Thursday 29 September 2011

Motion Sensor Licht en Motion Detector alarmen

Twee grote veiligheidskenmerken voor buiten uw huis zijn bewegingsmelder alarmen en bewegingssensor licht deze ook wel bekend als Bewegingsmelders of bewegingssensoren. Deze zijn groot als je leeft in het land, of wonen in een deel van de stad dat inbrekers vaak of zou willen frequent. Deze zijn nuttig voor iedereen die wil een veilige buurt of verhogen veiligheid in of rond huizen of bedrijf te promoten.
Vele soorten zijn verkrijgbaar, sommige met twee aparte timers die kunnen worden gebruikt om automatisch verlichting later aan en uit zet enkele uren. Deze soort is vooral leuk om te gebruiken als een extra beveiliging zodat mensen niet in staat zijn om te denken dat je weg bent voor lange periodes. Sommige zijn alleen lampjes die gaan branden wanneer een snelle beweging wordt waargenomen en anderen die het geluidsalarm als lampen die gevoelig zijn voor beweging.
Bewegingsmelder lichten; Er zijn twee soorten sensoren, actief en passief. Een voorbeeld van actieve sensoren zou de bel je hoort wanneer je loopt in een winkel zijn. Het wordt beschouwd als actief omdat de infraroodstraal is er altijd en ringen een bel wanneer de straal wordt onderbroken. Echter, met passieve sensoren zoals bewegingsmelder alarmen en bewegingssensoren het is gewoon het tegenovergestelde geval het alarm of licht uit tot het pad is gebroken of de temperatuur stijgt tot dat van een mens.
Bewegingsmelders sensor of bewegingsmelder lampen worden meestal gebruikt buiten de woningen of bedrijven als een middel om de beveiliging af te weren degenen die niet wilden op het terrein. Deze systemen kunnen ook worden gebruikt om degenen die misschien 's nachts aankomt en niet in staat zijn om de voordeur te zien welkom. Daarom met een systeem, bent u in staat om zowel in staat om af te weren degenen die onwelkom en helpen mensen die misschien wel het bezoeken of te voorkomen dat de noodzaak om morrelen voor sleutels in het donker.
Waar te installeren?; Deze lampen zijn goed omdat een dief verblind door het licht niet zou weten of het is een boze huiseigenaar die hem gewoon gevangen in de handeling van het geheim toegang tot zijn eigendom of bewegingsmelders die een stil alarm hebt om deze binnen. Dus waar moet u plaatst deze bewegingsdetectoren? Nou, de gebruikelijke plekken die kunnen bezocht worden door mensen je niet willen zo stiekem doen, namelijk dieven.
Deze plaatsen kunnen zowel de voor-en achterkant toegangen tot uw huis, uw garage gebied en indien er zich een steegje dan achter je garage tegenover het steegje zou een goede plek zijn. Bovendien, als u grote ramen met struiken voor hen hebben, is het misschien een goed idee om een ​​paar onder de struiken te verbergen, dus als iemand probeert om toegang te krijgen uw ramen de lichten en alarmen zou komen op. Natuurlijk is het altijd leuk om te hebben een duidelijk pad is gemarkeerd voor 's avonds laat bezoekers of die beruchte Kerst Carolers en bezoekers te brengen vrolijken of komen om uw kerstfeest.
Interessante technologieën; Bij Naast het toevoegen van to zowel de veiligheid als veiligheid van bewoners en bezoekers van uw huis, sommige nieuwe technologieën meer doen dan alleen turn on licht. Er is een merk dat in staat is om, niet alleen zet je licht buiten wanneer er beweging wordt gedetecteerd, maar kan de bedrading in uw huis toegang tot en zet uw keuken licht, tv, of speel muziek, en zet de thermostaat op een bepaalde temperatuur .
Daarnaast kan dit type licht ook binnenshuis gebruikt worden, dus als je wakker wordt dan in de nacht dat je zou kunnen lopen naar de keuken, je iets te eten en te zitten en wat tv te kijken zonder ook maar na te denken over het aanraken van een lichtschakelaar. Dit is allemaal mogelijk met slechts twee AAA-batterijen!
Een andere nieuwe functie biedt een kruip-zone sensor, met de mogelijkheid om iemand kruipen onder de motion sensor licht te detecteren. Dit is een bijzonder interessante functie en een grote toegevoegde voordeel. Het kan iemand die zin is eigenlijk te verbergen van het licht zelf. Natuurlijk, het duurt een beetje meer dan twee AAA-batterijen, maar is de moeite waard de extra kosten.
Dit zijn slechts een paar van de voordelen van bewegingssensoren en bewegingsmelders, (bewegingssensor licht en beweging detector alarmen). Deze zijn een grote bron van veiligheid voor ieder huis of bedrijf, ongeacht waar de locatie of de tijd van het jaar. De meeste hebben een grote bewegingsvrijheid, zodat u kunt ze zoals je wilt. Er zijn mensen die kunnen worden gebruikt binnen of buiten en dat degenen die lantaarn stijl alleen worden gebruikt buitenshuis. Dit zijn alles wat je nodig hebt om de veiligheid van uw huis of wijk te verbeteren.

No comments:

Post a Comment