Tuesday 20 September 2011

Pole Schuur Designs

Een paal schuur is een structuur die heeft een van de eenvoudigste installaties, en kan gebruikt worden voor tal van redenen. Het kan worden gebruikt als een opslagplaats, een lokale markt schuur, een garage, of een beschermd gebied voor het houden van vee. Het is een zeer eenvoudige stal de structuur opgebouwd uit palen die het dak ondersteunen, en zijn geaard door beton. Pole schuur ontwerpen bieden veel ideeën om er een te bouwen, als ze kunnen worden ingebouwd in elke maat, zonder enige stichting, met opties van het bouwen van een muur, vloeren of deuren of ramen af ​​aan de bouwer voor eenmalig gebruik.
Plan voor een Pool Barn
Het eerste ding vereist aan een paal schuur bouwen, is te hebben een compleet polige schuur ontwerptekening. Dit plan is in feite blauwdrukken en ontwerpen over de wijze waarop aan een paal schuur, waarvan de vorm, locatie, omvang zal bestaan ​​uit te bouwen, en de noodzaak van een gebouw. Het is ook belangrijk om aan alle wettelijke eisen de bouw van een structuur op het pand te voldoen. Beginnen door bouwen een ruwe schets, of men kan ook gebruik maken van de paal schuur design software, om krijt out alle materialen en ontwerpeisen.
Tools vereist; Electric boor; Hammer; Strings; Shovel; Carpenter's zaag; Grint of beton; rolmeter; vereist Materialen; Pressure behandeld timmerhout polen; Houten lijsten voor gebinten en framing; Gegalvaniseerd gegolfd stalen secties of hout panelen voor dakbedekking; Rust behandeld nagels, moeren en bouten; Frames voor wanden; staal, aluminium of houten panelen; Frames voor deuren en ramen; Het is raadzaam te gebruiken afgewerkte, gemaakt-to-size timmerhout polen, dak spanten en dakbedekking panelen, aangezien zij zal uniformiteit en zorgen gemak terwijl gebouw. Moet men zeer voorzichtig wanneer werken met timmerhout en tools als vermogensverlies tools zoals een boor of een zaag kunt eenvoudig kwetsen. Selecteer een locatie die bij voorkeur plat, heeft voldoende ruimte en verzamelt geen water. Diep graven gaten in de grond naar de polen plaats, afhankelijk van de grootte en de hoogte van de paal schuur. Holding de stokken in rechte rechtop, giet grind en beton maximaal te ondersteunen om te zorgen voor de polen. Laat het beton volledig opdrogen, voordat met de werkzaamheden begint op hen opnieuw.
De palen dienen te worden in niveau, als het ontwerp in de pool schuur plan. Met behulp van enkele te helpen, installeren van de dakspanten of houten kozijnen, vastzetten op hun plaats met roest behandeld nagels. De hamer nagels goed, en druk ze plat uit. Zodra de houtskeletten is op zijn plaats, zal het weinig tijd om de gegalvaniseerde stalen golfplaten of hout panels vast te stellen, en de afwerking van het dak. Hiermee is uw basis paal schuur. Als u plan bent om muren installeren, de muur frames mount rondom de paal schuur structuur op grondniveau, ervoor zorgend ze niveau. Gebruik de tekenreeks te controleren voor niveau. Spijker de frames om de berichten in verschillende rijen, zodat er geen hiaten. Laat ruimte voor het verbinden van raam-en deurkozijnen.
Pole schuren hebben een breed scala van toepassingen, zoals landbouw, achtertuin en vee opslag, of voor commerciële en industriële toepassingen. Het samenstellen van uw eigen structuur met behulp van pole schuur ontwerpen, kan men bevatten veel ideeën om ze volledig functioneel als fancy kijken.

No comments:

Post a Comment