Saturday 17 September 2011

Dating met Intentions

Iedereen heeft een reden voor dating. Niet iedereen heeft dezelfde intenties voor dating. Ik denk dat het afhangt van de persoon, maar een aantal redenen voor de datering heb beter te zijn dan anderen. Laat ons een kijkje nemen op sommige grote redenen waarom mensen gaan samen.
Het Hart van Dating Intentions
Gezelschap. Iedereen heeft iemand nodig. Geen kwestie hoeveel sommige mensen proberen te ontkennen zij nodig hebben om iemand van hen houden en iemand om terug te lief te hebben, het is waar. Menselijke interactie is normaal, gezond en natuurlijk. Na een relatie met iemand is een uiterst zinvolle ervaring. Mensen die datum om deze reden niet in ontkenning over hun behoeften als een mens met een hart.
Geslacht. Er zijn mensen die gewoon de datum voor seks. Soms zijn mensen, vooral vrouwen, willen intimiteit sterk en denken dat seks is de manier om het te krijgen. Het is de zeer dichtst kunt u aan een persoon die fysiek en geestelijk. De andere dimensies van intimiteit, emotionele en intellectuele, of kan er niet zijn. Als seks is de enige bedoeling is de kans groot deze belangrijke elementen zal er niet zijn. Mannen willen intimiteit, ook. Er is iets dat deze fysieke daad doet aan mannen, die maakt ze feel.more als een man, denk ik. Ik geloof dat seks een verslaving of dating met de bedoeling van 'de haak' alleen is een teken van een laag zelfbeeld of een vertekend beeld van wat een gezonde relatie is.
Ervaring. Vele voorgeprogrammeerde tieners en tieners gewoon weten wat voelt. Hoewel dit een gezonde nieuwsgierigheid, is het belangrijk niet te haasten via deze kostbare momenten van het leven. Opknoping uit, houden handen en zoenen are super spannend om te experience voor de eerste keer. Een meer gereserveerde aanpak is een verstandiger manier om te gaan met dit voornemen. Dating enkel omdat u kunnen of willen is geen goede reden. Tenminste een besluit over een fatsoenlijk mens-to-date eerste die moet enige tijd duren. Beginnen te vroeg kan leiden tot een ontelbaar aantal gebroken harten, of een of twee ongelooflijk, verschrikkelijk pijnlijk hart doet pijn. Er is geen specifieke leeftijd dat is een goed moment om te beginnen, maar als je wilt het zo erg dat je bijna iedereen voor de datum 'ervaring,' je bent niet klaar voor.
Huwelijk. Een meerderheid van de mensen zouden uiteindelijk willen vestigen. Sommige meisjes dromen over de perfecte man voor hen en hopen dat de eerste 'ware liefde' is degene die ze trouwen. Anderen nemen hun tijd en de winkel rond, maar later settelen. Er zijn veel mensen die bang zijn van dit voornemen, en zou liever gewoon 'zien waar het gaat.' Ik denk is het belangrijk de mogelijkheid te overwegen, maar niet te angstig over het selecteren een stuurman worden. Als er is geen mogelijkheid om te trouwen met de degene die je aan het daten bent, en je weet dat dit zeker, is het waarschijnlijk beter om vroeg te beëindigen. Het kan het hart pijn van het slepen op een zinloze relatie die net zal worden bestemd tot het einde. Anders, doe het rustig aan en 'zien waar het gaat.'
Een woord aan de Wijze
Er zijn veel meer intenties die er zijn, sommige goed en sommige slecht. Ik denk dat we kunnen praten over dating bedoelingen in het algemeen nu.
Neem niet te licht uit. Als u in de dating game gewoon voor de lol, wees voorzichtig. Zorg ervoor dat uw intenties duidelijk zijn voor de persoon of personen, die u uit het begin. Doen alsof je echt van iemand houdt en beweren dat je wilt altijd bij hen is niet iets om nep. Als je gewoon lol wilt hebben, dan zeg dat dan. Er niet toe leiden iedereen op. Ook in je eigen hart te beschermen, laat je niet te intiem als je aan het daten bent meer dan een persoon, of zijn niet op zoek naar betrokkenheid. Het menselijk hart kan alleen omgaan met net zo veel, maar intimiteit, en je kon dragen zelf te dun is om ooit nog een diepe, betekenisvolle relatie.
Neem niet al te serieus daten. Je kunt niet verwachten of verlangen om alles over iemand in een korte tijd weet zodat je kunt beslissen om ze te trouwen of niet. Focus op het ontwikkelen van een betekenisvolle vriendschap en romantiek. Als u tevreden bent met hen, zal je het weet. Een andere fout sommige mensen te maken, met name vrouwen, is met het lezen in alles wat zij zeggen of doen. Bijvoorbeeld, als ze iets vergeten dat je denkt dat speciaal is, is het niet altijd zeggen dat ze niet schelen. Een gevecht is niet het einde van de wereld, en niemand is perfect. Probeer niet te trouwplannen te maken na de derde dag. Verliefdheid kan duren tot drie jaar, dus je moet wachten tot je een oprecht verlangen om samen te zijn, donzige gevoelens opzij. Warme fuzzies in je hart betekent niet ze de juiste een voor u. Te leren kennen voor de echte, en wees niet bang om hen te laten gaan als het niet goed.
Zijn een aantal intenties beter dan anderen? Dat is aan jou te beslissen.

No comments:

Post a Comment