Wednesday 4 January 2012

Rock Tumbling Supplies

Rock tuimelaars worden gebruikt om ruw oppervlak rotsen glad. We vinden gladde stenen in rivieren en beken, die worden gevormd als gevolg van de geologische rock tumbling proces. De stroming van het water maakt de stenen in rivieren en beken botsen met zand, water en andere stenen en geleidelijk hun gladde oppervlakken. De rots trommelproces kan worden geëmuleerd to gladgestreken rotsen te produceren met behulp van een rock tuimelaars. Rock tuimelaars gebruik maken van de mechanisme van natuurlijke rots naar rots tumbling oppervlakken glad. Rock tuimelaars nodig diverse materialen om het eindproduct van gladgestreken rotsen opleveren. Deze materialen, genoemd als rock tumbling leveringen, worden hier besproken.
Rock Tumbling Supplies - Rocks; klein en fijn geslepen stenen is het eindproduct van de rots tumbling proces. Rotsen zijn de belangrijkste rock tumbling leveringen. De keuze van de rotsen om te worden gebruikt in de rots tumbler moet zorgvuldig gebeuren, want het zal de kwaliteit van het eindproduct beïnvloeden. Goede kwaliteit rotsen geven betere resultaten na tumbling. Meestal de rotsen worden gebruikt voor het laten tuimelen zijn kwarts, Jaspers, Agaat, en vuursteen. Deze rotsen hebben geen lege ruimtes en korrelige textuur. While gesteenten zoals zandsteen, leisteen, schisten en siltsteen zijn kwetsbaar en dus niet in staat zijn de tuimelende proces te weerstaan. Kalksteen en dolomiet do verwerven van een gladgestreken oppervlak na tumbling. Echter, ze niet te verwerven glans. Zo identificeert de rotsen voordat u tuimelen ze. Geen gebruik maken van verschillende soorten stenen bij elkaar tuimelen.
Rock Tumbling Supplies - Tumbling Grit; Tumbling grit is een mengsel in de rots tumbler dat is moeilijker dan rotsen en bevordert de slijtage van de rotsen. In de commerciële rock tuimelaars, is de korrel bestaat uit siliciumcarbide. Wanneer de rotsen tuimelen, komen ze in contact met deze korrel en slijtage plaatsvindt. Different tuimelen grutten worden op verschillende stadia van rock tuimelen. De verschillende groottes van tumbling grits zijn grof (60/90), medium (120/200) en fijn (500). De grofheid van het zand wordt beoordeeld door de eenheid grit. Hoe kleiner het aantal dat de grit vertegenwoordigt, grover is de siliciumcarbide. Grove korrel wordt gebruikt in de beginfase van de rock tumbling. Fijn grit, een poeder-als zand, wordt gebruikt tijdens de laatste fase van de rock tuimelen naar de rotsen poetsen. Het mechanisme van slijtage door grit is gelijk aan dat bereikt door een schuurpapier.
Rock Tumbling Supplies - Rock Pools of Pre-Poolse; Zodra de rotsen tuimelde, ze worden gepolijst om een ​​glanzende look te geven. Deze stap is nodig om een ​​glanzende afwerking te geven aan de getrommelde stenen. Er zijn verschillende rock tuimelen leveringen gebruikt voor het polijsten these rotsen die oxide producten zoals tinoxide, cerium oxide en aluminium oxide bevatten.
Rock Tumbling Benodigdheden - Tumbling Media; Tumbling media zijn materialen zoals pellets en kralen, die gemengd met het grit. Deze zijn opgenomen tegen afbrokkelen, barsten of breken van rotsen veroorzaakt als gevolg van frequente tuimelen voorkomen. Deze fungeren als kussens tussen de rotsen. De tuimelende media meestal gebruikt in de rock tuimelaars zijn kleine stukjes hardhout, keramiek kralen en plastic pellets.
Nuttige tips tijdens het gebruik van Rock Tumbling Supplies; Reinig de container en de stenen elke keer dat u de korrel. ; Zorg ervoor dat u elke steen afzonderlijk schoon tijdens het verwisselen van de korrel. ; Niet volledig vullen het water met grit, als dit niet kan goede resultaten geven. , Regelmatig onderhoud van de rots tumbler vergadering die motor en ander mechanisme bevat, is van essentieel belang. ; Mocht u steen die is gebarsten of beschadigd, te verwijderen. ; Doe de gebruikte grit niet weglopen in gootstenen als uw gootsteen kan verstopt raken. ; Gebruik vergelijkbare soorten rotsen, terwijl tumbling. Make partijen van de soorten gesteenten en apart drogen hen. ; Gebruik kleine maten van rotsen voor tumbling. ; U kunt uw eigen huisgemaakte rock beker en gebruik maken van deze stenen voor vele doeleinden. Veel innovatieve ideeën kunnen worden uitgevoerd met deze tuimelde rotsen. Rock tuimelende is een langdurig proces heeft veel geduld. Het is belangrijk om passende rock tumbling leveringen te gebruiken om een ​​soepele en gepolijste stenen te krijgen.

No comments:

Post a Comment