Monday 19 September 2011

Dus je wilt om productief te zijn ...

Deze dagen, bedrijven en particulieren zowel vinden dat ze minder en minder tijd en geld om alles gedaan te krijgen kreeg. Productiviteit heeft een belangrijk element geworden voor zowel stressvermindering en geluk in ons persoonlijke leven alsmede. Iedereen is op zoek naar tips om hun productiviteit te verhogen zodat hier enkele nuttige tips die u kunt implementeren in uw dagelijks leven. U hoeft niet aan al deze gebruiken, maar veeleer kiezen die het best past bij uw levensstijl. Hopelijk zul je niet alleen uw productiviteit toeneemt, maar uw stress niveaus tegelijk daling goed!
Word wakker!
Vroeg wakker zorgt niet alleen voor je dat vroege vogel begint op de dag, maar je zult meer energie en wakker voelen gedurende de dag als je slaapt bij een adequaat uur. Slapen van 10:00 tot en met 6 of 7 is wat aanbevolen voor de meeste mensen.
Knip de rommel
Ik ben het niet alleen over rommel in uw huis, ofwel, maar rommel in uw schema. Er zijn dingen die we doen dat niet echt nodig. Neem op minder projecten en doen die projecten om het beste van uw vermogen. Op deze manier kun je productiever worden in wat je doet en de kwaliteit van uw werk zal toenemen.
Organisatie
Het organiseren van zowel je werk ruimte en je tijd zal je op koers te houden tijdens uw dag. In plaats van het verspillen van vijf minuten wassen je bureau voor je nietmachine, bijvoorbeeld, weet je precies waar het bij wanneer je het nodig hebt. Zeer productieve mensen hebben de neiging om ongelofelijk worden georganiseerd. Doe je best op te ruimen. Het organiseren van uw leven, maar ook, zal u helpen om op koers te houden. goed Plan uw tijd met een planner of kalender.
Break it down!
Breken taken in kleinere doelen. Het is net als de aanpak van een aantal in vergelijking kleine konijntjes aan de aanpak van een reus te dragen - het nemen van kleine beetjes per keer lijkt eenvoudiger en veroorzaakt minder angst ook. Vind je jezelf te zoomen door uw werk als je gewoon het een beetje op een moment.
Stress
Rekening tijd elke dag te ontspannen, tv kijken, mediteer of oefening is belangrijk voor zowel uw gezondheid en uw productiviteit. Vind je jezelf beter in staat om te werken wanneer u werkt als u niet zo gestrest als je niet bent.
NIET multi-tasking
Ondanks wat je misschien zou denken, multi-tasking werkt gewoon niet. Mensen zijn niet in staat het bijhouden van zo veel in een keer, en degenen die zeggen dat ze hun hersenen veel te veel stress en zijn niet zo productief als degenen die taken nemen op een tegelijk.
Een productieve leven is niet zo ongrijpbaar als het lijkt. Iedereen kan het doen, duurt het slechts geduld en oefening. De praktijk worden deze technieken als je in staat en vind je jezelf steeds meer gedaan in minder tijd en met veel minder stress. Leven hoeft niet zo rommelig en druk als we de neiging om het te maken! Take it easy, en altijd onthouden om enige tijd een keer te nemen in een tijdje te lui en te ontspannen.

No comments:

Post a Comment