Saturday 10 September 2011

Septic tank Zorg en Septic System Maintenance

Septic tank is een vorm van septische riolering. Het is van het allergrootste belang verzorgen van uw septische systeem en zijn onderhoud. Indien uw septic tank is niet goed werkt om zijn volledige efficiëntie, als huiseigenaar, bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van uw septische systeem.
Uitoefening van een goede septische systeem zorg wordt voorkomen dat uw septische systeem van falende en zal u helpen om uw investering in uw huis te houden. De gevaren van het niet septische systemen kunnen zeer erger. Het kan vervuilen het grondwater dat u of uw buren drankje en kan het water van de nabijgelegen rivieren, meren en kustwateren besmetten. Naast waardoor u hoofdpijn van het mislukken ervan, beïnvloedt sterk de milieu-aspecten. Zo, goede beerput onderhoud en verzorging houdt de sleutel.
Septische tank Care; Je moet bepaalde standaard normen om de septic tank werken te houden uit te oefenen. Verstoppingen, waarbij de belangrijkste reden achter het falen van het systeem dient te worden vermeden. De volgende paar maatregelen houd groot belang en kan ervoor zorgen septic-tank-systeem goed werkt.1. Identificeer de locatie van uw septische tank en de afvoer veld of lekken veld. Met een record van de tekening met de exacte locatie komt handig op het moment van de pompen of op het moment van herstel drain veld. Probeer altijd een bepaalde vaste baken voor de afstanden zien te vinden.; 2. Never dump bakolie of vet of dergelijke olieachtige stoffen in wastafels of toiletten. Aangezien deze stoffen op het water drijven, vormen ze een bedreiging van verstopping van de inlaat pijpen door te tanken bovenste deel van septic tank.– 3 Never flush wattenstaafjes, maandverband of andere niet-biologisch afbreekbare producten in het systeem als het resulteert in schokkende van het systeem.; 4. Slijpmachines of afval Snijmolens niet mogen worden weggegooid als het veroorzaakt een snelle overbelasting van het systeem dat uiteindelijk kan leiden tot vroegtijdig falen van het systeem.5. Giet nooit chemicaliën zoals pesticiden, herbiciden, geconcentreerde natronloog of anorganisch materiaal zoals verf, oplosmiddelen in het systeem.$6 Giet geen overtollig water, zodat het systeem krijgt overbelasting.7 Introduceren geen Septic tank additieven of rejuvenators in uw septische tank, of ze beweren te breken slib of drijflaag of afvoer velden, of biologisch-gebaseerde septic tank septic additieven zoals gistculturen, septische tank bacteriën, voorgerecht bacteriën, of septische unclog tank enzymen. Dat kan uw systeem beschadigen, waardoor schuimvorming en overmatige activiteit en zodoende het normale afwikkeling van vaste afvalstoffen.8 Duidelijk dat de wortels van bomen in de onmiddellijke nabijheid van de tank als ze kunnen scheuren van de tank leidt tot instorten van het systeem.– 9 Voertuigen te houden van uw septische systeem. De druk kan schade aan de leidingen en tank opbrengst, en uw systeem mogelijk niet goed drain onder verdichte bodem.; 10. Introduceren geen goten of kelder buizen drainage in de buurt van septische systeem.
Septische tank Onderhoud; Slib blijft vergaren in de septische tank onder, zoals het systeem wordt gebruikt. Normaliter hebben tanks ontworpen zodanig dat zij moeten genoeg ruimte te accumuleren meer dan drie jaar gebruik verschaffen door inachtneming van de totale verwachte nummers van de bewoners.
Eens, het slib niveau van de veilige punt kruisen, is er een minder tijd voor riolering te settelen, die resulteert in het ontsnappen van meer vaste stoffen in de afvoer veld. Uiteindelijk, Infiltratie van slib in de gootsteen of lekken gebied leidt tot verstopping van de absorptie gebied en het systeem faalt. So, periodieke inspectie van septische tank en uitpompen van wordt de meeste integraal onderdeel van septische tank onderhoud.
1. Inspectie of Septic tank; Tank moet periodiek worden gecontroleerd op zichtbare tekenen van depressies of laaggelegen gebieden in de bodem in de nabijheid van de septic tank. Het kan gevaarlijk zijn als er een mogelijke ineenstorting van het systeem achter het zijn. Als er een effluent breakout aan het oppervlak dan kan een goede indicatie van lekken of de dringende noodzaak voor het verpompen van uit te zijn.
Je moet regelmatig te controleren voor de veiligheid van septic tank. Als deze is samengevouwen, dan is er een risico vormen van een dodelijke gevaar. Als hij kapot is, moet worden vervangen door een andere cover of tenminste het bedekken met behulp van lagen stevig vast.
2. Pompen; Er zijn pompen aannemers die u kan helpen, maar het is uw verantwoordelijkheid om toezicht en controle op de dingen. U haalt alle geaccumuleerde slib uit de septic tank, moet de drijflaag worden opgebroken en moet regelmatig worden gemengd met het afvalwater vloeistof in de tank aanwezig. Een ervaren persoon pompen doet dit door het stoppen van het proces in tussen en door het opnieuw injecteren enkele van de gepompt uitschot in de septic tank, met name aan de onderkant.
Je moet ervoor zorgen dat het pompen moet worden gedaan door de grote mangat dat centraal gelegen is op de tank. Niet in staat, is baffle inspectie havens of afvoer naar de afvoer veld gebruikt voor het proces van pompen. Pompt door baffle inspectieluik kan schade aan de schotten die uiteindelijk kan leiden tot belemmering van de absorptie activiteiten van drain veld.
Terwijl het pompproces aan de hand is, is het beter om te stoppen tussen het omgekeerde stroom van afvalwater van afvoer gebied controleren septic tank. Dit kan het geval zijn indien afvoer veld is ernstig verstopt en niet achter met de draagkracht. Controleer de voorwaarden van schotten en in het geval, ze zijn beschadigd, moeten zij worden vervangen of gerepareerd.
Installeer risers van het centrum van mangat en de inspectie de havens tot het grondoppervlak als je nog niet plaatste ze eerder. Ze helpen bij de periodieke keuring.
3. Reiniging; Eens, krijgt het reinigingsproces voltooid, is het absoluut noodzakelijk is om te wassen vaststelling van zijn innerlijke zijkanten en de bodem meer goed kijken voor een betere controle te vergemakkelijken. Een tuin slang kan worden gebruikt voor dit doel. Na het schoonmaken moet tank worden gecontroleerd op lekken en als je een gevonden, die moet worden verzegeld.
Verzorging en het onderhoud van de tank is de veiligheid van het grootste belang. U kunt de levensduur van uw septische tank eenvoudig uit te breiden door zich te houden aan standaard normen en regels.

No comments:

Post a Comment