Sunday, 22 January 2012

Moderne vs Hedendaagse Slaapkamermeubels

Winkelen voor Slaapkamer Meubels:; Als je winkelen voor een hele reeks nieuwe meubels voor uw slaapkamer, zult u waarschijnlijk wel een beetje verbijsterd door de vele stijlen en modellen die beschikbaar zijn in de markt momenteel. Vindt u zowel het meubilair dat u dacht dat je wilde en het meubilair dat u niet eens wist dat ze bestonden, alles van antieke, faux-antiek, modern, eigentijds, rustiek, overgangs-en enzovoort. Het slimste wat je kunt doen is het nemen van uw tijd om alle beschikbare keuzes, die tegenwoordig,, gemakkelijk wordt gedaan over het Internet onderzoek. Leer alles wat je kunt over de verschillende interieurstijlen, vergelijk de prijzen en, belangrijker nog, het ontwikkelen van een duidelijk idee van wat u zelf kunt leven. Maak een notitie van de dingen die je nodig hebt - een bed, een kast, een gespiegelde dressoir, een paar nachtkastje met laden, fauteuils, stoelen, enzovoort - en beslissen of u wilt kopen een hele slaapkamer meubilair set all in een keer of zou liever te bouwen tot een verzameling aparte stukken. U moet overwegen of de kleur, vorm en grootte van het meubilair zal in harmonie zijn met uw bestaande slaapkamer inrichting, je kunt je slaapkamer gebied te meten om een ​​exacte idee van hoe het meubilair past in het te krijgen.
Meubilair voor uw slaapkamer: - uw smaak en uw comfort zouden voorop moeten staan ​​net als de inrichting voor de rest van uw huis, slaapkamer meubilair zou eveneens een kwestie van persoonlijke voorkeur. Dat gezegd hebbende, moet u ook het nut en de mode-factoren te overwegen. Wil je slaapkamer meubilair dat makkelijk te onderhouden of je hebt de tijd voor high-onderhoud meubelen doen? Als je kinderen en huisdieren, bijvoorbeeld, zal het waarschijnlijk niet doen om meubilair dat is gewoon te kostbaar om te worden aangeraakt have. Daarna moet u overwegen als je de meubels die je hebt gekozen voor vele jaren te komen of zal het lijken nogal retrograde in slechts een paar jaar tijd te doorstaan? Een goed ontwerp, zeggen ze, nooit uit de mode raakt, maar het vereist de juiste instelling allemaal hetzelfde. Dus heb je de juiste ruimte?
De reden dat veel mensen lijken te gaan voor moderne en hedendaagse slaapkamermeubilair is dat dit soort inrichting, afgezien van kijken goed en zijn makkelijk te onderhouden, is meestal meer in sync met de huidige levensstijl. Het wordt geleverd in een verscheidenheid van ruimtebesparende vormen, vaak met ingebouwde opslagruimte gebieden, dus je zult geen problemen met het maken de kleinste slaapkamer kijken open, overzichtelijk en aangenaam. Steeds licht-gewicht, is het ook eenvoudig om de meubels rond verschuiving en uw slaapkamer een andere ambiance te geven van tijd tot tijd.
Laten we zien wat de termen 'Modern' en 'hedendaags' te duiden.
Modern met Contemporary Slaapkamermeubels:; De term 'Modern', zoals toegepast op meubels hier, verwijst vooral naar de meubelontwerpen die werden door de Bauhaus School of Design opgericht in Duitsland in de periode tussen de twee wereldoorlogen. Opgericht door Walter Gropius het Bauhaus school nagestreefde innovatieve ontwerpen die waren opmerkelijk - vooral in het licht van de barokke stijl van meubels die in zwang waren op het moment - voor hun strakke lijnen en radicaal vereenvoudigde vormen, en de nadruk op functionaliteit. Het moderne meubilair modellen opgenomen materialen zoals staal, glas en kunststof, het creëren van een ongehoorde gevoel van visuele lichtheid en ruimte.
De komst van de nazi's en het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zorgde voor veel van de Bauhaus ontwerpers om het land te verlaten en naar de Verenigde Staten te emigreren. Ze hebben hun moderne design concepten op deze manier gebracht aan een nieuwe en ontvankelijk land, waar ze waren, afwisselend, aangepast, geassimileerd en omgebouwd tot verdere innovatieve concepten.
Een mooi voorbeeld van slaapkamermeubelen 'Modern' is Gustav Hassenpflug de opklapbare tafel. Wanneer niet in gebruik, kan het tafelblad worden neergeklapt tot slechts 4 centimeter. Een andere grote en ruimtebesparende meubels stuk is het platform bed, die oorspronkelijk is ontworpen door Mies van der Rohe. Het heeft een eenvoudig ontwerp dat goed in elke vorm van slaapkamer eruit ziet en biedt opslagruimte binnen, dat is een weldaad als je een klein gebied.
Wanneer we spreken van 'Contemporary' in meubels ontwerpen, aan de andere kant, bedoelen we de stijlen en trends die actueel. Hedendaagse meubels ontwerp kan worden geïnspireerd door een modern design, van antiek design, van etnische ontwerp, van rustieke ontwerp, van beeldende kunst, uit de natuur, van de technologie, van zo ongeveer alles daar, het kan mengen in een verscheidenheid van ideeën. Als je net als fantasierijk en creatief slaapkamermeubilair dat de conventionele rekt zich uit en kan gewoon de grens op de excentrieke, dan eigentijdse meubelen is voor jou. Moderne slaapkamer meubilair tracht te ontwerpen grenzen uit te breiden met verrassende en elegante contouren, zonder aan comfort en functionaliteit. Het is strak, onopgesmukte en kan komen in gedempt of felle kleuren. Het komt in verschillende materialen - gerecycleerd staal, aluminium, chroom, glas, hout, faux-hout, en met stoffen als linnen, katoen jute, zijde, biologische hennep, gerecycled polyester, wol, natuurlijke latex schuim en so voort - maar meer en meer de nadruk deze dagen lijkt op verblijf niet-toxisch en milieuvriendelijk.

No comments:

Post a Comment