Friday 30 September 2011

Auto niet start FAQ

Jacob heeft een prachtige cabriolet. Hij vindt het heerlijk en probeert zijn best te verzorgen ervan. Jacob heeft een vast schema: hij wakker om 6 uur, geldt voor een stukje joggen. Krijgt weer thuis 7 uur, neemt zijn douche. En hij eet zijn ontbijt en tegen scherpe 8 uur vertrekt hij naar kantoor. Hij duurt een half uur te bereiken kantoor. Dat is de perfecte timing, zijn kantoor begint om 8.30 uur. Dit is zijn dagelijkse schema dat hij religiously volgt. Op een mooie wintermorgen Jacob komt aan zijn auto, om 8 uur, zoals altijd. Echter, zijn geliefde auto niet starten. ; Laten we eens kijken op de vragen die opduiken in Jacob geest, en de antwoorden op deze auto zal niet starten FAQ.
De eerste gedachte die komt in het achterhoofd van iemand is mijn auto start niet, waarom niet mijn auto te starten?. Een veel voorkomende bang zijn dat de auto niet zal starten in de tijd en de rest van de dag zal worden besteed in de problemen te schieten. De sleutel is hier om je af te koelen als de auto niet start zijn er verschillende controles die u kunt doen om de ernst van de situatie te diagnosticeren.
Vraag: Wat is de deal, waarom niet mijn auto te starten?; Antwoord: Er kunnen verschillende redenen voor uw auto niet starten. Eerste vraag die je moet jezelf afvragen is, is het wel brandstof? Open de brandstoftank en te controleren. Als er brandstof die u kunt oefenen. Indien er dan niet brandstof niet proberen om de auto te starten. De auto start niet en het gebrek aan brandstof kan luchtbel vorming in de brandstoftank veroorzaken en leiden tot verdere problemen.
Vraag: Ik heb brandstof, toch ben ik geconfronteerd met auto's startproblemen in de winter, waarom?; Answer: Bij koud mistig weer, auto's hebben vaak beginnend probleem. Op zulke momenten, het beste dat je kunt doen is, zorg er dan is krijgt goede draait. Houd het goed geoliede en aangewakkerd. Het zal beginnen na een paar pogingen. Toch, als het niet niet benadrukken de motor, neemt de auto om een ​​monteur en krijg nakijken. Een beetje hot-bekabeling moeten doen de truc.
Vraag: Alles is op zijn plaats, maar de startmotor doet crank niet, waarom?; Antwoord: Alle misschien lijkt op zijn plaats, maar eigenlijk is het niet. Als de starter niet crank niet, het betekent dat er een probleem met de startmotor. Wat betekent dat je batterij niet is opgeladen of is defect. Als de batterij is ook prima (dus controleer uw accu voordat u start), dan is het probleem zou kunnen liggen in je contactslot. Simpel gezegd, de schakelaar disfunctioneel is en niet katalyseren de ontsteking. Als u een van de handgeschakelde auto's, zal er een schakelaar op het koppelingspedaal. In dit geval zal de auto pas als deze schakelaar wordt ingedrukt. Dus als er pedaal een probleem met de koppeling, zal de auto niet starten.
Vraag: Er is deze klik wanneer ik probeer om de auto te starten, maar geen crank, waarom is dat?; Antwoord: Meestal zijn de reden voor het ontstaan ​​van dit probleem is een slechte batterij. Als uw batterij niet is opgeladen, zal je het gezicht van de klik, maar geen crank probleem. Toch is er een mogelijkheid dat uw batterij is prima, en je zou nog steeds te kampen dit probleem. In een dergelijk geval, het probleem ligt in startrelais, kabels of de startmotor. Dus, haal ze gecontroleerd (alleen als u er absoluut positief over de functionaliteit van uw batterij).
Vraag: Er is een klik, is er trapas. Maar waarom niet de compressie te houden?; Antwoord: Als uw auto is de klik kruk en dit betekent dat er geen probleem in uw motor. Het werkt prima. Nu zult u dan vragen, waarom niet de auto te starten? Op zulke momenten, die doorgaans het probleem met de brandstof lijn, brandstoftank, slechte brandstof, verstopt benzinefilter scherm of een slechte brandstofpomp relais. Een andere mogelijkheid zou een probleem met de ter ziele gegane bobine, schakelaar, collector, rotor of de verdeelkap zijn. Er is ook een kleine kans dat er een probleem is, zoals gebroken distributieriem of vistuig en lage compressie.
Vraag: Ok! Ik ben begonnen met de auto, nu! Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik niet zo'n aanfluiting weer gezicht?; Antwoord: Dit is de eenvoudigste van allen. Zoals u wellicht al hebt gelezen in de beschrijving, zorg voor uw auto. Zorg ervoor dat er altijd is brandstof boven kwartaal capaciteit van de tank. Zorg ervoor dat je de batterij opladen om de 2 maanden. Ontvang een olie check gedaan op regelmatige tijdstippen. Het belangrijkste van alles, krijg je auto laten repareren om de 2 - 3 maanden.
Dus, ik denk al uw vragen beantwoord worden. Dit is waar ik aftekenen. Verzorgen van uw auto en het zal u waar u moet zijn. Bon Voyage, mon ami!

No comments:

Post a Comment