Tuesday 20 September 2011

Overhead Garage Deur Installatie

Overhead garagedeuren zijn een alledaags noodzaak dat we in het algemeen de neiging om over het hoofd. Verhuizen onze auto's in en uit de garage, ik moet toegeven dat ik vaak het feit dat we wel een garagedeur geïnstalleerd vergeten. Het was pas wanneer de veer brak en we waren niet in staat af te sluiten is dicht 's nachts, heb ik realiseren, hoe belangrijk het eigenlijk is.
Dit artikel zal u vertellen hoe u een overhead garagedeur installeren. Maar zorg voor te beginnen met de eigenlijke installatie dat u alle veiligheidsvoorschriften die zijn opgenomen op in de handleiding dat is een onderdeel van het pakket bij aankoop van de overhead garagedeur te lezen. Een breed scala aan garagedeuren zijn beschikbaar deze dagen en beschikbaar zijn, is een verscheidenheid aan kwaliteit en kosten. Kies een deur die wordt geleverd met een goede garantie en vermengt zich met het landschap van uw huis.
Overhead Installatie van garagedeuren
Bij het begin, is het zeer belangrijk dat torsiestaaf begrijpen veren hebben een hoop spanning. Wees zeer voorzichtig en afwikkelen van deze veren anders zijn ze bekend fataal zijn.
Als u een bestaande garage deur die u wilt vervangen, dan is het hetzelfde moet worden verwijderd eerste. De eerste stap is om de garagedeur verbreken en de ene kant van de deur sluis in zijn baan om de spanning te verlichten. Steek een slingerende stang in de fitting en oefen druk uit op de veer heel langzaam, die u zal helpen Draai de schroef in te stellen. Plaats de tweede wikkeling, verwijdert u de eerste en maak de volgende schroef in te stellen. Demonteer de deur door het verwijderen van de bovenste rol beugel aan de ene kant en gratis het paneel door het verwijderen van de scharnieren. Met de panelen uit, verwijder de verticale en de horizontale tracks en de torsiestaven en eindigen met een breekijzer de oude deurstop of de deurpost.
Nu beginnen met de installatie van de overhead garagedeur:; Schraap eventueel kalefateren achtergelaten door de oude doorstop gieten. ; Bevestig een weer strook aan de onderkant van het eerste paneel en leg het bij de deuropening met de hulp van de nagels die enkel aangedreven deel weg. ; Bevestig scharnieren aan de bovenkant van de deur. ; Lees de gebruikershandleiding en de montage van de verticale, gebogen en de horizontale stukjes van alle tracks. ; Vervolgens installeert u alle de beugels op de deur of de muur volgens de instructies in de handleiding. ; Schuif de verticale rails op de rollen aan een zijde van de eerste deur sectie. Herhaal dit proces voor de andere kant. ; Dit wordt gevolgd door het installeren van de rollen in de tweede sectie. Hebt u een helper hier om de sectie te heffen en in te stellen in plaats waarna u zal moeten de rollen in de verticale rails slip aan beide zijden van de deuropening. ; Bevestig nu de scharnieren op het eerste deel aan de tweede. In het algemeen, is een elektrische boormachine gebruikt om het hele proces versnellen. ; Herhaal het hele proces tot het derde gedeelte te installeren. Ervoor te zorgen dat de deur wordt genivelleerd. ; Na het bevestigen van de deurpost haken om de tracks bevestig ze op de framing leden. Het is niet raadzaam om de achterstand schroeven vast heel hard op dit punt van de tijd, kunnen ze later moeten worden bijgesteld om de deur niveau. U kunt gebruik maken van een ladder naar de horizontale track ondersteuning indien nodig. ; Installatie van de gebogen en horizontale tracks is de volgende stap. ; Na zich ervan verzekerd dat de horizontale track op het juiste niveau, knip het achterste hanger tot een lengte die nodig is voor het ondersteunen van het spoor. Na naar binnen draaien de track hanger op een plafond of een blok, losjes de rail op het bevestigingsoog. Herhaal dit proces voor de horizontale rail. ; Na de montage van het laatste deel de deur op zijn plaats, verwijder alle tijdelijke nagels die je kan hebben gebruikt tijdens het installatieproces. ; Rol de deur door zo'n vier voeten te zorgen dat de tracks gelijkmatig zijn uitgelijnd. ; Maak eventuele aanpassingen indien nodig en ten slotte vergeet niet om alle schroeven vast. , Ik hoop dat dit artikel heeft nuttige inzichten die u zal helpen installeren uw eigen overhead garagedeur voorzien. Het is een zeer ingewikkeld proces met name vanwege het zware gewicht van de garage zelf. Verbinden zich ertoe deze activiteit op uw eigen alleen als u er absoluut zeker van wat je hoeft te doen, kunnen differentiëren garagedeur hardware onderdelen en zijn erg handig in het gebruik van de toolkit. En vergeet niet dat voorzichtigheid geboden is het sleutelwoord bij elke stap. All the best!

No comments:

Post a Comment