Thursday 8 September 2011

Plop, Plop, Fizz, Fizz, oh wat een leuke verrassing is!

Als u op zoek bent naar een eenvoudige en verrassende suggesties voor het gebruik van gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen uit te voeren magie, hoeft u niet verder te kijken dan een boek met de titel Bijzonder gebruik voor gewone dingen van Reader's Digest. Een van de meest verrassende dingen in het boek besproken is hoe vele verbazingwekkende toepassingen zijn er voor Alka-Seltzer. Zodra een gemeenschappelijke oplossing voor het omkeren van de effecten van te veel eten, nu het bruisende witte tabletten kunnen worden gebruikt voor een veelheid van andere dingen:
Schoon een vaas of kruik. Als u vazen ​​met smalle hals of hoge glazen met een smalle bodems, denk je misschien dat het onmogelijk is te reinigen de opgeplakte residu dat zich ophoopt met het gebruik. Maar maak je geen zorgen, Alka-Seltzer helpen! Vul de vaas of glas half met water en neerzetten in twee Alka-Seltzer tabletten. Na het bruisen stopt, wacht een paar minuten en spoel de vaas of glas schoon te maken. U kunt gebruik maken van dezelfde techniek voor het reinigen van glas thermosflessen, ook.
Schoon glas kookgerei en bakvormen. Ovenvaste glazen kookgerei accumuleert onvermijdelijk hardnekkige vlekken die onmogelijk om af te krijgen met schuursponsjes. Vul de pan met water, voeg tot zes Alka-Seltzer tabletten, en laat de tabletten doen hun bruiste. Laat de pan weken gedurende minstens een uur, en vervolgens de vlekken zal een koud kunstje om scrub af zijn, waardoor uw kookgerei helder en sprankelend.
Reinig uw koffiezetapparaat. Ongeacht wat voor soort koffiezetapparaat dat u gebruikt, Alka-Seltzer kan helpen houden in tip-top conditie. Vul het water kamer van uw infuus koffiezetapparaat water en drop in vier Alka-Seltzer tabletten. Wacht tot de tabletten op te lossen, start de koffiezetter en laat het gaan door een zetbeurt te reinigen van de buizen. Spoel de kamer uit twee of drie keer met vers water, voer een andere zetbeurt met gewoon water. Dan bent u klaar om een ​​kopje koffie in uw goed-als-nieuwe, schone koffiezetapparaat te maken.
Schone sieraden. Een van de oudste en meest bekende niet-traditionele toepassingen voor Alka-Seltzer is schoon te maken sieraden. Alles wat je moet doen is een paar tabletten van Alka-Seltzer weg in een glas bruisende, drop je saai ogende sieraden in het water voor een paar minuten daarna, neem het uit en wrijf hem met een papieren handdoek of een zachte doek. Het zal sprankelen en schitteren als toen het nieuw was.
Reinig uw toilet. belangrijkste component Alka-Seltzer is citroenzuur, die een zeer effectieve toiletpot reiniger in combinatie met het bruisen actie maakt. Gewoon laten vallen een paar tabletten in de kom, laat ze fizz op, en blijf uit de pot voor ongeveer een half uur. Kom en uitvoeren van een wc-borstel rond de kom voor een moment, en het toilet zal schijnen.
Een afvoer ontstoppen. Nou, als Alka-Seltzer zal helpen ontstoppen uw maag, wat denk je het kan doen met een verstopte afvoer? Net als de kleine witte pillen kunnen uw buik instant reliëf geven, kunnen zij ook uw riool onmiddellijk beter voelen. Drop een paar Alka-Seltzer tafels in de afvoer opening en giet er dan een kopje azijn. Wacht een paar minuten voor de pillen om hun ding te doen, zet vervolgens het warme water op volle kracht, en de klomp zal weg te spoelen, zonder een probleem. Doe dit nu en dan is het een goed idee, zelfs als je geen klomp hebben, te helpen keuken afvoer geuren te elimineren.
Verzacht insectenbeten. Als je bezocht door bloed-hongerige muggen of andere insecten met een voorliefde voor het bijten van u, laat de jeuk krijg je naar beneden. Just drop twee Alka-Seltzer tabletten in een beker water. Na het bruisen stopt, dip een katoenen bal in het water en breng het aan de beet. Maar let op: Doe dit niet als je allergisch zijn voor aspirine, want aspirine is een van de belangrijkste ingrediënten in Alka-Seltzer. ; Mosquito of andere insectenbeet rijden je gek? Te gemakkelijk de jeuk, drop twee Alka-Seltzer tabletten in een half glas water. Dompel een watje in het glas en breng het aan de beet. Let op: Doe dit niet als u allergisch bent voor aspirine, dat is een belangrijk ingrediënt in Alka-Seltzer.
Aantrekken van vis. Waarschijnlijk het meest bizarre niet-medicinale gebruik van Alka-Seltzer zal aanspreken vissers. Vissen zijn van nature aangetrokken tot bellen, dus zal het bruisen van Alka-Seltzer brengen ze bij bosjes. Gewoon gebruik maken van een holle plastic buis jig op uw lijn, breek een stuk van Alka-Seltzer, en schuif hem in de buis. Als de mal zakt, zal het achter een verleidelijke spoor van kleine belletjes op zijn weg naar beneden. Als je al 's middags proberen dit zonder enig geluk, dan kun je overschakelen naar het gebruik de Alka-Seltzer to het maagzuur wordt veroorzaakt door het drinken van bier en het eten van chips en wachten op de Big One te slaan verlichten!

No comments:

Post a Comment