Tuesday 20 September 2011

Bamboe Teelt Tips

Bamboe is een houtachtige eenjarige, behorende tot de groenblijvende gras familie Poaceae. Bamboe groeit regio's zijn diverse klimaten in Azië, Afrika bezuiden de Sahara, en sommige delen van Amerika. Ze zijn winterhard planten, die gemakkelijk kunnen groeien in verschillende bodem en klimatologische omstandigheden. Bamboe is gebruikt als constructiemateriaal voor een lange tijd in Azië, en andere delen van de wereld. Ze zijn goedkoop, en vormen nu een deel van eigentijdse inrichting. De weelderige groene loof, en haar duidelijke opgaande groei, maakt van bamboe erg populair voor de teelt in de tuinen of in huizen. Er zijn enkele bamboe groeiende tips, moet men weten om een ​​gezonde groei waarborgen.
Bamboe groeit uit stek; Bamboes zijn invasieve in de natuur, het is bijna onmogelijk om de volledige installatie te halen, omdat de meeste soorten bamboe scheuten groeien uit wortelstokken (verticale ondergrondse stengels). Een manier om zich te verspreiden is het afgesneden deel van de wortel en de stengel, en plant in de grond. Een andere methode is het gebruik van de klompen van de bamboe. Klontjes zijn de horizontale wortelstokken die groeien langs het oppervlak van de bodem, pal naast de belangrijkste plant. Graven rond een dergelijke klonteren, en verdeel ze door zorgvuldig scheiden van de wortels in groepjes van drie een stuk. Plant ze in de grond of kleine potten.
Instructies over het groeiende bamboe in water; bamboeplanten die worden gekweekt in water vooral aan soorten, zoals slanke groene bamboe, Golden Goddess bamboe, enz. Deze zijn normaal bamboeplanten, waarvan de hoogte wordt ingeperkt door de container water. Groeiende bamboe planten in het water is erg populair en het vinden van hen zal niet moeilijk zijn. Veel plant kwekerijen en home decor winkels hebben hen. Pluk de jonge stokken met een gezond blad en een paar gekiemde wortels. Gebruik een decoratieve verpakking van glas, keramiek of aardewerk. Plaats en houd de bamboe stokken in plaats, waarbij een aantal decoratieve voorbehandeld kleurige stenen. Giet water in de container, tot driekwart vol. Plaats de container op een locatie, waar het kan een gedeeltelijke of diffuus zonlicht ontvangen. Vervang het water, eenmaal per week; en vloeibare mest keer toe te voegen in een maand. Houden een cheque voor elke besmetting bij het water, vooral rond of op de stenen. Als vindt u enkele, neem het uit en schoon hen, alvorens ze terug in de container.
Groeiende Wit Bamboo; White bamboe is officieel bekend als 'Amoenus', een verscheidenheid aan Dendrocalamus minderjarige. Het is een klein lid van de reus, klonteren bamboeplanten. Het is niet echt wit, maar als de nieuwe scheuten en bosjes zijn zwaar bedekt met wit poeder, dat heet als wit of spook bamboe. Het is een traditioneel sierplant, met grote bladeren die bleke groen, en rijpt tot geel groen met donkere strepen op hen. Het kan worden gekweekt alleen of in grote aantallen. Het is een zeer snel groeiende bamboe, met de nieuwe groei aan het einde van de winter. Kan worden voortgeplant via stekken van haar klonten alsmede haar wortelstokken. Het is koud en kan resistent worden geteeld in een koud klimaat zonder extra zorg.
Groeiende Bamboe in Koude Klimaat; Bamboo geteeld in de huis kan worden beschermd tegen extreme kou, door te zorgen luchtventilatie en plaatsing dichtbij een lichtbron voor sommige warmte. Het is oke als uw plant schuurtjes zijn bladeren, als nieuwe zal terug sprout in lente. Voor bamboe planten gekweekt, is het best te koud-winterharde bamboes groeien, zoals Fargesia dracocephala, Phyllostachys heteroclada, enz.
Zoals alle planten, bamboe hoewel een winterharde plant, moet voeden en de zorg om te groeien gezond. Ze kunnen goed worden gekweekt behulp van enkele bamboe groeit tips, hetzij in het binnen in het water containers of potten, of buiten in de tuin. Bamboeplanten look mooi als hagen, maar ook als standalone.

No comments:

Post a Comment