiniging van het roestvrij stalen apparatuur

Een legering van ijzer en bevat 10 procent van chroom is bekend als roestvrij Steel. Dit type van metaal is bestand tegen vlekken, zoals de naam al doet vermoeden, de meeste van de tijd, de ijzer-en stompt en toont vette vingerafdrukken. Bij het vormen van het oppervlak, chroom legering wordt gebruikt om het oppervlak met harde coating oxide vorm - dus het proces van het maken van roestvrij staal. Als de vaste oxide coating is gehaald, het staal zou ondergaan, slijtage en corrosie, waardoor aan het staal roest.
Roestvast staal staan ​​bekend om hun degelijkheid, die is waarom het wordt gebruikt voor serviesgoed, keukengerei, werkbladen, spoelbakken en kleine apparaten. Dit type van metaal is bekend om zijn vermogen om corrosie en roest te voorkomen, en om een ​​schoon oppervlak. Het risico van corrosie en roest is er al, als er vuil, stof, roet en aanwezig zijn. Het is een goede zaak dat roestvrij staal still reageert op het schoonmaken, en het nooit slijt - zolang je instructies op te volgen.
Dit metaal is nodig om te worden gereinigd niet alleen om esthetische bezorgdheid, maar om het te bewaren roesten. Verontreiniging van vuil veroorzaakt corrosie van roestvast staal. Daarom kan het reinigen van uw apparatuur regelmatig het behoud van de integriteit van het oppervlak en de RVS-look. Grain / patroon oriëntatie, oppervlakte / patroon, en ontwerpen die het mogelijk maken de maximale reiniging moet ook rekening worden gehouden.
RVS schoonmaken; Wassen zeep of een mild afwasmiddel te spoelen met water is meestal genoeg voor architectonische en huishoudelijke apparatuur, zoals roestvast staal is gemakkelijk schoon te maken. Goede resultaten zou worden bereikt als na het schoonmaken, je veegt het droog met een schone doek.; 1. Een doek en water; Schoonmaak routinematig kan worden bereikt door doek gedrenkt in warm water. Voor het reinigen van roestvrij staal, dit is de minst risicovolle. Na het afvegen van doek met warm water, droog het oppervlak met een doek om vlekken te voorkomen. Volg de richting van de Poolse lijnen bij het afvegen.
2. Doek en een mild (afwasmiddel); Als u het schoonmaken van hardnekkig vuil, moet je mild schoonmaakmiddel gedrenkt in warm water. Dit mengsel is groot als hij niet beschadigd roestvrij staal. Zorg ervoor dat na het reinigen van het oppervlak met het mengsel, spoel het om vlekken te voorkomen en kleuring. Water vlekken veroorzaakt door de mineralen in het water kan worden voorkomen als je een handdoek droog het oppervlak.
3. Glasreinigers; Een van de grootste klachten over roestvrij staal is vingerafdrukken. U kunt de vlek veroorzaakt door de vingerafdrukken met huishoudelijke ammoniak of glasreiniger. Na grondig spoelen, moet je een handdoek drogen. Maar er zijn nieuwe soorten van roestvrij staal dat vingerafdrukken afwerkingen weerstaan. Dit is een must-have als je niet wilt sporen achterlaten op uw roestvast staal apparaten.
4. Stainless Steel Cleaner; Gelet vlekken of krassen, of je moet het Pools, een goede optie is het gebruik van roestvrij staal reiniger. De meeste van deze schoonmakers en polijstmachines minimaliseren krassen, verwijdert vlekken, en polijst een roestvrij stalen oppervlak mooi. Bij gebruik van, lees de aanwijzingen zorgvuldig en test in een gewone plek. Zoals altijd, goed naspoelen en handdoek droog.
5. Stubborn Vlekken; U kunt een mild reinigingsproduct oplossingen om vlekken te verwijderen. Met RAG, spons, borstel of vezel (zacht nylon, een oude tandenborstel, of natuurlijke haren), wrijf het aan het roestvast staal. Spoel goed af en droog.
6. Organische oplosmiddelen, organische oplosmiddelen zoals aceton kan worden gebruikt om olie of vetvlekken te verwijderen. Na het aanbrengen van schoon met zeep en droog maken. Volg de Poolse lijnen tijdens het drogen.
7. Roest en andere corrosie; toevoegen aan negen delen van warm water met een deel van salpeterzuur kan verwijderen roestvlekken. Voor 30 tot 60 minuten, laat het; afwassen na met veel water; spoel overtollige vloeistoffen. Wees voorzichtig met het gebruik van het salpeterzuur oplossing, gebruik handschoenen en meng dit in een glazen fles. Na het spoelen, drogen handdoeken.
8. Gesatineerd; Krassen op gesatineerd roestvrij staal kan worden verwijderd met behulp van een doorweekt nylon pads. Gebruik geen staalwol - ijzer als dit zou meer problemen veroorzaken. Schuursponsjes. Voor diepere krassen, gebruik poetsen met korst met ijzer-vrij schuurmiddelen. Volg gewoon de Poolse lijnen. Reinigen met zeep of wasmiddel na.
9. Reiniging met behulp van natuurlijke ingrediënten; Het volgende kan worden verward als ingrediënt voor de salade dressing. Maar deze zijn echt de meest effectieve middelen voor roestvrij staal: a. Olijfolie - dit kan verwijderen strepen, gewoon wrijven in rvs spoelbakken.; Azijn - bevochtig doek met onverdunde cider of witte azijn en schoon, schoon en roestvrij staal polijsten. This kan ook worden gebruikt in het verwijderen van roestvrij stalen bestek heat stains;. B. Sodawater - wrijven sodawater in roestvrij staal kan verwijderen strepen of vlekken warmte.
Tips voor het schoonmaken; 1. Gebruiken die geschikt - Dit is voor roestvrij staal gerechten. Because vaatwasser gebruikt warm water en zachtjes reinigt, zou je roestvrijstalen schalen te ontsnappen van de rookgasreiniging.; 2. Gebruik 10% oplossing van salpeterzuur - Dit is de industrie gebruikt. Meestal is het gedaan voor echt zware verkleuringen en vlekken.; 3. Schoon vaak - Kleine RVS objecten worden regelmatig schoongemaakt. Maar slechts weinigen weten alleen dat het vuil zich opstapelt in grote objecten. Regelmatige reiniging zou verminderen de kans op vuil dat schade roestvrij staal.4. Laat het - Dat vlek die weken niet kunnen verwijderen en zelfs zachte reiniging, beter laten. Hoe meer je probeert te verwijderen, des te groter schade die je kan toebrengen aan uw roestvast staal.

No comments:

Post a Comment