Thursday 29 September 2011

Home Office Furniture: Storage

Dus je hebt besloten om eindelijk werk vanuit huis, ofwel omdat u kinderen u wilt bekijken opgroeien, of omdat u een nieuw bedrijf beginnen en u wilt de kosten minimaal te houden door het werken vanuit huis te hebben. Wat uw redenen, kan een kantoor aan huis de perfecte oplossing voor je. Nu komt de tijd voor het opzetten van uw kantoor aan huis. Kopen van meubilair en het opzetten van uw thuiskantoor kunnen zowel spannend en traumatische omdat het gaat om het opzetten van het kantoor te houden met het feit dat het nodig heeft toe te voegen aan de esthetiek van uw huis en niet weg te nemen van het.
Uw thuiskantoor moet zowel professionele als gastvrij. Het is een plek die je de betere helft van de dag doorbrengen in, dus het moet comfortabel zijn voor jou. Het moet ook worden ontworpen op een manier mogelijk om te werken, afhankelijk van de aard van uw werk. Als u behoefte aan een plek die je creativiteit aanzet, dan is uw kantoor aan huis worden geschilderd in heldere kleuren. Als uw kantoor aan huis is een plek waar je moet kalmte en rust, licht dan subtiele kleuren kunnen het antwoord zijn. Ongeacht het ontwerp van uw kantoor aan huis, moet worden opgeruimd.
Dit brengt ons bij de organisatie en de opslag in uw thuiskantoor. Te houden een nette en opgeruimde bureau, moet je een soort van organisatie-systeem hebben. Grote corporate organisaties hebben een aparte archiefkasten of zal hebben aparte opslagruimtes, maar je hoeft niet die faciliteit in uw kantoor aan huis, want alles wat logeerkamer had je je hebt gebruikt als uw kantoor. Dus wat doe je voor de opslag en organisatie?
U kunt beginnen door een huis kantooropslag organisatie systeem. Nu kijk niet naar de hemel een helpende hand, heb je niet nodig hebt. Het is niet zo moeilijk als het klinkt. Begin met het houden van de rest van de meubels in uw huis Office Basic. Geen behoefte aan een groot bureau when you kan een kast als een bureau plus een opslagruimte verdubbelen. De lades en trek planken werken goed voor bestanden en andere opslag. Houd ook de stoel eenvoudig, en je krijgt een met een bijgevoegd licht om zo te besparen op ruimte-en efficiëntie.
Nog een goede tip is het gebruik van een stam als een archiefkast in plaats van groezelig en saaie metalen archiefkasten. Een koffer is een geweldige manier om dingen op te slaan en het kan ook worden afgedekt en worden gebruikt als een doel tafel of een lage salontafel als cliënten voor een afspraak. Wandplanken zijn niet alleen voor boeken, ze kunnen ook worden gebruikt om bestanden en andere dingen die je nodig zou hebben op een dagelijkse basis, zodat ze binnen handbereik op te slaan. If u een nis of hoek die niet in gebruik is en net is een plant in de hoek, kan het worden gebruikt voor een kast of closeout. Deze kunnen worden gebruikt voor opslag en als ze in het hout zien ze er zo veel beter. En als je behoefte hebben aan grote archiefkasten, waarom gebruik maken van de lelijke metaal. Deze dagen een hoop stijlvolle archiefsystemen zijn beschikbaar en kosten te besparen, het groeperen ze zelf. Denk er ook aan accessoires en uw thuiskantoor ontwerp te maken er goed uitzien. Gewoon omdat je wilt genieten van de ruimte die je hebt niet zeggen dat je kramp elke mogelijke plaats met kasten en boekenplanken te krijgen. Make het kantoor aan huis gezellig en comfortabel.
Denk niet te veel waar uw kantoormeubilair betreft, gewoon gaan met de stroom en krijg wat het beste werkt voor jou.

No comments:

Post a Comment