Wednesday 28 September 2011

Het bouwen van een vijver - Hoe een vijver te bouwen

Als je denkt aan het bouwen van een vijver in uw tuin, moet je sommige dingen overwegen voordat het proces. Het bouwen van een vijver is een haalbare taak als volgt u stap-voor-stap instructies, en maak een gedetailleerd plan. Tegenwoordig is het een groeiende trend onder hobby en mensen, als het zeker voegt een aanzienlijke waarde aan de woning, naast verbetering van het landschap.
Vijver Bouw
Pre-gebouw overwegingen; Voor het starten van af met een goede planning; acht de verschillende soorten, ontwerpen en stijlen van vijvers in uw plaats, en krijgen een goed inzicht van wat je eigenlijk verwachten van uw vijver. Kiezen voor een vijver design en denken over wat alle waterdieren zou je willen dat de vijver te hebben. Na de besluitvorming over al deze dingen, moet je een vijver kit die geschikt is om uw wensen te kopen. Geen water-vijver bevat alle benodigdheden die nodig zijn voor het bouwen van een vijver.
Selecteren van een plaats voor de vijver, je moet een geschikte plaats waar u wilt de vijver te selecteren. Kies een plaats die direct zonlicht niet ontvangt gedurende de dag, of ontvangt minder hoeveelheid ervan. Een teveel aan zonlicht zorgt ervoor dat algen om te groeien in de vijver, en ook zal uitdrogen waterplanten. Een goed idee is het selecteren van een plek waar je veel tijd. Niet besluiten om een ​​vijver in de buurt van een grote boom te maken, aangezien zijn wortels misschien moeilijk om te knippen, en de bladeren kunnen vallen in en rommel de vijver.
Markering en waardering; Mark en het meten van de plaatsen waar je zou graven, en de omtrek van de vijver. Je moet een redelijke kennis van de ondergrondse gas-en elektrische leidingen in de tuin te hebben. Als je er niet zeker over de plaatsen van dergelijke lijnen, bel de lokale nutsbedrijven en bevestigen hetzelfde.
Het graven van de vijver, Voor het geven van de vijver een stevige spooraansluiting, maken enkele lagen aan. Er zijn meer kans op een steile wand te storten dan veel kortere. Bovendien is het nuttig voor planten die groeien normaal in de verschillende diepten van het water. Graven de vijver op de benodigde niveau gezien de breedte en diepte.
Het installeren van de Pond Liner, Na het uitgraven van de vijver op een gewenst niveau, de volgende stap zou zijn om het regel met zand en plaats een beschermende onderlaag. Vouw de folie in een open gebied, en neem vervolgens de hulp van weinig mensen om het te dragen naar de vijver. Zorg ervoor dat u niet te slepen op de weg. Dit maakt krassen op of steentjes. De positie van de liner in de vijver en zorg ervoor dat de hoeken goed past.
Putting rotsen en grind; Het is aanbevolen om wat extra onderlaag op de liner en kleine stukken rots plek om de liner bewegen te verhinderen. De onderlaag voorkomt dat de folie tegen beschadiging door de rotsen. Moet je vervolgens de liner trim nadat alle stenen op passende wijze worden geplaatst. Voeg wat grind en keien op de bodem van de vijver. Daarbij zal zeker de vijver lijken een natuurramp. U kunt het reinigen van de rotsen als ze vuil zijn, alvorens ze in de vijver.
Het besproeien van de Vijver, de volgende stap zou zijn om water toe te voegen in de vijver. Maar zorg ervoor dat je niet de normale gebruik watergebruik, zoals de stad van water bevat chloor en andere schadelijke chemische stoffen die een negatieve invloed kunnen hebben op de aquatische fauna en flora. Gebruik een de-chloreringsmiddel om het water uit chloor en andere chemicaliën duidelijk.
Het toevoegen van flora en fauna; Nadat u de-het vijverwater, plantaardige waterflora gechloreerde. Deze planten zouden bovendien sublimeren het water. Wacht minimaal twee weken voor de natuurlijke zuivering en voedingsstoffen processen te starten, en voeg vervolgens vis.
Dit is hoe de procedure van het bouwen van een vijver is uitgevoerd. U mag sieren de vijver op natuurlijke wijze door het gebruik van uw eigen ideeën. Het opbouwen van een waterplas is niet alleen de einde, je moet een goede verzorging van de vijver te nemen door het schoonmaken van de puin van het oppervlak, verandert het water op gezette tijden, en het meten van het water pH-niveau.

No comments:

Post a Comment