Wednesday, 18 January 2012

Opblaasbare Meubelen

Opblaasbare meubels is altijd in verband gebracht met kampen, picknicks, stranden en dergelijke. Maar in de afgelopen tijd hebben steeds meer mensen begonnen gebruik van dit soort meubelen in hun huizen. Meestal wordt de opblaasbare meubels gemaakt van een geharde polyvinyl carbonaat materiaal dat extreme sterkte en elasticiteit heeft. Het is omdat de elasticiteit dat het materiaal bestand is tegen de zware druk te blazen binnen het object. Ze zijn allemaal voorzien van hard plastic of rubber drukknoppen die kunnen worden geopend in te vullen de lucht, en daarna weer gesloten. Het materiaal van de toets is zo ontworpen om stevig te houden bevestigd. Er zijn de inflatie pompen die speciaal beschikbaar zijn voor het opblazen van dit meubilair.
Veel van de typische meubelen kunnen worden gemaakt in de opblaasbare stijl. Zeer vaak materialen zijn sofa's, stoelen, krukken, bedden en een heleboel kinderen meubilair. Because of the polyvinyl carbonate material used for their manufacture, can they be given any color and design. Dat is hoe een grote mate van diversiteit kan gecreëerd worden met opblaasbare meubelen. Hun basisstructuur is hetzelfde, maar de diverse ontwerpen op te maken het verschil. In feite is het de kleuren en het ontwerp dat onderscheid de opblaasbare meubelen bedoeld voor kinderen van deze bedoeld voor volwassenen.
Wat is de aantrekkingskracht van opblaasbare meubels anyways? Ze zijn goed aanvullingen voor kinderkamers, maar voor de mainstream kamers van het huis, ze misschien niet goed past. Slechts een enkele opblaasbare bank hier of een voetenbankje er zou een goede accent, maar dat is over. Maar ja, als het gaat voor picknicks en dergelijke dingen, ze blijken te zijn de beste opties.
Laten we nu kijken naar een aantal van de voor-en nadelen van opblaasbare meubelen.
Opblaasbare Meubelen - Voordelen
Mensen kopen opblaasbare meubels, omdat ze hebben veel voordelen verbonden. De volgende zijn enkele van de meest voorkomende redenen waarom mensen zouden willen om ze te kopen. ; Ze zijn goedkoop. Opblaasbare meubilair zijn de goedkoopste soorten meubels in de buurt. Kun je gewoon sofa's voor twee op ongeveer $ 30, terwijl het meer jazzily gedrukt die kunnen oplopen tot $ 50. Even de grote bedden zijn verkrijgbaar bij de betere onder de $ 50. Daarmee, worden deze goede keuze als je leven in een tijdelijke woning en wilt meubilair voor de stop-gap regeling. ; Ze zijn zeer goed voor kamers kid's om vele redenen, en het minste van deze redenen is dat ze zijn kleurrijk en heel aantrekkelijk voor de jongeren. Maar meer dan dat, opblaasbare meubels zijn volkomen veilig, omdat ze geen harde uiteinden overal. Dat maakt ze geschikt voor kleuters ook. Kinderen als de springkastelen het gevoel dat dit meubilair geeft hen. ; Ze zijn draagbaar. Het enige wat u hoeft te doen is om de lucht verhuren van hen en ze vouwen in kleine percelen. Deze kunnen dan worden uitgevoerd waar u wilt. Tja, je kunt het hele meubilair van uw huis te nemen in een enkele koffer alsof het springkussen. ; Ze vereisen geen onderhoud at all. Je hoeft ze niet te polijsten, hen of spuiten ze was met ongedierte en insecten-proof stoffen. Because polyvinyl carbonaat resistent is tegen al deze factoren, deze meubels ervoor zorgen dat u een lange dienst. ; Opblaasbare Meubelen - Nadelen
Maar er zijn de nadelen van deze meubelen ook. Als er geen, zou iedereen zijn ontdaan van hun andere vormen van meubels en verpakt in hun huizen met opblaasbare dingen. Hier is een overzicht van de nadelen die gepaard gaan met opblaasbaar meubilair: -; Ze zijn heel delicaat. Omdat ze zijn opblaasbare, kan een klein lek met een pin maken het geheel nutteloos. U kunt natuurlijk ze met plakband, maar dat zou niet lang vrij lang ook. Kinderen moeten worden gemaakt om dit te realiseren, omdat hun ruw spel kan gemakkelijk schade dit meubilair. , Omdat ze zijn niet zwaar, ze niet te krijgen stevige basis op de grond. Als gevolg daarvan blijven ze zwaaien. Vooral de kinderzitjes slip een stuk als de peuter probeert je op te krijgen. Ook, indien de peuter duwt zijn / haar gewicht op een zijde van de stoel, kan de hele zaak omvalt, verwondt de jongen. Dit probleem is minder met de grotere meubels, zoals de banken en bedden, dat wel. ; Zij worden verhandeld als onoverwinnelijk meubels, maar in werkelijkheid kunnen ze niet worden gebruikt voor lang. Als je houdt ze te gebruiken, krijgen ze versleten. De rubberen knoppen kunnen worden verliezen, of de naden misschien iets weg te geven, enz. als dat gebeurt, de meubels onbruikbaar, want het zal niet in staat om de lucht te houden. In feite, net na enkele weken gebruik van dit meubel, ziet u dat het niet houden als veel lucht als het eerder gebruikt. ; Ze worden beschouwd als elegant. U kunt ze in kinderkamers, maar het is zeer onorthodoxe met opblaasbare meubelen gebruiken in de andere kamers van het huis, behalve voor een paar stukjes hier en daar. Voor mensen die op zoek zijn voor het maken een statement met het decor van hun huizen, de opblaasbare meubilair is zeker niet het beste optie.

No comments:

Post a Comment