Sunday 18 September 2011

Metalen gebouwen - Commerciële Gebouwen Metaal

Eerst was het stro en hout. Toen werd het modder en klei. Steen gevolgd, en werd later vervangen door baksteen en mortel. Maar in de afgelopen tijd heeft bouw ondergaan een drastische verandering. Vandaag hebben we metalen gebouwen. Metal is ook zeker dat er in onze oude gebouwen, maar de huidige trend is verschoven naar het maken van hele gebouwen van metaal, met name staal, of het maken van de metalen frames platen van gehard drager van kunststof, laminaten of een dergelijk materiaal. Hier zullen we beperken onze discussies tot gebouwen bijna geheel van metaal gemaakt. We gaan om te praten over gebouwen in die frames, balken, kolommen en zelfs muren en daken gemaakt zijn van metalen.
Metalen gebouwen staan ​​in de volksmond gebruikt bij de externe structuren gebouwd rond woningen, zoals garages, schuurtjes tool, werken schuurtjes, bergingen en cabines voor bewakingspersoneel, enz. Ze worden ook gebruikt in een zeer grote weg in het maken van gebouwen die worden gebruikt voor commerciële doeleinden . Onlangs, vanwege de stabiliteit van deze metalen gebouwen onder de aanval van natuurrampen zoals de orkanen, zijn meer en meer mensen ook rekening volledig te wonen in een metalen gebouwen.
Gebouwen van het Metaal - Soorten
De soorten metalen gebouwen worden beschreven op basis van hun vormen. Er zijn vier belangrijke soorten afhankelijk is van deze classificaties. De beschreven vormen zijn gezien vanaf de voorzijde (poort) kant: -; P-type Gebouwen van het Metaal - Deze metalen gebouwen hebben rechte en loodrechte wanden en hun dak in de vorm van een afgeronde driehoekige boog. De boog vorm is goed voor de regio's van matige sneeuwval, als de sneeuw zou glijden het plafond vanwege hun vorm. Ook de hoge muren kunnen hoge voertuigen om gemakkelijk te navigeren. ; S-type Gebouwen van het Metaal - Deze metalen gebouwen hebben recht en loodrechte wanden, maar hun dak is ontworpen om te worden halfronde vorm. Als er niet veel sneeuwval in de regio, dan is de S-type is goed, omdat het plafond hoger is dan de P-type. Ze zijn ook goed voor het manoeuvreren van vrachtwagens en grote voertuigen als gevolg van hun genereuze binnen hoogten. ; Q-type Metal Gebouwen - De Q-type metalen gebouwen hebben geen rechte wanden. Ze zijn volledig ontworpen als een grote halve cirkel. Deze zijn niet goed voor het navigeren binnen voertuigen, maar ze zijn erg goed als garages voor enkele voertuigen en zelfs boten. Ze kunnen worden gebruikt als opslagruimte en zijn ideaal voor opslag graan en hooi. ; A-type Gebouwen van het Metaal - Dit zijn de nieuwste modellen speciaal ontworpen voor plaatsen die zeer zware sneeuwval hebben. Hun muren zijn scheef naar binnen, en ze hebben een dak dat is ontworpen in de afgeronde driehoekige vorm, net als de P-type. Hoewel hun innerlijke gebied is minder, ze zijn goed voor extreme weersomstandigheden. ; Gebouwen van het Metaal - Installatie
Het installeren van metalen gebouwen is meestal een wind, en de meeste eigenaren het zelf doen met behulp van doe-het-zelf gidsen. Metalen gebouwen zijn beschikbaar in prefab formaten - de verschillende onderdelen zal naar u worden verzonden, samen met alle toebehoren en accessoires nodig zijn om het gebouw te realiseren. Met de hulp van een uitgebreide gids, vol met verschillende didactische schema's, kan de metalen gebouw worden geïnstalleerd binnen een enkele dag. Echter, de meeste bedrijven bieden ook hun eigen installatie diensten voor mensen die niet tot de taak. In het algemeen, is de installatie gratis of tegen een nominale kost wanneer u de metalen gebouwen te bestellen.
Gebouwen van het Metaal - voors en tegens
De groeiende populariteit van metalen gebouwen geeft zeker dat ze hebben verschillende voordelen. Inderdaad, zoals commerciële gebouwen ze zijn erg goedkoop en eenvoudig op te zetten. Ze zijn ook stevig voor de meeste weersomstandigheden, en dus kunnen ze een goede bescherming voor de waren opgeslagen in de gebouwen. Ook, omdat ze meestal in een prefab-formaat, kan de commerciële metalen gebouwen gemakkelijk worden vervoerd van de ene plaats naar de andere. Onderhoud van de gebouwen wordt ook makkelijk - gewoon een laag verf en weerbestendige materialen is vereist wanneer gaan ze op zoek sleets.
Aan de negatieve kant, metalen gebouwen van ijzer zijn gevoelig tot zeer snel roest, ondanks de gebruikte roestvrije verf. Staal de voorkeur, maar dat zou een beetje duurder dan de ijzeren gebouwen. Ook, omdat deze gebouwen zijn gemaakt van metalen, kan de goedkopere versies hebben een aantal gekartelde randen die letsel kunnen veroorzaken. Echter, de gereputeerde metalen gebouw makers kijken minutieus in deze gegevens, en gebouwen die door hen zijn vrij veilig in gebruik, zelfs voor residentiële doeleinden.
Er is ook een soort van stigma door mensen die in metalen gebouwen omdat ze zo goedkoop zijn. Maar als je leeft in een regio die gevoelig is voor natuurrampen, dan zijn deze gebouwen kan een goed idee zijn. Metalen gebouwen niet kan worden gemaakt zo mooi als onze traditionele baksteen en mortel gebouwen, maar dat is een kwestie van perspectief. Tot slot zet, metalen gebouwen zijn uitstekend geschikt voor commerciele doeleinden, maar voor bewoning, hun nut zou afhangen van de persoon die van plan is om te wonen in een.

No comments:

Post a Comment