Tuesday 27 September 2011

Droger Vent Schoonmaak Tips

Droogtijd kan verhogen en de droger kunnen oververhit raken wanneer de droger openingen gevuld met pluizen en andere fragmenten. Energieverbruik stijgt omdat de droger zou langer moeten lopen naar droge kleren. Dit kan ook leiden tot brand in de droger kanaal of de droger zelf.
Wanneer reinigen van uw droger vent?; Een droger vent die niet is schoongemaakt in het afgelopen jaar of twee, dan schoonmaken nodig is. Als je droger wordt langer uitgevoerd dan de gebruikelijke, moet u het reinigen van de droger vent. Als de droger ventilatieopeningen zijn kort en recht, kan het gemakkelijk worden gereinigd door de eigenaar. Other droger ventilatieopeningen zijn niet zo gemakkelijk te reinigen en kan het nodig zijn speciale gereedschappen en apparatuur. De meeste reparatie bedrijven het werk doen met speciaal gereedschap.
Daarom moeten we droger openingen schoon te maken?; Door reiniging droger openingen, het beschermt uw huizen van rookt, verontreinigende stoffen, en bosbranden. Uw droger openingen zou efficiënt uit te voeren. De kosten van de maatregel energie aanzienlijk zou verminderen. De droger openingen langer zou duren. Ten slotte zou de kleding sneller droogt.
Droger Vent fouten; 1. Als de droger vent heeft veel bochten of droger ventilatieopeningen die te lang zijn geen gebruik maken van een kanaal booster omdat het zou leiden tot pluizen opbouw. Korter en rechter de koker, beter voor droger ventilatieopeningen.; 2. Met ontvlambare, folie koker extenders, en dun plastic is verkeerd. Metalen openingen zijn degenen die moeten worden gebruikt, de meeste fabrikanten specify dit. Zoals metalen openingen te weerstaan ​​breken, het staat pluizen en in de lucht moeten worden uitgevoerd van het systeem. Opbouw veroorzaakt door een verminderde luchtstroom kan de bron van oververhitting zijn en het slijt het apparaat sneller. ; 3. Vrije ruimte onvoldoende is tussen de muur en de droger. Meeste eigenaren neigen om de droger rechtzetten aan de wand dus verpletterende het ventileren stof. Reduced luchtstroom en de opbouw van pluizen resulteren in het cumulatieve effect van de droger om te voorkomen dat drogen in een normale snelheid. Vanwege dit, zou de veiligheid schakelaar voor hoge temperatuur limit cycle aan en uit gaan om de verwarming te controleren. Andere hoge temperatuur te beperken veiligheidsschakelaars zijn niet ontworpen om continu aan en uit gaan, zodat ze niet over een periode van tijd.4. Het feit dat de droger kanaal schoon te maken.
Dingen die je nodig zal hebben in het schoonmaken; 1. Schroevendraaier, 2. Moer Driver 3. Prullenbak mand of tas, 4. Loodgieter Snake of balkje (optioneel)
Hoe schoon te maken droger vent?; 1. Koppel de droger vent (het kan gas-of elektrische zijn).; 2. Schakel het gas (als de droger is een gas droger)., 3. Gewoon om de uitbreiding van de vent, trek de droger uit (het is net ongeveer 1 ½ tot 2 meter), 4. Draai de 4 klem, de aars klem, op de achterkant van de droger, met behulp van een schroevendraaier of een moer.; 5. De ventilatieopening moet glijden de droger gemakkelijk.$6 Trek eventuele pluizen en de opbouw als je te bereiken in het gat aan de achterkant van de droger. Trek de pluisjes van waar u bereikt over de achterkant van de vleugel. Het pluksel zou opbouwen aan de uiteinden meestal. Als er een geval dat u een grote pluizen build-up in het midden, kan loodgieterij slang worden gebruikt om het eruit te trekken. Als het pad is recht, kan kleerhanger of deuvelstaven Vergroot uw bereik.7 Schuif de klem terug, moet je Bevestig de ventilator, draai dan de klem, en schuif de droger.8 De ventilatieopening dient te worden verwijderd buiten het huis. De ontluchting kan worden afdichten rond de dekking, ook in de schroeven. U kunt een scheermes mes om de kalefateren snijden. De cover zal glijden van de aars, de bus is ongeveer een voet lang.– 9 Te bereiken en reinig de stofresten, tot zo ver als je arm zal gaan.$10 Inspecteer de ventilator en controleer of je iets gemist. Gebruik een loodgieter slang of ander hulpmiddel als je niet kunt bereiken.11 Draai het apparaat plug-in en het gas weer aan.12 Fluff de droger met lucht gedurende 10 minuten.; 13. Inspecteer de buitenkant van de vleugel voor een barrière dan moet je Bevestig de buitenlucht moeten leiden.
Tips voor het schoonmaken; Indien de aars droger is te lang en hebben een aantal bochten, kunt u een rubberen slang adapter die past op een einde van een bladblazer en de ventilatie stuk dat uitsteekt van de muur, en ook kopen wat slangklemmen. Bevestig goed alles zet vervolgens de bladblazer op; verrassend, pluizen uit zou komen, zelfs nadat je het schoon te maken.
You kunt ook de onderkant voorzijde van de vleugel, terwijl je het schoonmaken en schoon het ook. Apparaten beschikbaar zijn om een ​​hele buis schoon te maken. Echter, zult u niet nodig behalve op worst case scenario.

No comments:

Post a Comment