Thursday 29 September 2011

Grappen te spelen op bekijken

Candid Camera is amusant de Amerikaanse massa publiek voor over een paar decennia. Hoewel we geamuseerd door de rib-kietelen streken ze opgemaakt, kunnen we niet echt overeenkomen met hen te wijten aan het feit dat ze een enorme som te besteden bij het maken van deze programma's. Maar, je hoeft niet te krijgen ontmoedigd, is er een lange lijst van grappige grappen te spelen op vrienden. Nog belangrijker je geen veel doorbrengen op deze pranks spelen op vrienden, volstaat wat huishoudelijke items goede humor en grappige prank ideeën. Hier zijn enkele van de makkelijkste grappen te spelen op je vrienden.
A Hole in the Sand Prank; Dit is een van de weinige makkelijkste grappen te spelen op je vrienden, wanneer je naar beneden koelen op een strand. Je zult niet veel planning. Je kiest gewoon een vriend liggend op een handdoek, en onder het voorwendsel van om iets hem naar de winkel. Terwijl hij weg is verwijder dan de handdoek en een gat graven in de exacte plaats waar hij lag. Nadat je klaar bent met een fatsoenlijk formaat gat, dek het af met de handdoek en zorg dat je de dingen te regelen zoals ze voorheen waren. Moet hij niet vermoeden van vals spel wanneer hij terugkeert. Met de set up klaar is, gewoon wachten rug en plezier hebben. Het moment dat hij zit op de handdoek te gaan liggen, zal hij naar binnen gaan het gat, en je kunt een stevige lach hebben.
The Gift Prank; Giften zijn voor alle gelegenheden, variërend van verjaardagen tot festivals. Iedereen is enthousiast over het krijgen van een cadeau, dus prank gaven blijken te zijn een groot succes bijna de hele tijd. Als een van je vriend kijkt uit naar een hond bezitten, geef hem een ​​lichte hint dat u van plan bent om cadeau aan hem op sommige gelegenheid. Er zeker van zijn dat je niet maken het duidelijk moet worden maar een hint. Neem een ​​grote doos en maak een andere vriend van jou zit erin het dragen van een raar masker, en cadeaupapier de doos. Voor een beetje realistische kijk, maak je vriend te bewegen in de doos of zeg hem om enkele hond geluiden. Je vriend zal zeer worden opgewekt om de grote gave te zien en, als een natuurlijk instinct, zal in haast om het te openen. Als hij opent de doos, de persoon binnen uit moet springen. Dit is zeker naar de hel van je vriend af te schrikken. U kunt ook een audio-speler met goede sprekers in deze grap. Gewoon het geluid van een gevaarlijke hond, en plaats deze in de doos. Speel het geluid als je vriend opent de box, en plezier hebben.
De Cell Phone Prank; Iedereen maakt gebruik van een mobiele telefoon deze dagen, dus het wordt makkelijker om grappen te spelen op vrienden met behulp van een mobiele telefoon. Hier is een dergelijke eenvoudige grap. Gewoon je handen op je vrienden mobiele telefoon, en verander je naam in die van een andere persoon, bijvoorbeeld het meisje in de groep op wie je vriend heeft een oogje voor een lange tijd. Zodra u klaar bent met de installatie, plant de telefoon terug naar waar het was. Nu kan je beginnen met spelen verschillende streken op uw vriend. Kunt u bellen hem of tekst hem, en genieten van zijn reacties. Te nemen het een stap vooruit, kunt u vast een datum voor de volgende dag bij de koffie huis in uw buurt, en bereiken de plaats met je groep voor hem. U bent gebonden aan de verrassende blik op zijn gezicht wanneer hij je daar ziet, of wanneer u vermelden dat je een grap gespeeld op hem genieten. Hier is alles wat je kunt lezen over een aantal geweldige prank call ideeën.
Winnende Fake Contest Prank; winnen van een wedstrijd is een verheuging moment voor iedereen, dus waarom niet dit moment te gebruiken als een van de grappen te spelen op vrienden? Creëren van een valse brief waarin wordt verklaard dat de vriend, op wie je speelt de grap, heeft een gelukkige klant wedstrijd, waarbij ze krijgt om te winkelen op afstand prijzen in de grote winkelcentrum in de stad. Om het een beetje realistisch kunt u een logo of iets typt zoals First Anniversary Celebration Contest in vette letters afgedrukt op de envelop. Zeg dat je om aanwezig te zijn op het winkelcentrum op een bepaalde dag op een bepaalde tijd om te winkelen om haar hart vreugde. Nu hoef je alleen maar verblijven terug en het plezier te kijken als ze gaat naar de balie en voert over haar overwinning in de wedstrijd die nooit plaatsvond.
Dit waren een aantal echt goede grappen te spelen op vrienden. U kunt deze te amuseren en jezelf vermaken, en hebben een hartelijke lach zien van uw vrienden in precaire situaties. You kunt ook uw eigen ondeugende grap ideeën, maar zorg ervoor dat je niet iemand te kwetsen, terwijl u probeert om jezelf vermaken. Suiker in de benzinetank, en peper in de ogen klinkt misschien gek, maar ze kunnen blijken te zijn zeer schadelijk voor de andere persoon. Dus wees voorzichtig, je niet zou willen lachen, terwijl iemand anders huilt. Nu dat je klaar bent met alle kneepjes van het vak, ga je gang en veel plezier gewenst ...

No comments:

Post a Comment