Sunday 18 September 2011

Unieke Fondsenwerving Ideeën voor fondswervende activiteiten

Als uw groep, club of organisatie nodig heeft om geld in te zamelen, bent u waarschijnlijk op zoek naar enkele unieke fondsenwerving ideeën. Hier is een lijst van enkele interessante manieren om wat geld te verdienen.
1. Bagels en koffie te koop. Als er een verse warme bagel shop in uw buurt, is er een grote kans dat ze bagels doneren voor u te verkopen. Bel ze op en vragen of u kunt de bagels over aan het eind van de dag overhouden. U kunt afspraken naar buiten van een bedrijf staan ​​met bagels en koffie te koop. Het is een snel ontbijt en veel mensen drinken koffie. Als u een manier te toasten de bagels, dat is een belangrijke plus. Vergeet niet de roomkaas en boter.
2. Snoep in een container. Koop een paar verschillende zakjes verpakt snoep. Doe alle candy in een grote, duidelijke container. Toestemming krijgen van een basisschool bij een lunch tombola te houden voor twee weken. Laad een dollar voor een idee te krijgen hoeveel stuks van snoep in de container. Zorg ervoor u adverteert, en laat ze gezet in zoveel gissingen als ze willen. Wie raadt het dichtst bij de werkelijke bedrag van snoep zonder voorbij te houden krijgt het snoepje.
3. Verfrissend Springs. Koop 24 pakken van gebotteld water te koop of bij een winkel die dingen verkoopt in bulk. Opgericht een koeler bij een atletiek park of sporten praktijk die niet reeds hebben water. Verkopen het water koud voor $ 1 per fles. Hoe meer mensen rond en hoe heter de dag, hoe beter.
4. Banketten vakantie. U kunt dit doen op Mother's Day, Valentijnsdag, Labor Dag of wat holiday bij je past. Serveren ontbijt, lunch of diner tot een speciale groep mensen (u bepaalt wie bijzonder is). Adverteren in uw stad, school of andere openbare plaatsen (met toestemming natuurlijk). Een redelijke vergoeding per persoon voor een reservering bij de maaltijd. Cook een eenvoudige maar goede maaltijd als een groep, en wachten op de aanwezigen. U kan ook entertainment, of speel gewoon leuke muziek die geschikt is voor de vakantie.
5. Spel nacht concurrentie. Heb een spel nacht feest met alle soorten van het bestuur en videospelletjes. Het bedrag van $ 2 per persoon in te voeren. De winnaar van de wedstrijd zal gewonnen hebben de meeste games. Zij moeten winnen op meer dan een spel en ten minste poging alle spellen van de nacht. Bieden een goede prijs.
6. Chinese veiling en talent te tonen. Houd een talentenjacht en heffingen een toelating tot de show te zien. Hebben een speciale, keuze, gebakken goederen tentoongesteld in de lobby of de achterkant van de kamer. Hebben geboden kaarten op elk weergegeven specialiteit dessert. Iedereen kan schrijven een bod neer op elk moment tijdens de show. Wie het hoogste bod voor het dessert krijgt om het te kopen en te genieten. De goodies je bij bod dient praktisch gourmet kwaliteit of tenminste nieuwe en verschillend zijn. Stel het minimale bod op de prijs die zij kosten te maken (of kopen).
7. Tickets thuis te blijven. Dit is in feite een fundraising evenement dat niet voorkomen. Stuur een mooie uitnodiging om zoveel mensen als je wilt voor een geweldig en creatief evenement dat u zou houden als je kon. Gebruik je fantasie. Beschrijf een interessant evenement dat de persoon zou worden uitgenodigd voor de IF je vast te houden. Schets uw zaak en de noodzaak voor een donatie, en hen uitnodigen om thuis te blijven ter ere van de oorzaak. Als ze sturen je een donatie, stuur ze een leuke bedankkaartje voor het niet bijwonen van uw fundraising evenement dat is nooit gebeurd toch.
8. Blinde veiling. Heeft u een evenement waar mensen brengen cadeautjes ingepakt aan de veiling. Elke gift kan bevatten geen leuke bruikbare cadeau aan worden geveild. Mensen kunnen het gewicht of onderzoekt de dozen te raden wat het item kan worden alvorens te bieden. Grote dozen kunnen kleine cadeautjes en licht geschenken kunnen worden afgewogen omlaag om het moeilijker te raden. Definitieve biedingen worden gegeven en de items worden verkocht voordat ze worden geopend. Dan, iedereen opent what ze wonnen.
9. DVD-Night. Toon een DVD op een groot tv-scherm of een projector scherm. Er kan een thema om de nacht, een luidspreker en misschien een discussie na de film. Laad een toelating voor zitplaatsen, popcorn (of een zakje chips) en een drankje (misschien ongeveer $ 5 of $ 6 per persoon voor de show met een hapje inbegrepen). Het is gewoon een leuke nacht, en afhankelijk van het onderwerp, mensen echt in de discussie, ook.
10. Bakeless Bak te koop. Nodig mensen niet om te bakken. Leg je oorzaak en wat het geld van een donatie zou worden gebruikt voor zijn. Hen vertellen hoeveel tijd ze zouden door het niet te redden bakken en net helpen met een aantal fondsen. U kunt een bezoek om te vragen of uitnodiging e-mail.
Dit zijn slechts een paar interessante ideeën. U kunt vinden ton meer ideeën als je naar uw favoriete zoekmachine en typ 'fondsenwerving.'

No comments:

Post a Comment