Monday 12 September 2011

Excuse Me, is Your Life Wachten: De verbazingwekkende kracht van Gevoelens

nooit eerder verteld, omdat het, was nooit eerder gekend
In een upbeat, humoristisch, en enigszins oneerbiedige stijl, Lynn Grabhorn introduceert ons het verbazingwekkende Wet van Aantrekking, een nieuwe en snel ontvouwen rijk van gevoelens dat artsen, wetenschappers, natuurkundigen, en theologen komen te geloven is zeer, zeer reëel. . .
Excuse Me, Your Life is Wachten verduidelijkt waarom de meeste van onze dromen nooit gematerialiseerd, waarom de meerderheid van ons hebben geleefd met al-te-lege bankrekeningen, moeilijk relaties, slechte gezondheid, en vaak geestelijk onbevredigend leven. Het belangrijkst, in een gemakkelijk te lezen stijl doorspekt met logische verklaringen, eenvoudige stappen, en true-life voorbeelden, Lynn Granhorn toont ons hoe u het allemaal rond - nu.
De meest onbewuste wat we doen de hele dag lang is wat er werkelijk creëert en schimmels elk moment van elke dag van ons leven. En wat is dit ding dat ons regeert zo krachtig? Gevoelens! Grabhorn laat zien hoe onze gevoelens ons leven maken tot wat ze zijn - niet positief denken, of zweet en stam, of goed of pech, of zelfs smarts, maar gevoelens: goede, slechte, omlaag kinderen, en al diegenen tussen .
Tot nu toe hebben we draaien ons leven op een standaardinstelling manifesteren ervaringen door toeval dan opzet. Nu, met geen enkele moeite anders dan aandacht te besteden aan hoe we het gevoel, het spel wordt onze eigen bewuste creatie, en de wereld wordt onze oester.
Beoordelingen, Als je had me verteld wat dit boek over ging, je weet dat ik zou hebben gepasseerd. Maar al in hoofdstuk drie, vond ik dingen veranderen in mijn leven. Goeie grutten, Lynn, dit spul is dynamiet!- JS, Bank president
. . . en al de dollar stroom is omgekeerd zelf, met meer komen in dan uit te gaan.- MP, Werkgelegenheid Counselor
Ik kan het niet geloven. In de drie maanden sinds het lezen van dit, heb ik bijna verdubbeld mijn sales en vestigde zich een paar langdurige problemen in mijn huwelijk. Ik ben bevelen dit boek aan het management.- OT, Regional Sales Manager
Onze hele familie doet dit, en de verandering in onze omstandigheden is diepgaand. Dit is de ontbrekende schakel ik ben al op zoek voor mijn hele leven.; - GW, Huisvrouw
Het is alsof deze auteur heeft ons grabbed up, aangeboden om ons te kopen lunch, en kan niet wachten om dit spannende, kosmisch gegarandeerde methode om werkelijk ieder goodie die we ooit wilden delen. Dan positief denken, dan visievorming en beeldvorming, hier leren we om te leven boven onze normale standaardinstelling en feeeel en op een hoger niveau vibreren, het perfectioneren van de Wet van Aantrekking dat veel echt goed spul onze weg brengt.; - NAPRA Review
Pas op! Zorgen en angst kan precies tot u naderen de aard van de ervaring die je de meeste hoop te vermijden, en als auteur Lynn Grabhorn herinnert ons eraan, het is al te gemakkelijk in bijna onbewust negatieve denkpatronen. Maar Grabhorn zal dit niet laten gebeuren aan jou! Ze zullen je niet laten in de slachtoffer-kap, of snooze slip door uw onleefbaar leven. With haar zeer motiverende theorieën, tips en gidsen, legt ze uit de populaire recht van Vibrationele attractie met een nieuwe twist, en nodigt u uit om de schepper van je eigen geluk.; - Bodhi Tree
Dit was een zeer goed boek. That may nogal simple statement be, En in feite is voel ik dat excuus me uw leven wacht is een de drie all time beste boeken ik ooit heb gelezen! Lynn Grabhorn heeft geschreven een grote self-help, psychologie boek. Echte mensen zoals jij en ik kan direct inzicht in de concepten in en plukken enorme beloningen. Excuse Me Your Life wacht heeft twee strategieën. Een van deze strategieën is om u een volledig flexibel systeem van denken waardoor je voelt echt goed. De andere is te bouwen in jezelf een staat van zijn die voortdurend positieve energie trekt om alle aspecten van je leven. Grabhorn systeem is ongelooflijk simpel en ongelooflijk aantrekkelijk.; - Magical Blend
Stemvorken en de Law of Attraction
Weg terug in de jaren dertig een paar jongens in de Oriënt probeerden te bewijzen dat gedachten waren echte dingen, en dat verschillende soorten gedachten leiden tot verschillende soorten trillingen. Daarom besloten ze om te kijken of ze konden eigenlijk fotograferen trillingen van het denken. En door Jee deden ze, dwars door stalen wanden, een experiment dat is al vele malen herhaald, aangezien.
Maar ze bleek ook nog iets anders misschien nog wel belangrijker. Zij vonden dat de meer emotie de denker / verzender zijn gedachten die belast zijn met, hoe duidelijker het beeld bleek te zijn! Deze kerels waren wellicht de eerste om te bewijzen dat er magnetische energie aan onze gedachten, en die gedachte wordt aangedreven door onze emoties. Wat ze hebben gemist, maar, is dat omdat de vibrationele golven (emoties) sturen we magnetisch geladen worden, we letterlijk magneten lopen, voortdurend terug te trekken in onze wereld iets dat toevallig te spelen op dezelfde frequentie of golflengte.
Bijvoorbeeld, wanneer we voelen op, gevuld met vreugde en dankbaarheid, zijn onze emoties het verzenden van vibraties met hoge frequenties die alleen goed spul zal magnetiseren terug naar ons, wat betekent dat alles met dezelfde hoge trillingsfrequentie die overeenkomt met wat we uitzenden . Soort zoekt soort.
Aan de andere kant, wanneer we iets ervaren van die vreugde niet, zoals angst, zorgen, schuldgevoel, of zelfs lichte zorg, zijn de emoties het versturen van laagfrequente trillingen. Omdat lage frequenties zijn net zo hoog magnetische frequenties, ze gaan slechts hier cruddy spullen aan te trekken terug naar ons, wat betekent iets van diezelfde lage frequentie, dat zal ons te voelen (en trillen) als waardeloos als wat we verzenden uit. Cruddy uit, cruddy terug, het is altijd een vibrationele wedstrijd.
Dus of het hoog vibrationele vreugde, of lage vibrationele ongerust, wat we vibrationeel aanbod in elk moment is wat we terug aantrekken. Wij zijn de initiatiefnemers van de trillingen, waardoor de magneten, de oorzaak. Leuk vinden of niet, hebben we - en het creëren van - dit alles. We kunnen van vlees en bloed zijn, maar eerst en vooral zijn we energie - magnetische energie op dat! Dat maakt ons levende, ademende magneten. (Don't you love it? Je denkt misschien dat je voorzitter van een Fortune 500-bedrijf, of een moeder en vrouw, of afscheidsrede van uw klas, of een luchtvaartmaatschappij monteur, maar wat je werkelijk zijn is een walking magneet! Ah, deed weinig je weet.)
Gek als dat kan geluid, hoog tijd we wakker het feit dat we elektromagnetische wezens rond met dit mindboggling capaciteit om magnetiseren in ons leven ongeacht in de wereld we verlangen door beheersing de gevoelens die komen uit onze gedachten struikelen.
Maar omdat we bestaan ​​op deze planeet in een overwegend lage frequentie gebied van energie geboren van meer dan zes miljard mensen die trilt meer gevoelens van stress en angst dan vreugde, we onwillekeurig te nemen in die trillingen en daarop te reageren. Dit betekent dat totdat we bewust leren om de doordringende lage frequenties overschrijven waarin we bestaan, we houden recycling onaangename uitkomsten in ons leven dag na vermoeiende dag. Net als zwemmen in zout water, als we niet het residu wassen af, vroeg of laat gaat ons machtige ongemakkelijk.
Er is gewoon geen weg omheen, de manier waarop we voelen is de manier waarop we aantrekken. En nog veel meer wel dan niet die gevoelens komen uit onze gedachten, de opzet van momentane elektromagnetische kettingreacties die uiteindelijk ook dingen kunnen gebeuren, worden gemaakt, worden ingehouden, of om te worden vernietigd (zoals mijn grote commissies).
Dus, nogmaals: Onze gevoelens gaan uit ons in elektromagnetische golven. Wat de frequentie gaat uit zullen automatisch aan te trekken van haar identieke frequentie, waardoor de dingen gebeuren - goed of slecht - door het vinden van hun bijpassende trillingen.
Gelukkig, hoge trillingen trekken gelukkig, hoge vibratie omstandigheden. Yucky, lage vibraties aantrekken yucky lage vibrationele omstandigheden. In beide gevallen, wat er terugkomt ons doet voelen zich net zo hoog of laag als wat we hadden transmissie (gevoel), want het is een nauwkeurige vibrationele overeenkomen met wat we verstuurd.
Het is hetzelfde principe als een stemvork. Ding een stemvork in een kamer gevuld met alle verschillende soorten stemvorken gekalibreerd om diverse standplaatsen, en alleen degenen gekalibreerd om dezelfde frequentie als de ene u zojuist dinged zal ook Ding, zelfs indien zij weg over de Astrodome bent. Gelijke krachten aan te trekken, het is een klassieke regel van de natuurkunde.
Maar in tegenstelling tot een stemvork die nooit verandert zijn toon frequentie, wij mensen met onze steeds veranderende emoties flip-flop onze frequenties en magnetische intensiteiten over de plaats zoals lotto ballen in een klap machine. Een minuut kunnen we zo hoog als een vlieger en zo krachtig als de zon, en in het volgende, ongeveer net zo ingeschakelde energiek als een kartonnen doos onder de bank. What flips ons rond als die afkomstig is van het soort - en de intensiteit van - feeeeelings we gezien: van lauw graag wijken omhoog, of gewoon blah om plaats te beneden.
Dus in plaats van een, constant, welgemikte stemvork, we zijn meer als een hele hoop van hen bij elkaar staan, elk met een verschillende toonhoogte of frequentie, en collectief pingen lukraak overal met onze up-down, een stijging van -down emoties. Sinds een minuut we pingen hoog en de volgende minuut zijn we pingen laag, waardoor een frequentie op te heffen van de andere, niets ooit verandert er veel in ons leven, of althans niet erg snel.
Alleen zijn we niet stemvorken. Wat is er bij ons terug komen als gevolg van de wirwar van ongerichte emotionele energie (trillingen) hebben we spuwen uit elk moment zijn zelden aangenaam klein pings, maar een niet aflatende stoet van messed-up, hit of mist, onvoorziene gebeurtenissen en omstandigheden.
Onnodig te zeggen, wat wij geweest creëren met al deze willekeurige stromen van energie is pure pandemonium in het slechtste geval en een tweede-rate leven op zijn best als we doorgaan magnetiseren in onze dag-tot-dag bestaan ​​elke ervaring, persoon, spel, gebeurt , ontmoeting, incident, evenement, gevaar, gelegenheid, of episode maar we toevallig trillen. Wat betekent dat gevoel.

No comments:

Post a Comment