Saturday 17 September 2011

Types en gebruik van luchtcompressoren

Ja, of je toevallig te rijden uw fiets of je gewoon nodig om de banden te vullen, of zelfs als uw koelkast niet goed werkt, de luchtcompressor zal zeker voor het gebruik op een bepaald tijdstip of de andere in je leven. Ja, luchtcompressoren gebruikt binnen de industrie voor meer dan 100 jaar, als de lucht is altijd beschouwd als een veilige, schone, handige en flexibele resource. De loop der jaren hebben luchtcompressoren zich ontwikkeld tot uiterst betrouwbare apparaten die nu bijna onmisbaar geworden in vele toepassingen die ze kunnen dienen.
Maar wat is een luchtcompressor?
Een luchtcompressor is precies wat de naam suggereert: een bepaalde hoeveelheid lucht of een tank die is gecomprimeerd en opgeslagen en kunnen later worden gebruikt. Deze fungeert ook als haar voornaamste functie en alle draagbare compressoren worden gebruikt voor precies deze reden. Van het oppompen van ballonnen en het pompen van lucht in je banden aan het leveren van zuurstof rechtstreeks in het menselijk lichaam, luchtcompressoren hebben een breed scala van toepassingen. De meeste mensen nemen de rol en het functioneren van de luchtcompressor voor lief, maar als het al je toevallig die gestrand zijn in de middle of nowhere met een lekke band, dan zul je waarschijnlijk wilt je had je luchtcompressor uitgevoerd met je mee.
Luchtcompressoren: Wat zijn ze voor gebruikt?; Het gebruik van luchtcompressoren zijn breed en gevarieerd. Zoals hierboven vermeld, zijn er zo veel verschillende toepassingen voor luchtcompressoren, een aantal dat je misschien nog niet eens gedacht! Meeste van de toepassingen van luchtcompressoren zijn al genoemd, maar wel een bijzonder gebruik is niet genoemd - tot nu toe. Het idee in kwestie is de rol die luchtcompressoren spelen in de wereld van het duiken!
Ja, luchtcompressoren ook gebruikt om de lucht te leveren aan scuba chauffeurs en zuurstof te leveren aan hen als ze onder de zeespiegel. Bovendien is de airconditioners dat de meeste van ons gebruiken tijdens die lange, hete maanden van de zomer ook airconditioning compressoren gebruiken als hun voornaamste bron van energie, en dit is wat hen helpt het koelen van de omliggende gebieden.
Echter, dit zijn slechts enkele van de toepassingen van luchtcompressoren. Enkele andere belangrijke toepassingen zou worden in motoren waarbij luchtcompressoren worden gebruikt in de koel-en verwarmingssystemen. Wat meer is, worden ze ook gebruikt in sommige van die grote elektriciteitscentrales die energie leveren aan machines.
Soorten van luchtcompressoren; Er zijn veel verschillende soorten van luchtcompressoren beschikbaar in de markt van vandaag. Ze komen in een breed scala aan soorten en maten. Hier zijn enkele van de meest voorkomende luchtcompressoren die je zult tegenkomen vandaag:; Zuiger compressoren of zuigercompressoren - Dit zijn de meest voorkomende soorten op de markt beschikbaar vandaag. Kortom, ze zijn verdringerpomp compressoren en zijn over het algemeen gevonden in brede reeksen die uit de fractionele verschillen zeer hoge pk. Ze werken door het pompen van lucht in een luchtkamer en daarna te verminderen deze kamer het volume. De wijze waarop ze werken is zeer gelijkaardig aan dat van een interne verbrandingsmotor, maar meer of minder in een omgekeerde manier. Ze hebben zuigers, kleppen, cilinders, woonblokken en krukassen. ; Schroefcompressoren Compressoren - Deze soorten werkzaamheden op het beginsel van de lucht te vullen in een leegte die aanwezig is tussen twee schroefvormige mated schroeven. Aangezien deze schroeven gedraaid, zal het volume worden teruggebracht, wat resulteert in een verhoogde luchtdruk. De meeste van deze compressoren injecteren olie in de compressie ruimte en het lager. Dit wordt gedaan voor smering, koeling en zelfs het creëren van een soort van afdichting om lekkage te verminderen. ; Rotary schoep Compressoren - net als de zuiger en roterende compressoren, deze zijn ook verdringer luchtcompressoren. De pomp is opgebouwd uit een stator, rotor en 8 messen. De rotor is gerangschikt in een excentrieke wijze in de stator en vormt een halvemaanvormige geveegd gebied tussen de twee havens. Als de rotor maakt haar revolutions zal compressie plaats en het volume zal rechtstreeks gaan van het maximum bij de intake-poort minimum op de uitlaatpoort. Olie zal worden geïnjecteerd in de intake voor de koeling, smeermiddelen en afsluiten van de schoepen. ; Centrifugaal Compressoren - Dit zijn geen positieve verplaatsing luchtcompressoren zoals de anderen hierboven vermeld. Ze maken gebruik van extreem hoge snelheid spinnen waaiers aan de lucht, en vervolgens een diffuser te versnellen om de lucht te vertragen. ; Ja, luchtcompressoren inderdaad onderschat, ook al kunnen ze zeer voordelig zijn voor ieder van ons. Van olie luchtcompressoren en olie minder lucht compressoren aan elektrische luchtcompressoren en gas luchtcompressoren zelfs draagbare luchtcompressoren en hoge druk compressoren, deze zijn uiterst nuttige hulpmiddelen en hebben een breed scala van toepassingen!

No comments:

Post a Comment