Tuesday 20 September 2011

Dating Don'ts - Leren Wrong van Right

We hebben er allemaal geweest. We gaan met iemand die we denken is absoluut perfect, en ze zijn super sexy te starten! Dan kunnen we iets doen of zeggen dat maakt ons willen kruipen onder een rots en langzaam wegrotten in onze spijt. We noemen deze dating don'ts en ze zijn de dingen die we doen dat eventuele relatie kan vernietigen. Als u nog niet nog niet meegemaakt, dan heb je geluk! Hier zullen we identificeren van de slechtste van het slechtste, zodat je precies weet wat de volgende keer je uit bent op een datum te voorkomen. Leren van de fouten van anderen is dezelfde reden dat we de geschiedenis bestuderen op school - zodat we niet de fouten gemaakt door degenen die ons voorgingen herhalen. Laat het dus niet iemand anders de fout weer verpesten je kansen!
Laten we beginnen met een van de ergste misdrijven ...
Geen seks hebben op de eerste date!
Als je eerlijk bent op zoek naar meer dan een one-night stand, seks op de eerste datum is de beste manier om een ​​sprankje hoop je doden zou kunnen hebben dat je enkel leven officieel voorbij was. Waarom, kun je vragen? Als iemand wil om seks te hebben op de eerste date, ze moet echt in mij, zou u denken. Helaas, door het blussen van op de eerste dag geef je een man niets om voor te werken. Hij is niet langer heb dat uiteindelijke doel (dat wil zeggen seks) in het achterhoofd en daarom waarschijnlijk niet zien waarom blijven om je te zien is zal leiden tot niets. By wachten tot seks te hebben, geef je ze een reden om te blijven zien u en hopelijk zullen ze te zien dat er meer voor u dan uw warme exterieur.
Praat niet over je ex!
Het is misschien moeilijk, vooral als je vers uit een serieuze relatie, maar het vermijden van gesprek bent die inhoudt dat je ex is het meest voorzichtige van de acties op een eerste date. Door te praten over je ex, bent u openbaren om uw datum dat je natuurlijk je niet over hen. Toon zowel uw datum en jezelf dat je helemaal over je ex!
Doe niet alsof je iemand anders
Wat moet ik zeggen? Wees jezelf. Als je liegt, krijg je gevangen in het uiteindelijk. Leugens zijn een verschrikkelijke manier om te beginnen uit een relatie dus hou trouw aan jezelf. Wees open en eerlijk, maar niet te eerlijk, hetzij. Houd ze in het ongewisse en willen meer weten. Als je zegt alles recht uit de vleermuis, is er niet langer dat sexy gevoel van mysterie.
Kleed je niet te scantily
Met een beetje decollete is aanvaardbaar, maar kleden als een exotische danseres zal waarschijnlijk afschrikken elke respectabele man. Tuurlijk, zou je denken dat de sexier je bent hoe groter de kans dat je aan de haak hem, maar de meeste mensen zullen eerlijk vertellen dat sletterige jurk niet maakt voor een hete date. Het maakt voor een sletterige datum. Blijf op passende wijze onder!
Hoewel ik weet zeker dat er duizenden andere dating don'ts die er zijn, dit zijn de groten. Vermijd deze en vind je jezelf cruisen op-to-date twee! Tenminste, zou ik zeker dus hoop! Als je rotzooi en vallen ten prooi aan een dating niet, wanhoop niet! It gebeurt er met de beste van ons. Pak jezelf omhoog en blijven proberen. Gewoon niet proberen om dezelfde fout te herhalen!

No comments:

Post a Comment