Friday 20 January 2012

Ideeën voor zelfgemaakte zeep Additieven

Het merendeel van de commerciële zepen gebrek aan glycerine, en maken de huid droog en jeukende. De component glycerine helpt vocht vasthouden, en hoewel het niveau niet kan worden gewijzigd in commerciële zepen, kan men zeep maken thuis met glycerine. Zelfgemaakte loog zeep recepten bestaan ​​uit een combinatie van loog en vet, wat resulteert in een chemisch proces genaamd verzeping. Tijdens dit proces wordt glycerine vrij als een bijproduct. Zelfgemaakte soapmaking is niet alleen gemakkelijk, maar ook mensen in staat stelt zeep maken dat past bij hun behoeften. Het maken van zeep thuis geeft de flexibiliteit en autoriteit te kiezen voor de ingrediënten worden toegevoegd in de soap. Geur wordt vaak toegevoegd aan zepen te maken aantrekkelijker. Er wordt aangenomen dat de vanille geur een persoon kalmeert, en de mandarijn een, met zijn krachtige citrusgeur, is eigenlijk heel stimulerend. Is het zeer gunstig voor mensen die het moeilijk vinden om naar hun voeten in de ochtend!
Zelfgemaakte zeep Additieven Ideeën; om het aroma en de kwaliteit van de zeep te verbeteren, kan een toe te voegen verschillende soorten zeep additieven dan kleur en geur. De verschillende zelfgemaakte zeep additieven zijn:
Kruiden: Het toevoegen van kruiden aan de zeep mengsel geeft niet alleen de zeep zijn uniekheid, maar zijn ook van grote hulp om de persoon te gebruiken. Kruiden zoals lavendel vertonen anti-inflammatoire eigenschappen die helpen de huid te ontspannen. Overigens, het heeft een heerlijk aroma. Kamille is een kruid dat is verfrissend en rustgevend. Het werkt ook als een milde samentrekkend en is effectief in verminderen irritatie in huid met eczeem. Rozemarijn heeft ook een milde samentrekkende eigenschappen die helpen te ontspannen, en basilicum is natuurlijk antibacterieel. Eucalyptus voegt de verkwikkende aspect aan de zeep, en voor een verkoelend en stimulerend effect, kan men toevoegen citroengras.
Specerijen: Voor een kruidige geur, voeg kruidnagel aan de zeep mengsel. Kaneelpoeder, wanneer toegevoegd, zorgt voor een pittige, gespikkelde-bruin natuurlijkere uitstraling en een zelfgebakken geur aan de zeep. Kaneel wordt verondersteld om een ​​stress reliever en stimulerende zijn. Echter, grote hoeveelheden kaneel kan resulteren in irritatie van de huid, dus het moet spaarzaam gebruikt worden. Om een ​​warme bruine kleur geven, kan cacao poeder worden toegevoegd.
Melk en Boter: toevoegen cacaoboter aan de zeep mengsel oorzaken de zeep om romige geworden, en Shea boter, anderzijds, wordt toegevoegd aan zepen als een ultra-moisturizer. Men kan toevoegen instant poedermelk voor de zeep mengsel als een natuurlijke reiniger. Echter, aangezien melk zeep verzacht, mag alleen een beperkte hoeveelheid worden toegevoegd. Naast poeder, kan men ook voeg ongeveer 1 eetlepel van de kokosnoot of geitenmelk per pond zeepbasis. Als vers melk wordt toegevoegd, dan moet een bepaalde hoeveelheid vitamine E worden toegevoegd aan de soap, om schimmel te voorkomen. De bovengenoemde ingrediënten worden in kleine hoeveelheden toegevoegd (¼ el) totdat de gewenste eigenschappen worden bereikt. Het maximale bedrag dat moet worden toegevoegd is 2 eetl. Melk moet worden bevroren voor gebruik, zoals het moet zijn modderige wanneer ze worden toegevoegd aan het mengsel. Dit komt omdat melk heeft een neiging tot oververhitten.
Andere additieven: Aloë vera verlicht zowel droog als verbrande huid en is een goede optie om zeep gebracht. Honing is ook heerlijk ontspannend eigenschappen en kan worden toegevoegd in een beperkte hoeveelheid in te veel honing verzacht zeep. Havermout (gewone havermout) met zijn kalmerende en exfoliërende eigenschappen is een andere optie. Maïsmeel, suiker en zouten kan worden gebruikt als natuurlijke exfoliants. Maanzaad zijn zacht exfoliërende die een interessante textuur toe te voegen aan de zeep. Als men op zoek is naar een natuurlijke kleurstof, dan is het toevoegen Calendula bloemblaadjes is een goed idee. Deze bloemblaadjes houden hun gouden kleur in de soap en voeg natuurlijke schoonheid aan. Bijenwas kan worden toegevoegd als het niet alleen fungeert als een verharder, maar ook zorgt voor een heerlijk, geurig aroma. Koffie is een gemeenschappelijke natuurlijke deodorant. Mensen die een vette huid kunt klei (Glacial of bentoniet), zoals klei heeft de mogelijkheid om overtollige olie trekken uit de huid. Amandel meel helpt absorberen overtollige olie uit de huid en deblokkeert poriën.
Terwijl het toevoegen additieven, is het raadzaam te plaatsen in de matrijs voordat gieten de zeep. Dit zal toelaten de additieven worden op de top van de zeep, waardoor ze een unieke look. Met de bovengenoemde zelfgemaakte zeep additieven ideeën, kan men een unieke zeep die past bij de persoonlijke behoeften. Deze zelfgemaakte zeep maken prachtige cadeaus zo goed!

No comments:

Post a Comment