Thursday 22 September 2011

Vóór het kopen van een tweedehands Air Compressor

Luchtcompressoren komen in alle vormen, vaardigheden en maten. Het belangrijkste ding om te overwegen voordat verder te gaan en het kopen van een luchtcompressor is om eerst vast te stellen het maximale CFM die de tools die u eigenlijk zou met behulp van verlangen. Afhankelijk van het gereedschap, zou de CFM-eis variëren. Bijvoorbeeld, een spijkermachine voor lijsten of een verfspuit een hogere CFM dan een trim nailer of een brad pistool zou.
Wat zijn Used Air Compressoren?; Om je aan te besparen op kosten, is het nu mogelijk om huren of een gebruikte luchtcompressor aan te schaffen. Dit is een optie voor aannemers als huiseigenaren.
Meest gebruikte luchtcompressoren functie net zo goed de nieuwe apparaten. Deze apparaten zijn een belangrijk onderdeel van elke huiseigenaren of aannemers begroting en door ze te kopen kun je maximaal besparen op een hoop geld. Meest gebruikte luchtcompressoren zijn al opgeknapt en gereviseerd en vervolgens opgemaakt op de markt. Echter, in de meeste gevallen is geen enkele garantie of garantie op het apparaat. Dus, als u in dringende noodzaak van een luchtcompressor, dan krijgt u een gebruikte men zou een goede optie zijn. Gebruikte lucht compressoren hebben over het algemeen een levensduur van ongeveer een paar honderd uur.
Gebruikte lucht compressoren zijn meestal beschikbaar voor huur in home improvement retailers en bouwmarkten. Dus in plaats van beschietingen uit duizenden dollars op een nieuwe compressor, alles wat je hoeft te doen is rondkijken en je zult een gebruikte compressor in absoluut goede staat te vinden op bijna de helft van de prijs.
Kooptips voor Tweedehands Air Compressoren; Bij de aanschaf van een tweedehands compressor, wordt u geadviseerd eerst controleren voor een apparaat met een CFM capaciteit van 25% of meer dan je nodig hebt. De duurzaamheid van uw gebruikte compressor is recht evenredig met hoe lang de pomp zal draaien om het gereedschap te werken houden. Hier zijn een paar dingen te overwegen voordat u kiest voor een gebruikte compressor:; Geluid - Het eerste ding om te overwegen is het geluid je lucht compressor zal de hoger de toerental van de motor,, het meest luidruchtig will uw gebruikte compressor. ; Olievrije Vs glijmiddel - gesmeerde lucht compressoren behoeven te worden regelmatig onderhouden. Maar, ze zijn veel duurzamer vanwege de service die zij ontvangen, en kan zelfs beter presteren in een gecontroleerde omgeving zoals een garage of buiten in de winter. ; Koelvermogen - luchtcompressoren gebruik maken van bepaalde koelribben, die zijn gewikkeld rond een koperen buis die de pomp en de tank verbindt. Dit houdt de compressor koeler en verhoogt ook de levensduur. ; Rating CFM-uitgang - Een gebruikte luchtcompressor met een CFM die beoordeeld op zeeniveau wont hebben dezelfde soort output die andere luchtcompressor met een rating van 9.000 meter boven de zeespiegel indruisen. ; Luchtfilters - alle gebruikte lucht compressoren hebben een intake filter dat moet worden schoongemaakt of het zou kunnen verminderen van de capaciteit van de pomp. De filters moeten regelmatig worden gewijzigd. ; Zoals met elk type van de apparatuur, het lezen van de handleidingen voor de juiste onderhoud blijft uw gereedschap in topconditie.

No comments:

Post a Comment