Wednesday 14 September 2011

Smeedijzeren meubels voor Home Decor

Als het is stijl en elegantie u op zoek bent in uw huis decor, smeedijzeren meubelen heeft doorstaan ​​de tand des tijds zo ver als mode en comfort betreft. Zowel smeedijzer meubilair en de prachtige accessoires nooit lijken om uit te gaan van de mode. Af te geven een aura dat zowel de oude wereld charme en eigentijdse chique, smeedijzeren meubelen afkomstig kunnen uitkomen zowat elk interieur.
Indoor Smeedijzer Meubelen
Een eettafel en stoelen gemaakt van smeedijzer kan elke eetkamer maken kijken classy. Plaats een smeedijzeren kandelaar in het midden van de tafel wanneer u van plan bent een romantisch diner bij kaarslicht alleen voor twee. Team dat met kasten die ingewikkelde smeedijzeren decoraties en een smeedijzeren spiegel moeten dat speciale touch die ervoor zorgt dat eten in de kamer een plezier toe te voegen.
In de slaapkamer kunt u ofwel gaan de hele varken en krijg je een prachtige smeedijzeren hemelbed, of ga voor meer gracieuze charme met een ingewikkeld ontworpen smeedijzeren hoofdeinden. Of, als u de minimalistische eruit, kun je kiezen voor een strak vlakte smeedijzeren bed gemaakt van simpele rechte lijnen hebben. Je zou kunnen toevoegen finishing touch met kleine ijzeren onderstellen gegarneerd met gerookte glas nachtkastjes, op de top waarvan u kunt plaatsen smeedijzer tafellampen aan die gezellige look te geven.
En als voor de woonkamer, naast smeedijzeren banken en stijlvolle kleine smeedijzeren salontafels, je kon het opzetten van een bar aan de ene zijde van de kamer met een smeedijzeren statafel werkte samen met bijpassende smeedijzeren barkrukken, waar u ook kunt Plaats een uitvoerig ontworpen smeedijzer wijnrek with bloem of blad accenten.
U kunt een heerlijke touch aan uw keuken door het installeren van een smeedijzeren rack bakker, die ook kan worden gebruikt als extra opslagruimte of voor het weergeven van bric-a-brac.
De ingang van uw huis kan er geweldig uitzien met een prachtige smeedijzeren trap, of hij belandt in een spiraal of gaat recht omhoog. Combineer dat met een smeedijzeren kroonluchter in de gang en je zult de afgunst van je vrienden en buren. En te voegen dat de ultieme finishing touch waarom niet ijzeren deur hardware, zoals de deur kloppers of deurklinken te installeren gewrocht?
Smeedijzeren Wall Decor
Er is een breed scala van smeedijzeren wand decor om uit te kiezen. Bijvoorbeeld, zijn er gesmeed ijzeren muur vazen ​​om uw bloemen regelen inch Dan, smeedijzeren kandelaar schansen, zowel sierlijke en gewoon er mooi bij, vooral wanneer ze kaarsen in te branden. Je zou kunnen hebben smeedijzeren ingelijste muur schilderingen, wandplaten, wandkleden, muur fonteinen, wandbeugels, en zelfs bewerkt ijzeren muur beeldjes.
Popular Smeedijzer Items
Er zijn zo veel populaire smeedijzeren items die u kunt gebruiken allemaal over uw huis. Kunt u een prachtige verklaring in de tuin bij het installeren van een smeedijzeren armillary zonnewijzer en vormsnoei frame. Uw badkamer kan worden uitgerust met smeedijzeren handdoekhouders en een tissue houder gemaakt van smeedijzer, die niet alleen functioneel, maar voegen ook een fashion statement. Ook in uw keuken kunt u smeedijzeren kop en schotel rekken, gereedschap houders, geschorst pannenlappen, en papier handdoekhouders. Zoals heel duidelijk, alles wat je nodig hebt is een beetje fantasie, en smeedijzeren zal de rest voor u doen.
Smeedijzeren Tuinmeubelen
Smeedijzeren is ideaal voor het buitenleven ook. Zo, wat kan er mooier dan een smeedijzeren prieel? U kunt de plant uw favoriete wijnstokken om deze sierlijke kleine uitje te accentueren. U kunt mogelijk in verband met roestvorming bij de antieke look te creëren of verf in gebroken wit of een andere kleur van uw keuze. Of zou u gezellige kleine hoekjes in uw tuin met smeedijzeren loungen stoelen en tafels, met kleurrijke kussens aan te vullen. Of wat dacht u van een smeedijzeren bankje waar je kunt zitten met een boek op een luie zondagmiddag? Omring jezelf met smeedijzeren bloempotten, smeedijzeren lantaarnpalen en zelfs smeedijzeren hekwerk.

No comments:

Post a Comment