Thursday 22 September 2011

Gescreend Porches: Hoe Versier Afgeschermde Porch

Een afgeschermde veranda is een geweldige plek om de luie zomer middagen. Het is een aantrekkelijke en nuttige functie in veel huizen. De gescreende veranda kan een verlengstuk van uw woonkamer, waar u kunt zelfs entertainen uw gasten. Je veranda kunt een stijlvol toevluchtsoord voor u en uw familie. Een goed ingerichte gescreend veranda straalt een gevoel van warmte en geluk in uw interieur.
Hoe kan ik een afgeschermde Porch Versier?; Voordat de invoering van nieuwe wijzigingen in uw gescreend veranda, moet u duidelijk de rommel van de veranda. Leg de tijdschriften en kranten in boekenplanken. Houd de schoenen op een schoenenrek en hang de jassen in een kast. Je moet je dingen te organiseren voorafgaand aan het verfraaien van uw gescreend veranda.
Gescreend Porch Vloeren; Je hebt een veelheid van materialen als het gaat om het ontwerpen uw veranda vloer. Te creëren dat tijdloze elegantie, kunt u gebruik maken teak of grenen vloeren. Het is een van de meest populaire vloeren materiaal, maar het is erg duur. Als u wilt dat uw portiek naar de natuurlijke uitstraling van houten vloeren hebben, laminaat vloeren gebruiken. Het is minder duur dan hout of natuursteen materiaal en de installatie is vrij eenvoudig, als goed. Keramische tegels vloer oogt chique en vereist zeer weinig onderhoud. U kunt echter ook houden de vloer eenvoudig. Voeg een scheutje kleur door plaatsing van een all weather tapijt in de centrum van de veranda. U kunt een uniek kunstwerk op de vloer door het schilderen van een faux vloerkleed, die zeer veel lijkt op een echt tapijt. Weven een ingewikkeld patroon tapijt met alleen acryl verf en een beetje geduld.
Gescreend Porch Meubelen Selecteer de veranda meubelen, afhankelijk van de sfeer die u wilt maken. Het creëren van een ongedwongen en ontspannen look, plaats een laag tafeltje en een loveseat in de buurt ervan. Als u van plan om maaltijden te hebben in je gescreend veranda, een kleine houten tafel of een granieten use bijgevuld tafel. Maak een rustieke uitstraling door wat riet of rieten stoelen. Muted florale gedrukte kussenovertrekken kijken rustgevende op een warme zomerdag. U kunt ook fel gekleurde stoffen met spiegel werken. Kraaltjes kussens of kussens voegt een scheutje elegantie uw veranda. Een centrum glazen tafel gaat heel goed met rieten meubelen. Echter, als de ruimte beperkt is, kunt u gebruik maken van een opklapbare tafel in het midden. Maak een exotische look door het versieren van de tafel met een standbeeld van de lachende Boeddha en een tafelblad fontein. Plaats een vaas met verse rozen of orchideeën in het midden van de tafel. Een afgeschermde veranda zonder opknoping schommel ziet er onvolledig. Wicker schommels er mooi en komen in vele kleuren. Sip een ijskoude limonade swinging weg de zorgen van de dag!
Gescreend Porch Verlichting en Wall Decor; Veranda verlichting zou moeten leiden tot een gevoel van warmte en veiligheid. Smeedijzeren lampen zorgt voor een mooie mix van verfijning, gecombineerd met een oude wereld charme. Plaats smeedijzeren kaarsen houders of lantaarns op het nachtkastje voor die rijke warme gloed. U kunt ook gebrandschilderde glazen vloer lampen voor het creëren van een zachte diffuus licht.
Hang schetsen en schilderijen van uw kinderen op de stoep muur. Als je licht gekleurde muren, dan is een koper of brons metalen kunstwerk zal accentueren de schoonheid van uw veranda. Smeedijzeren spiegel ziet er geweldig uit voor Porches. Het kan worden opgehangen op een plaats waar het weerspiegelt een kunstwerk of de weergave van uw tuin. Voor een warme mediterrane uitstraling, gebruik wanddecoraties in de kleuren ivoor, turkoois blauw, oranje-rode of olijfgroen.
Gescreend Porch Planten; Verwelkom uw gasten door opknoping een mooie bloemenkrans op de ingang van uw veranda. Als je veranda ontvangt zonlicht voor 2-3 uur, kunt u een mooie container tuin. You kan aantrekkelijk containers maken met oude verf emmers, melkkan, prullenbakken, glazen schalen enz. Breng een lichte laag verf en versier de containers met gekleurde kralen en schelpen. Planten, zoals rozen, seringen, azalea's, paperwhites, amaryllissen en cyclamen groeien goed binnenshuis.
Bloeiende wijnstokken kruipend op de veranda schermen zullen uw veranda een heerlijk rustpunt te maken. Wisterias opbrengst stunning bloemen in clusters van witte en paarse bloemen. Enkele andere boeiende klimmers van Chileense makelij klokje, maagdenpalm, trompet wijnstok, clematis, bougainville, klimroos en morning glory. Deze kleurrijke kruipend wijnstokken zal niet alleen leent een geurig aroma aan uw veranda, maar ook het aantrekken van vlinders en kleine kolibries. Installeren railing planters is een innovatieve manier van de verfraaiing van uw veranda. Aangezien de planters worden geplaatst op de leuningen, het scheelt een hoop veranda ruimte. Echter, de leuningen moeten sterk genoeg zijn om het gewicht van de planters te ondersteunen.
Deze tips waren alles over hoe een afgeschermd terras te versieren. Ga je gang en implementeren van uw gekke, creatieve ideeën en maak je gescreend veranda de meest gesproken over wat in de stad.

No comments:

Post a Comment