Monday 12 September 2011

Hoe maak je een sprinklerinstallatie installeren

Een sprinkler systeem is een irrigatie methode en een tuin gereedschap, waarmee water wordt gedistribueerd via een systeem van leidingen en sprinklers. Water gepompt door de sprinklers aan de pijpen, krijgt gespoten in de lucht en bevochtigt het hele gebied (bodem). Sprinklers kunnen gebruikt worden in een tuin van enige omvang als boerderijen, en zijn in staat een efficiënte en voldoende water dekking. Voor al diegenen die vinden dat de beregening van de tuin vervelend, hier zijn een paar eenvoudige stappen over hoe je een sprinkler systeem te installeren.
Het installeren van een sprinklerinstallatie
Bij het ontwerpen van een sprinklerinstallatie, is het belangrijk om je de basics van de grondsoort, het vasthouden van water en afvoer van de tuin, het klimaat, de beschikbaarheid van water en het debiet te krijgen, en de grootte van het systeem moeten goed worden onderzocht. Zodra u deze informatie hebt, is het tijd om te werken op het materiaal eisen aan een sprinklerinstallatie installeren.
Materialen die nodig zijn; PVC-pijpen; sprinklerkop; Toezicht doos; Behuizingen; meetlint; Pijpsnijders, Shovel, Chalk markers; String; Teken een diagram, zelfs een ruwe zal men doen voor de gebieden die u wilt om te irrigeren. Krijt een routing plan op de huidige site van pijpleidingen en plaatsing van de sprinkler-koppen, met behulp van strijkers en krijt markers. Begin met het graven van loopgraven, terwijl je dit doet. Zou het in uw beste belang om een ​​lay-out van uw eigendom. Je hoeft niet openbaar te graven een elektrische kabel of waterleiding. De groeve moet worden gegraven ten minste acht centimeter diep. Loopgraven overal, dus het hele gebied kan worden gedekt door de sprinklers.
Snijd de PVC-buizen, volgens de gewenste lengte. Zorg ervoor dat ze niet beschadigd zijn, terwijl ze af te snijden. Deze buizen zullen uitvoeren water uit de belangrijkste bron om alle sprinklerkoppen. Eventuele lekken zal de watervoorziening, afvalwater zo goed als een vervelende opdracht moet het graven van de loopgraven weer en bevestig de lekken. Interlock de buizen met gebruik darmen, zal dit ervoor zorgen geen modder deposito's van deeltjes in de pijp.
Kies locaties aan de sprinklerkoppen te brengen. Er zijn verschillende types van sprinklerkoppen beschikbaar in de markt, zoals popup-, vaste, boog, halve cirkel, enz. Kies als je per eis, en ze ten minste ongeveer 50 meter van elkaar plaats te laten enige overlap. De sprinkler systeem heeft zijn eigen openingen die moet worden gehecht aan de pijp en de sprinklerkop met behulp van schroeven. De sprinkler kop moet goed worden boven de geul voor het water efficiënt kunnen worden gespoten.
Zodra de pijp en sprinklers zijn gelegd, is het tijd om de pijp te voegen met de belangrijkste waterbron. Kleef een tee naar de watermeter en sluit deze aan de sprinklerinstallatie. Zet hem goed af met bouten en moeren. Plaats de black box, die bestaat uit de kleppen als de timer op de tee. De instelling up is vooral beheerst door de instructies in die met hen komen. Test de sprinklerinstallatie door te draaien op de hoofdkraan en controleer en corrigeer gebreken.
Als men niet zeker bent van de installatie van het gazon sprinklerinstallaties, kunt u bellen professionals of neem advies van iemand die heeft het al eerder gedaan. Nu je weet hoe je een sprinkler systeem te installeren, zul je nooit om alle sleep leiding slangen over de tuin, en nog een grasveld dat is nooit droog. Dus ga je gang en zorg voor uw gazon, de makkelijke manier!

No comments:

Post a Comment