Wednesday 18 January 2012

Zelfgemaakte vaatwasmiddel: Hoe te om Uw Eigen afwasmiddel Make

In tijden van vandaag, als alles dat we nodig hebben komt met een hoog prijskaartje, elementaire huishoudelijke artikelen zijn niet anders. Vaatwassers, is een essentieel keukenapparatuur aan populariteit gewonnen en wordt gezien in de meeste keukens van deze dagen. De kosten van een pakket van commerciële vaatwasmiddel heeft de capaciteit om u boggle beneden. In dergelijke omstandigheden zou het maken van een vaatwasmiddel thuis een fantastische idee. Zelfgemaakte vaatwasmiddel is uiterst gemakkelijk te maken, en het allerbelangrijkste is dat de kosten van de benodigde ingrediënten is veel goedkoper dan de werkelijke wasmiddel beschikbaar op de markt.
Voordelen van Homemade afwasmiddel
Afgezien van het feit dat het is heel goedkoop om een ​​vaatwasmiddel thuis te maken, het heeft ook een aantal andere voordelen. Bijvoorbeeld, het commerciële wasmiddelen die we kopen bevatten schadelijke chemische stoffen en ook verhuurd chloorgas die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Echter, wanneer een vaatwasmiddel maakt thuis, het is vrij van chemische stoffen en is dus gezegd dat milieuvriendelijk zijn. Anders dan dit, de functie is vergelijkbaar is met de commerciële wasmiddelen. U zou vinden geen verschil tussen de gerechten gewassen door wasmiddel gekocht bij een supermarkt en dat wat je thuis te maken.
Hoe te om Uw Eigen afwasmiddel te maken?
Het proces van het maken van zelfgemaakte afwasmiddel is zeer eenvoudig en zou niet veel te nemen van uw tijd. De dingen die je nodig hebt om een ​​vaatwasmiddel gebruikmaken zijn onder-, soda; Borax (reinigingsmiddel); om het vaatwasmiddel te maken, alles wat je hoeft te doen is om gelijke hoeveelheden borax en soda te nemen, en meng ze. Het bedrag van de ingrediënten die je moet gebruiken zou afhangen van hoeveel wasmiddel je wilt. Het zou nuttig zijn om een ​​grote hoeveelheid wasmiddel te maken en op te slaan in een luchtdichte container.
Wanneer u de vaatwasmachine met een lading van gerechten te vullen, het twee tot drie eetlepels van dit wasmiddel in de dispenser. Als u hard water gebruikt, zou een extra lepel wasmiddel nodig. Om te voorkomen dat het water vlekken op de vaat na het wassen, is het noodzakelijk om een ​​beetje gedestilleerd witte azijn toe te voegen in de anti-spotting dispenser.
How schoonmaakmiddel Zeep maken?
Als je niet beschikt over een vaatwasser en doe de gerechten zelf, net als de zelfgemaakte vaatwasmiddel, is het tevens mogelijk om zelfgemaakte afwasmiddel. De ingrediënten die nodig hierop zijn-te maken; ¼ kopje water; 1 kopje vloeibare zeep Castilië; druppel essentiële olie; Om zelfgemaakte afwasmiddel, eerst een plastic of een glazen fles en vul deze met het water. Voeg een kop van Castilië zeep erin, en met een eye-dropper in een druppel essentiële olie. dicht Sluit het deksel van het fles en flink schudden.
Er zijn ook een aantal andere methoden van het maken van zelfgemaakte afwasmiddel. Een methode zou zijn door gebruik te maken zeep vlokken. Neem warme water in een grote kom en voeg zeep vlokken in. Houd het op de gasbrander op een laag pitje en roer tot alle de sneeuwvlokken te krijgen volledig is opgelost. Zodra dit is gebeurd, zet in sommige glycerine en uitschakelen van de vlam. Nadat het mengsel volledig is afgekoeld, giet in witte azijn, 4 gram citroensap en 4 - 5 druppels van uw favoriete essentiële olie. Breng de oplossing in een fles, goed afgesloten met een deksel en schudden voor gebruik.
Een andere methode om afwasmiddel te maken is door middel van een stuk zeep. In een emmer, met een scheermes, snijd de zeep in stukken. Week de emmer met twee of drie kopjes water gedurende drie uur. Zodra de zeep stukken te verzachten, knijp en roer tot alle zeep stukken zijn volledig verdund. Giet het in een fles en schud goed.
Nu moet je heb een duidelijk idee over hoe je je eigen vaatwasmiddel te maken. Het maken van vaatwasser wasmiddel en afwasmiddel thuis vergt zeer minder inspanning en is ook een goede manier om geld te besparen.

No comments:

Post a Comment