Thursday 22 September 2011

I Heart mijn schoonfamilie

Regionale gids naar In-Laws
Er zijn zeven gebieden van in-law persoonlijkheden in dit geweldige land van ons. Elk heeft zijn eigen unieke smaak.
1. West Coast In-Laws
(Californië, Oregon, Washington)
Drie woorden: Burning Man Festival. Je schoonfamilie wonen waar Manifest Destiny laten verrichten. Ze komen uit een lange lijn van goud jagers - die op zoek zijn een waarachtiger, rijkere manier van leven. Elke enkele Napa Valley wijn ze onkurken, of Starbucks koffie ze brouwsel; of macrobiotische muffin ze bakken, zij oordelen u voor niet woonachtig de manier ze doen. Oh, zijn West Coast mensen meer laid back. Echt? Ze zijn ultra-agressief over leefstijl en de 40-urige werkweek! Hoe ga je om met je West Coast in-wetten?

Complimenteren met hun tan. Hun zonnebrillen. Their welgevormde mountain-bike gebeeldhouwde benen. Ze eet het op (die egoïsten!). En COO toen ze noemen hoe ze watervliegtuigen vliegen naar hun eiland huis, en hoe de walvissen en orca ongerepte wildernis zijn hun achtertuin. Blah, blah, blah. Zorg ervoor dat op te merken hoe zeer vers de lucht is, zelfs als het maken van uw allergieën Act Up. ; Te lezen op hernieuwbare energiebronnen: windenergie, zonne energie, en maïs-aangedreven auto's. Vertel ze dat je al op de wachtlijst voor een (een wachtlijst gemaakt van gerecycled papier, niet minder).
; Hoe te kleden: In flanel en Tevas dikke sokken.; Wat niet te doen: Smoke sigaretten. Gewrichten, echter, zijn cool.
2. Rocky Mountain In-Laws
(Colorado, Montana, Idaho, Utah)
Uw Rugged in wetten te kennen een ding of twee over machines. Ze kunnen ploegen. Ze kunnen rijden met een tractor. Ze kunnen graven een diep gat met een graaf (en ik heb het over Tante Trudy op dialyse hier). Ze kunnen schapen op een berg ook ruzie zonder de hulp van een homoseksuele minnaar (ongeacht wat die film gezegd). Hoe u te imponeren in wetten die leven in de winter gedurende negen maanden per jaar en staan ​​bekend om beren worstelen voor de sport?

Als uw Weenie baan als docent economie heeft niet bereid u voor het leven met deze in-wetten, het kopen van een prentenboek over tractoren en vrachtwagens - iets een vijf-jarige jongen zou kwijlen over - zal helpen. Tenminste je weet dat je sleuvengraver van uw bulldozers en je grapple rolbanen uit uw pijp lagen. ; Pick een alpine sport: ijsklimmen, vliegvissen, kajakken, bergbeklimmen, trekking, sneeuwschoenwandelen, skiën of mountainbiken, en excelleren ernaar. Het maakt niet uit als u woont in Florida, moet je om te trainen, zodat u uw in-wetten nodigen doodsverachtende recreatieve sporten op grote hoogte (zonder zuurstof piepen!).
; Hoe te kleden: in een spijkerbroek en een warme jas, omdat je buiten scheppen hooi. ; Wat je niet moet doen: zeggen hoe jouw gay broer in Boston net getrouwd en een drag queen voerde de ceremonie uit.
3. Zuidwestelijke In-Laws
(New Mexico, Arizona, Nevada)
Er zijn twee soorten van ex-hippie in-wetten in het zuidwesten: die met scheepsladingen geld en mensen met een pot van penningen. Uitzoeken welke je in de rechtspraak is. De voormalige heeft een perfecte golfswing, en de laatste betrouwbare heeft peyote.
Wanneer uw Zuidwest in-wetten hug u ze bijna blind - de zon glinstert van hun turquoise sieraden en gespen, het verzenden van signalen mijl in de hemel. (Duh, dat is hoe de aliens Roswell gevonden.)
Uw in-wetten zijn in spiritualiteit met een hoofdletter S. Elke centimeter van de muur de ruimte is bedekt met aardewerk afbeeldingen van Kokopelli en waterverf tekeningen van pueblo's and adobe huizen in roest en gedempt oranje tinten. Ze bestaan ​​op geroosterde groene pepers en Yerba mate. Zij ook niet leeftijd. Is het in de woestijn? De droge hitte? Elke keer zie je ze, ze zijn jonger. In feite, ze vijfëntwintig jaar oud recht nu. Het is angstaanjagend.
How heb je gunst jezelf met het zuidwesten van in-wetten?

Ga ballonvaren bij uw in-wetten! Iedereen in het zuidwesten doet. Hoe anders denk je voorbij de tijd in L00-graden hitte? Vergeet niet, hete lucht ballonnen zijn niet alleen voor Dorothy & Co Ze zijn voor u, uw in-wetten, en negentiende-eeuwse ontdekkingsreizigers. ; Vegas, baby! Iemand? Gokautomaten? Showgirls? volgers Shark tank bij Mandalay Bay? (Dit zijn retorische vragen. Je hoeft niet te beantwoorden.) Maar je kan hen willen voorstellen om uw in-wetten, wanneer zij buste van de tarot kaarten - het opnieuw. He, waarom ga je niet die tarot kaarten gebruiken om een ​​aantal winnende handen van blackjack voorspellen? Zoals ze zeggen in de films, het is gewoon gek genoeg werk aan, baas.
; Hoe te kleden: een helder patroon sundress en een ketting gemaakt van de grootste parels die de mens kent. ; Wat je niet moet doen: Stel dat je voorkeur uitgaat naar hedendaagse kunst.
4. Texaanse In-Laws
Your Texan in schoonouders smug over een ding: Being Texaan. We weten dat je hier eens een republiek! En alles is groter! Six Flags, de Alamo, die 72-ounce steak, en vooral de hoeden. Fijn. Texas is groot, Amerikaanse, flashy, en het centrum van de wereld.
Als uw Texan in-wetten zijn niet prachtig goed verzorgde mensen uit Houston of Dallas, of gekweekte Austinites, ze zijn veeboeren en dat doen ze verdomd niet geven over u, de EN-vi-ro-mentalisten, en de GOV 'Vlaamse Regering. Immers, de rest van de wereld is gewoon niet Texas.
Natuurlijk, zult u aan een tweede neef-in-law, dat haar panty aan de motor olie-stam gebruikt, maar de rest van de familie is niet al te trots op haar. Dus hoe ga je om met de Texaan in wetten?

Accepteren dat een hoop mensen ontmoet je in de Lone Star State zal hebben bijnamen als Joe-Bob, Billy-Bob, Jim-Bob, Little John, Big John, etc. U zult worden verwacht om te weten over hun opgevoerde up truck en nieuwe geweer-rek in een intieme detail. ; Respect de wetten van de Barcalounger. Your Texan in wetten staan ​​geen normale stoelen, ze moeten iets met een voetensteun. Bezwijken voor de ontspanning factor bedrijf gesprekken terwijl de horizontale.
; Hoe te kleden: Een Don't Mess with Texas T-shirt met een Stetson hoed, alleen omdat je schoonfamilie hen gaf aan u bij uw aankomst. ; Wat je niet moet doen: Vergeet de goede wensen sturen naar je schoonfamilie on Texaanse feestdagen zoals onafhankelijkheid van Texas Day, het begin van Deer Hunting Season, de Opening Day van de middelbare school voetbal de praktijk, en de dag voor het nieuwe modeljaar van Ford F -150s hits de markt.
5. Zuid-In-Laws
(Arkansas, Louisiana naar Florida, en tot Kentucky en Virginia)
Uw in-wetten liefde NASCAR. Als ze dat niet doen, hun buren te doen. Uw zuiderse in-wetten zijn ofwel fijn stadsmensen of eenvoudige land folk, en ze zullen willen dat u het verschil te weten.
Uw zuiderse in wetten worden verdacht van jullie. Het is niet alleen u - het is iemand buiten hun staat. Uw in-wetten zijn nooit Noorden, en door dat ze bedoelen Delaware. Het is niet dat ze niet willen gaan, net waarom zouden ze? Mensen zijn in hun stad generaties. Het is thuis, dat is waarom je moet verhuizen. Als je ten zuiden van de Mason-Dixon Line, hoeft als degenen die wonen ten zuiden van de Mason-Dixon Line. . .

Leer de belangrijkste spelers in de Confederatie. Hoeveel keer heb je ontmoet een zuiderling genaamd Jefferson Davis? Miljarden? Elke straat, gebouw, en de openbare school is vernoemd naar deze mensen: Stonewall Jackson, Robert E. Lee, Jeb Stuart, Alexander Stephens, PT Beauregard, of Nathan Bedford Forrest. Maar nooit dan, ooit noemen de Vernietiger-van-de-Zuid, Yankee General Sherman. Hij is nog steeds op hun lijst, 150 jaar later. ; Praat het gesprek. Weet zuidelijke sport rivaliteiten en welke kant je op met de Tar Heels vs Blue Devils, LSU vs Ole Miss, en Tennessee Volunteers vs Kentucky Wildcats.
; Hoe te kleden: Iets helder en vrouwelijke from kast van je moeder. ; Wat je niet moet doen: Don't call it de Burgeroorlog. Het is de oorlog van Noord Agressie.
6. Noordoost-Corridor In-Laws
(Ohio, Pennsylvania, en omhoog door Maine)
Als u of iemand u in verband met ging naar een fancy school, nu is het tijd om het te vermelden. New England graag denken dat ze beter weten en dat ze slimmer zijn en dat ze correct stemmen. Ze kunnen duwen hun donkere ingelijste glazen en stompe u met hun Plymouth Rock crap.
De overvolle steden en voorsteden van Philadelphia, Washington, DC, Cincinnati, New York en Boston een ding betekenen - uw in-wetten zijn de diversiteit in Amerika. Ze dompelt je met genegenheid omdat een honderd andere familieleden live down de straat.

Doe mee aan de rat race. Je moet gelijke tred houden met de buren - de familie die je kunt zien op de erker in uw in-wetten 'keuken. Vorige week, de concurrentie was ongeveer het huis goten. Ze wonnen. Deze week is het over jou. Wie heeft de liefste dochter-in-wet? , Uw noordelijke in-wetten zomer huizen in een niet-warme plekken zoals Nantucket. Wat is het punt?
; Hoe te kleden: Zoals je net viel uit de J. Crew catalogus.; Wat niet te doen: Vermelding dat u niet stemming in de laatste verkiezing.
7. Midwest In-Laws
(Indiana naar Missouri, tot North Dakota en Michigan)
Als een reus, was tweekoppige reptiel monster post naar uw in-wetten 'onderdeel, zouden ze lachen en zwaaien. Uw in-wetten zijn dat vriendelijk en aardig. Soms is het griezelig. Zoals die keer ze aangeboden een tiener een ritje terug naar zijn college campus - het zag er een heleboel als ontvoering.
Tussen de ijsvissen, appel-pie bakken, en dineren bij Perkins Restaurant en Bakery (die zij bijgenaamd Pukins), uw big-uitgebeend in-wetten besteden veel tijd rijden (8 uren is kort afstandsvluchten), behulp termen als die geeft een vliegende vijg en vragen hoe ya doen? gevolgd door okey, Dokey! Dus hoe krijg je verder met hen?

Graven in gerechten die enorme hoeveelheden gesmolten kaas te betrekken. Uw in-wetten zullen cheesy aardappelen, cheesy broccoli, cheesy asperges en gebakken kaas wrongel te bereiden - dat klinkt verschrikkelijk, maar kom op, laten we toegeven, een beetje gesmolten kaas maakt alles beter. ; Live gewoon, zodat anderen ze kunnen gewoon leven. Als je in-wetten zijn niet stadsbewoners, ze boeren en ze weten hoe ze de geboorte van een koe, een paard te genezen, of diervoeder een varken. If you know about zilch bedrijven, wees maar niet bang. Loof de goede bugs - lieveheersbeestjes, gaasvliegen, zweefvliegen en bijen - en straffen de potentieel slechte bugs - rommelmarkt hoppers, Lygus bugs, bladluizen en wolluis. Impress uw in-wetten door te differentiëren good stinkbugs (ze groen zijn) uit slechte (ze zijn bruin).
; Hoe te kleden: Iets met een elastische tailleband. ; Wat niet te doen: Neem snelkoppelingen. Gebruik van Life gemakken (bladblazer vs rake, magnetron vs Crock-Pot, etc.) alleen betekent dat je niet hard genoeg!

No comments:

Post a Comment