Friday 30 September 2011

Barbecue Basics

Er gaat niets boven een grote barbecue in de zomer kick in een hogere versnelling. Van hamburgers tot biefstuk, brood, en natuurlijk, gegrilde groenten, er zijn geen grenzen als het gaat om koken op de grill. De eerste regel van het barbecueën is om het plezier en houd het simpel. Als je een barbecue beginner, vrees niet, er zijn tal van snelle tips en stress-vrije manieren om barbecueën een leuke zomerse traditie voor de komende jaren.
Een van de grote dingen over het hebben van een barbecue is dat het een heel sociaal gebeuren. Het geeft je de gelegenheid om buiten te komen en een praatje met de gasten zonder zorgen te maken over het maken van een puinhoop van uw keuken. You kunt koken zo ongeveer alles op de grill, zodat u niet hoeft te wassen 's avonds veel potten en pannen als het voorbij is uitgeven. In plaats daarvan kunt u heerlijk ontspannen, rond de bal en sluit met familie en vrienden.
Niets houdt de lol van een zomerse barbecue als stress. Rondrennen verzamelen ingrediënten, montage gerechten, grillen voedsel (en ervoor zorgen dat het niet verbrandt), de tafel, en het houden van uw hot items hete lijkt een hoop werk, maar het hoeft niet te worden. Als je nog nooit eerder gebarbecued, hieronder zijn een paar eenvoudige tips om uw stress niveau laag te houden en serveer lekker eten.
Plan vooruit; Veel van de gemeenschappelijke zijde gerechten vindt u op een barbecue worden geserveerd koud (aardappelsalade, pastasalade, chips en dip, etc). Dus als je een grote menigte verwacht, of gewoon wilt een deel van de werkzaamheden voor uw gasten arriveren krijgen, is het erg gemakkelijk om deze gerechten te bereiden van tevoren. Op deze manier wanneer uw gegrilde gerechten klaar is met de bereiding van uw koude gerechten klaar zijn worden geplaatst op de tafel. U zult waarschijnlijk Geniet van je dag een beetje meer als u vooruit kunt plannen en voorbereiden wat u kunt vóór het evenement.
Dit geldt ook voor uw tabel. Of u van plan bent een rustieke thema, of een fancy kaarslicht tabel, dan kunt u in ieder geval de basis op de tafel en klaar om zich te verspreiden voordat uw gasten arriveren. Dit bespaart je een hoop tijd later in de avond als het eten klaar is om gediend te worden.
Timing is alles, omdat ik opgegroeid koken op een gas barbecue, Ik heb nooit gerealiseerd de voorbereiding tijd die nodig is om te koken op houtskool, tenminste totdat ik een houtskoolgrill gebruikt voor de eerste keer met vier hongerige gasten wachten op hun hamburgers. Als het gaat om snel en eenvoudig koken, een gas barbecue is meestal de weg te gaan, maar niets verslaat de smaak die je kunt krijgen van koken op houtskool. De truc om te koken met houtskool is te weten hoeveel tijd het kost om de houtskool te bereiden voordat u begint te koken. Dit kan variëren afhankelijk van het type van houtskool je koopt, dus mijn suggestie zou zijn om een ​​merk dat u wilt en stok met het vinden. Dit zal een aantal van de giswerk uit het plannen van een barbecue voor een menigte.
Experimenteer met Seasoning; De barbecue is veelzijdig en een geweldige manier om te experimenteren kruid je eten van kruiden, sauzen en dressings. Als u hulp nodig komen met kruiden ideeën zijn er een verscheidenheid van voedsel tijdschriften, boeken en websites beschikbaar tips te bieden, maar mijn stelregel is 'ga met je neus'. Many kruiderijen smaak die lijkt op hoe ze ruiken. Vaker wel dan niet krijg je een goed gevoel van wat kruiderijen zal complimenteren je schotel gewoon door de geur van de kruiden en specerijen. Als je een smaakmaker dat lijkt het zal goed werken, probeer het. Na verloop van tijd leer je wat werkt en wat niet. If kruiden is een beetje intimiderend voor u, zout en peper alleen kan doen de truc.
De zomer is een tijd om uit het huis, tijd doorbrengen met familie en vrienden, en met grote barbecues. Als je nog nooit eerder gebarbecued, kan dit het jaar om te beginnen. Een barbecue brengt een ongedwongen en ontspannen sfeer te dineren. Wij kunnen u helpen dat zo te houden door het bijhouden van onze stress niveau onder wraps en plezier. Plan vooruit, experimenteren met nieuwe smaken, en houd het simpel, zodat u en uw gasten kunnen het plezier van een barbecue brings om uw zomer activiteiten te genieten.

No comments:

Post a Comment