Tuesday 27 September 2011

How van invoegen Schoon - Homemade Grout Cleaners

Specie is het materiaal dat wordt gebruikt om de gewrichten te vullen tussen twee tegels en ze hun plaats te houden. Het is meestal gemaakt van Portland cement, hoewel epoxy en furaanhars worden ook gebruikt om dit doel te dienen. Vaak, schoonmaken injectiemortel is zeer hard, zoals dit gebied neiging om vuil en grime absorberen, name indien niet deugdelijk afgesloten. Uiteindelijk zie je de ontwikkeling van vlekken, schimmel en meeldauw op de poreuze ondergrond van grout. Het probleem van schimmel zou zijn in een vochtige en natte ruimtes van het huis zoals de badkamer en keuken. De beste manier om de specie vrij van vlekken en schimmel is regelmatig te reinigen om hardnekkige vlekken en vuil meeldauw en schimmels te voorkomen dat groeit. Hier zijn enkele eenvoudige tips over hoe om tegel mortel met behulp van een aantal zelfgemaakte specie reinigingsmiddelen schoon te maken.
Hoe te Grout Clean?; Zoals reeds vermeld, het reinigen tegel specie kan echt moeilijk zijn, afhankelijk van hoe koppig de vlekken of schimmels en schimmels zijn. Als je het reinigen van de specie omgeving regelmatig samen met de tegel, dan zou het niet moeilijk om vlekken en vuil te verwijderen van de specie. Kunt u een afwasmiddel of een oplossing van water en milde zeep voor het reinigen van specie. Gewoon toe te passen op de mortel en vervolgens schrobben het gebied zachtjes met een tandenborstel of speciaal ontworpen grout reinigen van de werktuigen, die verkrijgbaar zijn in vele winkels.
Echter, voor hardnekkige vlekken, zult u behoefte aan een sterkere schoner. Om een ​​sterke grout schoner, meng gelijke delen (ongeveer ¼ kopje) zout zuiveringszout en azijn. Meng ze goed en toe te passen op de tegel specie. Laat het mengsel ongeveer 5 tot 10 minuten en dan scrub het gebied met een borstel. Dan spoel ze af met gewoon water. Verdunde azijn kan ook alleen worden toegepast op de specie en kan worden gespoeld met water en zeep gewoon water.
Citroensap is een goede natuurlijke reiniger, die kan worden gemengd met soda voor het reinigen van specie vlekken. In plaats van zuiveringszout, kunt u ook strooi er wat zout op een stukje citroen en daarna scrub de specie.
Bleach kan ook worden gebruikt voor het reinigen van voegen, maar het is beweerd dat het hen kan verkleuren. Bleach is meestal gemengd met bakpoeder en vervolgens toegepast op de voegen. Dit mengsel wordt over het algemeen links voor een paar minuten en vervolgens met water gereinigd na deze eerst zacht schrobben van de omgeving met een tandenborstel of voeg reinigen borstel.
Ammoniak is een zeer sterke chemische stof die kan worden toegepast op de specie. Hiervoor moet je een pasta van ammoniak te maken, bakpoeder en azijn en dan verdunnen met water en op de specie van toepassing. Laat het voor eens en wrijf voorzichtig. Ten slotte, spoel het met water. Echter, terwijl de toepassing van al deze chemicaliën, altijd onthouden om handschoenen te dragen ter bescherming.
Meeldauw verwijderen Vlekken van Grout; Het slechtste deel van grout reinigen is het verwijderen van meeldauw. Voor het verwijderen van schimmel, kan bleekwater rechtstreeks worden toegepast op de specie. Maar voordat bleekwater op de voegen, Reinig het oppervlak met water en ook het bleekmiddel te verlaten voor een paar minuten, als de schimmel vlekken zijn erg moeilijk. Waterstofperoxide is een sterke chemische en is erg effectief voor zowel meeldauw en schimmels verwijderen. U kunt alleen gebruik gemaakt van waterstof peroxide, of maak een pasta van waterstofperoxide en zuiveringszout. In beide gevallen, laat het op de specie oppervlak voor een paar minuten. Vervolgens wrijf voorzichtig en spoel na met gewoon water. Op dezelfde manier, baking soda en afwasmiddel kunnen worden gebruikt, maar deze oplossing moet worden gelaten voor een aanzienlijke periode. Ontsmettingsalcohol kan ook worden gebruikt voor het verwijderen van schimmel vlekken van mortel.
Hopen dat deze eenvoudige tips over hoe vloertegel specie schoon en de voorbereiding van zelfgemaakte injectiemortel schoonmakers zou u helpen om uw tegelvoegen schoon en vrij van vuile vlekken en schimmel. Naast een grondige reiniging is het ook belangrijk om de specie afdichting op gezette tijden, als poreuze mortel is meer kans op vlekken en schimmels houden. Als u wilt commerciële specie schoonmaakmiddelen te gebruiken, dan is het raadzaam om fabrikanten richtlijnen te volgen en de hulp van deskundigen te nemen. Tegenwoordig hebben veel specie schoonmaakbedrijven bieden ook professionele specie schoonmaakdiensten, die kan worden gemaakt als de normale zelfgemaakte en commerciële schoonmakers niet hardnekkige vlekken te verwijderen uit uw tegel specie.

No comments:

Post a Comment