Friday 9 September 2011

How aan een paal Schuur te bouwen - Bouwen aan een Pool Schuur

Een paal schuur is een perifere structuur, meestal rechthoekig van vorm, waarbij het dak is uitgebreid over een aantal palen. Pole schuren meestal gebrek aan buitenmuren, en de scheidingsmuur op de buitenzijde van de schuur wordt meestal gemaakt door de polen die het dak te ondersteunen. Het dak van de paal schuur kan worden puntdak, dat wil zeggen gesteund door een gevel met een helling aan weerszijden van de nok, of gestreepte, dat wil zeggen bevestigd met de hulp van een hoepel. Such schuren worden het meest gebruikt om onderdak te bieden voor het vee en de voedergewassen nodig zijn om ze te voeden op te slaan.
Pole Schuur design voordelen, Bouwen aan een paal schuur is een relatief gemakkelijke taak vanwege het eenvoudige ontwerp. De polen maken de buitenwand van de schuur, terwijl de licht metaal of canvas wordt gebruikt om het dak build. Het ontwerp van de schuur kan worden aangepast aan haar doel. Kan bijvoorbeeld een schuur wordt gebruikt om te schuilen runderen of paarden kunnen hebben lage buitenmuren om het vee te voorkomen verhuizen, maar deze muur is niet vereist voor een schuur, bedoeld om hooi op te slaan. De lage kosten voor de pole schuur bouw en de grote shelter gebied geboden door de structuur, zijn de meest prominente voordelen van een dergelijke schuren. Worden enorme structuren, zij gemakkelijk het verkeer van grote machines en voertuigen nodig zijn op de boerderij.
Hoe maak je een Pole Schuur Bouwen?; De belangrijkste ding om rekening te houden bij de bouw van een paal schuur is het vinden van een ideale locatie voor de structuur. Een ideale locatie zou stuk land met stevige bodem, die niet behouden blijven water. Voor aanvang van de bouwwerkzaamheden, verwerven van de noodzakelijke vergunning van de autoriteiten, ervoor te zorgen dat je ze vertelt dat de structuur is voor agrarische gebruik en niet voor menselijke bewoning. Voorzieningen die u zou vereisen voor een polige schuur constructie omvat:; Heavy hulpprogramma polen. ; 2 x 4 inch houten palen. ; 2 x 6 inch boards. ; Multiplex. ; Golfkarton tin. ; Dakbedekking nagels. ; Mark het gebied waarin je van plan om het opzetten van de structuur en gaten graven om de zware hulpprogramma palen rechtop te zetten. Zorg ervoor dat alle hoeken van de structuur bijeen op 90 graden. U kunt een mengsel van beton aan de polen strengthen in de grond, of ongeveer 6 inch grind vul toe te voegen aan de afvoer van het water te vergemakkelijken. Ondersteuning van de polen in een rechtopstaande positie, totdat ze vastgezet in de grond. Terwijl de bouw van de palen ervoor te zorgen dat alle palen zijn gebouwd gelijkmatig. Gebruik 2 x 6 inch platen als stringers, op de lange horizontale stukken hout komen staanders. These stringers moeten goed beveiligd zijn, terwijl ze het gewicht van het hele dak te ondersteunen. Zodra u klaar bent met deze, kunt u de dakspanten. Touw gebruiken of accolades om de eerste tros te ondersteunen, en de daaropvolgende spanten behulp van de eerder geïnstalleerde truss als de drager te ondersteunen. Use gordingen, 2 x 4 inch stukken hout, op de buitenste randen van de stringer veilig, zodat zij kan het hele gewicht van het dak gemakkelijk te steunen. Use dakbedekking nagels op het dak veilig te stellen, elkaar overlappende een stuk van de dakbedekking met een ander. Kalefateren de overlappende delen, om de structuur weerbestendig te maken, en installeer een blikje nok kapje aan de bovenkant, waar aan beide zijden van het dak te voldoen. Nu dat je hengel stal klaar is, kunt u de nodige wijzigingen afhankelijk van het doel, waarvoor u de paal schuur.
Pole schuur huizen zijn heel populair in de uitgestrekte landbouwgronden in de Verenigde Staten. Bouwen aan een paal schuur is geen moeilijke klus als je gewapend met de basiskennis van hoe een paal schuur te bouwen en je hebt een goed plan in je geest. Een paal schuur kan een immens bruikbare structuur, wanneer het gaat om het verschaffen van onderdak voor vee of opslaan van hooi, voederbieten, agrarische apparatuur, enz.

No comments:

Post a Comment