Friday 16 September 2011

Kruiden Gietijzer Cookware

De reden voor gietijzeren waarbij de meeste voorkeur is de overtreffende trap kookgerei warmte vasthouden en verspreiden vermogen. Een andere reden achter de grote voorkeur voor gietijzer is de lage graad van technologie die wordt gebruikt bij de uitwerking ervan. Nog een kwaliteit van gietijzer ten opzichte van andere cookwares is dat het eten terwijl ze gekookt in gietijzer, een bepaalde hoeveelheid ijzer uit haar dat is nuttig voor mensen die lijden aan bloedarmoede heeft (Anemie is een ziekte veroorzaakt door het tekort aan ijzer in het lichaam .)
Kruiden is eigenlijk een beschermende activiteit gedaan om gietijzer. Kruid is gedaan om gietijzer roesten te voorkomen en het ook helpt bij het creëren van een anti-aanbaklaag op de pan. Kruiden is een noodzakelijk proces, maar u vraagt ​​zich misschien af ​​van hoe het seizoen gietijzeren pannen. Dus hier is het antwoord.
Cast Iron kruiden Instructies
Materiaal dat nodig is; Seasoning gietijzeren pannen vereist een bepaalde hoeveelheid warm water, een oven, een soap, een schuursponsje, spek vet en een handdoek.
How van het seizoen Cast Iron Cookware; voor aanvang van de procedure, is het noodzakelijk om de oven verwarmen tot ongeveer een temperatuur van 250 graden Fahrenheit. ; Nu, met de hulp van een schuursponsje, wat warm water en zeep, scrub de gietijzeren pannen. Nieuw aangeschafte gietijzeren pannen bestaan ​​uit roestwerende coating op. Het is daarom noodzakelijk om de coating te verwijderen uit de gietijzeren pannen, voor aanvang van de kruiden proces. ; Na het wassen deel, droog de apparatuur volledig gedaan. Een handdoek kan worden gebruikt voor dit doel. ; After ervoor zorgen dat de kookgerei volledig is gedroogd, neem de baconvet en zorgvuldig toepassen vanaf de interieur en de buitenkant van het equipment. Het deksel moet ook goed worden bekleed. ; Zodra de coating procedure wordt gedaan, zet de pan en het deksel in de voorverwarmde oven in een ondersteboven positie voor het bakken doel. Laat ze bakken voor ongeveer 60 minuten. Met deze procedure zou een stok proof kruiden worden gemaakt. Dit zou een verdere roestvorming te voorkomen en plakken van voedsel. ; Haal de pan, als je denkt dat de kruiden sterk genoeg is, stop het proces van bakken. Zo niet herhaal het proces, totdat de saus wordt sterk genoeg is. ; Enkele tips voor het gebruik en het wassen de gietijzeren Cookware
Er zijn een aantal voorzorgsmaatregelen die moeten worden genomen tijdens het gebruik van gietijzeren kookgerei en koken van voedsel in. ; Er wordt voorgesteld om de pan zachtjes wassen, wassen het moeilijk met te veel agressie zou de kruiden oorzaak te komen. ; Seasoning gedaan op een juiste wijze zou laatst voor een lange tijd, maar in het geval als roestvorming wordt opgemerkt, wordt voorgesteld om opnieuw het seizoen de pannen. , Vocht kan leiden tot roestvorming, daarom wordt voorgesteld de pan en het deksel apart te houden. Met betrekking tot de pannen met deksel zou veroorzaken de creatie van vocht. ; Zeep en schrobben pad zijn uitsluitend te worden gebruikt, terwijl kruiden. Dit is omdat het gebruik van zeep en de schuurspons voor het wassen doel zou de kruiden oorzaak te komen. Het wassen procedure zou kunnen worden gedaan met behulp van warm water, terwijl de pannen nog warm is. ; Te veel zure voedingsmiddelen zoals tomaat, dient niet te worden gekookt in de pan, tenzij het is goed gekruid. ; Seasoning gietijzeren pannen met de juiste procedure, het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen maatregelen terwijl kruiden, met behulp van en vervolgens wassen met zorg, zou de smaak van de pan voor het laatst voor een lange tijd te maken.

No comments:

Post a Comment