Thursday 29 September 2011

Tips voor het reinigen van hardhouten vloeren

Hardhouten vloeren kunnen materiële waarde ook toevoegen aan uw huis en helpen om sneller dan voorzien van vloerbedekking woningen te verkopen. Echter, Houten vloer zorg is belangrijk, omdat hardhouten vloeren kan gemakkelijk worden beschadigd. Hardhouten vloeren kan worden bekrast door schoenen (vooral sommige hoge hakken) en meubilair, en kan worden geruïneerd als niet goed schoongemaakt. Sommige vloeren moeten zodanig verzegeld en geboend en u kunt met de fabrikant voor de juiste zorg van de vloer.
Hardhouten vloer verzorgingstips; Er zijn verschillende dingen die je moet weten over hardhouten vloeren en schoonmaken van houten vloeren. Hardhouten vloeren, terwijl heel mooi, moet worden gezorgd op de juiste manier of kan piepen, gesp, krabde zijn als niet goed voor zorgt. Waterschade is een zeer belangrijke overweging bij het schoonmaken van hardhouten vloeren. Daarom hier enkele tips over hoe hardhouten vloeren en andere tips schoon voor de zorg voor uw hardhouten vloeren.
Dagelijkse schoonmaak; Bij het schoonmaken van hardhouten vloeren is het belangrijk om water af te houden de vloeren als het kan vervormen of zelfs sluiting van het hout. Daarnaast is het belangrijk om de vloer vegen elke dag (tweemaal per dag voor keuken vloeren) met een zeer zachte haren bezem. Dit voorkomt krassen door microscopische stofdeeltjes. Als voedsel krijgt op de vloer, dan is het belangrijk om het vegen op met een droge doek en gebruik vervolgens een van de vele hardhouten vloer schoonmakers die beschikbaar zijn voor de vloer schoon te maken. Het beste is om nooit water gebruiken op hardhouten vloeren.
Tapijten; Een goede verzorging van de hardhouten vloeren vereist een goede dekking in gebieden met veel verkeer, zoals entrees en in de voorkant van het aanrecht. Zachte, katoenen ondersteund tapijten zijn fijn voor deze baan, omdat ze niet tegen de vloer net als geplastificeerd tapijten kunnen ruïneren. Bovendien zijn ze te voorkomen deuken en krassen in de vloeren. Deze tapijten moeten vaak zo niet gestofzuigd krassen op de vloer door het tapijt zelf met alle vuil in het tapijt. Vloermatten kan worden geïnstalleerd bij de ingangen van de tracking modder op de houten vloeren te voorkomen. Schoenen kunnen ook verwijderd worden bij de ingangen zoals de gewoonte in de meeste oosterse landen.
Voorkom krassen op vloeren; dieren (zoals honden) klauwen moet worden geknipt om te voorkomen krassen op de vloeren, naast kinderspeelgoed mag niet geneesmiddel te worden over de vloer, omdat zij ook krassen op de vloer. Het is ook belangrijk zich te onthouden van zetten potplanten op de vloeren als de enig water te bouwen kunnen ruïneren de vloeren in de pot. Zijn er ook sommige landen, vooral in het oosten, waar de schoenen niet zijn toegestaan ​​in het huis. Dit is ook erg goed voor de vloeren als schoenen, of vrouwen of mannen Lieslaarzen werk schoenen kunnen ruïneren een hardhouten vloer.
Meubels kunnen ook schade hardhouten vloeren als preventie is niet overgenomen. Bij het verplaatsen van meubels, maken gebruik van zware sokken over de benen of til het gehele meubilair. Bovendien, brede wielen zijn beter dan smalle degenen die kunnen graven in de vloeren en laat deuken. Meubelen pads zijn ook beschikbaar voor gebruik onder tafel en dressoir benen.
Vochtigheid; juiste vochtigheidsgraad zijn vooral nodig om te voorkomen dat kromtrekken en knikken van het hout. Dit kan gemakkelijk worden opgevangen door het gebruik van een luchtbevochtiger in de winter, vooral in gebieden droger. In de zomer kan een ontvochtiger gebruikt worden indien nodig in de meer vochtige ruimtes.
Afdichting en waxen; Er zijn andere houten vloer zorg methoden die je moet weten. Er zijn een aantal bossen die moeten worden verzegeld en geboend, maar je moet contact met de fabrikant om te controleren of het correct is gedaan. Bovendien, als de houten vloer wordt oud en beschadigd kan worden geschuurd en opnieuw afgewerkt, verzegeld en gewaxt indien nodig. Dit herstelt het oude hout naar een als nieuw staat.
Hardhouten vloeren toegevoegde waarde en stijl aan woningen en kopers zijn bereid om meer voor woningen betalen zonder vloerbedekking. Echter, hardhouten vloer zorg is belangrijk om de vloer te houden in hoge kwaliteit staat. Weten hoe te hardhouten vloeren schoon is niet moeilijk om leren, kunnen sommige professionele advies over bepaalde schoonmaakmiddelen te gebruiken vereisen, en is de moeite waard de kosten in termen van tijd en geld.
Een mooie hardhouten vloer kan duren voor generaties mits goed verzorgd. Naast het reinigen hardhouten vloeren, is het essentieel om te voorkomen krassen door dieren, meubels en speelgoed voor kinderen. Lopers en tapijten zijn een leuke manier om zowel Verfraai uw hardhouten vloer en het voorkomen van krassen door schoenen en dier klauwen.

No comments:

Post a Comment