Tuesday 20 September 2011

Go Ahead! Vraag hem uit!

De verouderde gedachte dat de man moet het meisje te vragen is buiten al lang dood. In deze dag en leeftijd, is het tijd die vrouwen opgevoerd en nam het initiatief. En waarom niet? Niet alleen is het gemakkelijker op het meisje heimwee over de cutie ziet ze de hele kamer, maar de meeste jongens vinden het heerlijk als een meisje hen vraagt. Het verkrijgen van de moed om te vragen is niet zo gemakkelijk bij het lijkt, dat wel. Vaak zijn we zo bang voor afwijzing dat we gewoon niet kunnen brengen onszelf verder te gaan en te doen. Maar serieus, wat heb je te verliezen? Niets! Wat heb je te winnen? Een potentiële datum, dat is wat!
Als je onzeker bent over hoe of waarom pak je het aan, check out deze tips!
Hee, ik ben naam even
Niet zeker wat te zeggen tegen iemand? Ga je gang en stel jezelf voor. U zult de meeste kans krijgen een naam in het antwoord en je kunt volgen met een, Dus wat doe je vanavond? of een andere lijn van small talk. Dit krijgt gesprek te gaan en kan vlot in segue to een Wil je wat koffie te halen zaterdag?
Laat een aantal
Als je te verlegen om te spreken met hem face-to-face, een beproefde techniek is om te vertrekken op een telefoonnummer. Als het je ober in een restaurant is dit vrij eenvoudig, maar als dat niet het geval is is er een stiekeme kleine truc die je kunt trekken om dat stukje papier in zijn handen te krijgen. Noteer uw naam en nummer, zet het op de grond naast hem, pak het op, geef het aan hem en zeggen: Oh, excuseer me, het lijkt alsof je laten vallen. Lopen zonder te kijken opvallend (dat klopt - sla het gegiechel voor wanneer je veilig uit het zicht!) en op dit moment alles wat je kunt doen is wachten en kijken of hij toegehapt!
De Internets
Online dating wordt steeds meer aanvaardbaar dezer dagen, en zelfs gewoon vragen om een ​​datum via het internet kan het leven veel gemakkelijker en minder lastig voor beide partijen te maken. Als je gebruik maakt van een sociaal netwerk zoals Facebook of Myspace, kijk je te verpletteren en stuur hem een ​​berichtje. Iets in de trant van, Wil je om wat te eten ergens te grijpen? of zorg om uit te gaan voor een kopje thee met mij dit weekend? moeten volstaan. Het is makkelijk als taart en als hij niet wil kan hij gewoon negeren het bericht. Je hoeft niet te werken de moed om rechtstreeks tegen hem te zijn!
Head On - rechtstreeks van toepassing op de voorgrond-, uh, Man
Nemen over de taak hoofd op en hopen op het beste. Deze methode is naar voren, toont vertrouwen, en ook sexy kan zijn in de ogen van vele mannen. Gewoon omhoog te gaan naar een man en vraag hem uit! Geen kleine praten, niks speciaals, gewoon een snelle, Wil je ergens gaan? Het duurt veel lef, maar als je kunt trek het je af komen als ongelooflijk zeker van jezelf. Dit is een van de nummer een turn-ons in de ogen van het andere geslacht.
De datering spel is ingewikkeld, ja. Dat zal ik niet ontkennen. Het hoeft niet te worden meer ingewikkelder zijn dan echt nodig is, echter. Maak de dingen zo eenvoudig mogelijk en ga je gang! Vraag het hem! Again, Je hebt weinig te verliezen en veel te winnen. Door het nemen van deze eerste stap die je zou kunnen worden de invoering van jezelf op een potentiële vriend, one-night stand, of zelfs een levenspartner. Hij zal niet alleen aantrekkelijk vinden dat u het initiatief te vragen en zeer gevleid was, maar hij zal ongelooflijk thankful hij niet hoefde te de vraagprijs te doen!

No comments:

Post a Comment