Tuesday 10 January 2012

Vrouwen kapsels: Kapsels voor lang haar Sloten

Als iemand zei: 'Het leven is een eindeloze strijd vol frustraties en uitdagingen, maar uiteindelijk vind je een kapsel je wil!', Realiseerde ik me niet alles is verloren!
Als je denkt dat jij de enige die vast komt te zitten met de verkeerde kapsel, think again! Net zoals mensen hebben de angst voor een soort tandartsstoel, zo is het geval met mij als zoveel kappers go! Bang voor het bezoek aan mijn kapper (een nieuwe elke keer!), Had ik bijna tot de conclusie gekomen dat er niets is zoals het recht stijl of wat dat betreft, zelfs een goede kapper!
En om het allemaal top, stel je de 'horror' (voor sommigen) van het hebben van cascading lang haar! Voor de drukke vrouw, altijd op gaan, is het altijd de slimste optie om de sport kort haar-dos. Dus betekent dat, de meisjes met lange vlechten zitten en speel een beetje met hun duimen thuis? Misschien Beyonce voegt hair extensions voor geen rijm of reden! Hoewel ik moet het een punt om te vermelden dat het vaak vrouwen met prachtige lange haren geloofd worden gevonden om meer aantrekkelijk zijn voor mannen in vergelijking met vrouwen met korte lokken. (Nou ja, althans tot een bepaald deel van de mannen!)
Nu komt het moeilijke taak. Dus je hebt lang haar. En je vriendje houdt het ook. Maar een van de grootste dilemma's van de meeste vrouwen is hoe te kleden hun lange lokken. Het is de materie van het vinden van de juiste stijl om uw gezicht te passen en overeenkomen met uw houding. Ook zij nodig heeft om verwend te worden en behandeld met de grootst mogelijke offerte, liefdevolle, zorg.
De eerste belangrijkste stap, doe zorg ervoor dat u de juiste kapper. Hij is de Schepper, die zal worden vormgeven van je mooie sloten om een ​​nieuwe jij onthullen! Bespreek met je kapper de verschillende mogelijkheden. Maak een inspanning en check out de nieuwste trends online.
Hier zijn een paar tips over vrouwen kapsels voor lang haar sloten (totdat je de juiste kapper ontmoeten!):
Gewoon naar beneden laat je haar! Ik echt bedoel dit. Na een goede hoeveelheid poetsen, kunt u laat je haar stromen rond je schouders. Voeg wat zing hem door accessorizing met een koord of gebruik een gekleurde kralen. Zorg ervoor dat u niet gaat over de top, als je niet wilt zien als een kerstboom. ; Werk op een bepaald gedeelte van je haar. Afhankelijk van wat past bij je gezicht gesneden, kunt u voeg enkele pony die kan je voorhoofd kus of gewoon worden geborsteld terug. ; Vlechten een sectie kan tijdrovend om wat te zijn, maar je kunt een nieuwe look te creëren te fleuren een saaie, sombere dag! Braid een gedeelte van de voorkant van de haarlijn of aan de rand, zodat het gewoon hangt over de rand. Het aantal vlechten berust uitsluitend op uw voorkeur en het soort look die u nodig heeft. ; Kleed je vlechtjes met juwelen of spelden en als dat niet jouw stijl, dan gewoon kleed het omlaag met banden zich mengt met uw haar. ; If u denkt dat u lang haar dat niet kan worden vastgebonden, dan kunt u een bovenste gedeelte van je haar stropdas in een paardenstaart en laat de rest cascade onder je schouders. Voeg een strass pin om de elegante touch te verkrijgen. ; Gebruik meerdere staartjes voor degenen die bereid om te experimenteren. Borstel je haar om het een mooie glans en ook om zich te ontdoen van alle klitten. Glad uw haar in drie delen, zelfs aan de basis paardestaarten hebben. Het bereiken van de multi-pony look door verder te delen in aparte mini paardestaarten. Zorg ervoor dat ze zijn goed beveiligd. Wees creatief met de sub-secties. Van vlechtwerk of knoop. De bottom line is improviseren. Haarspelden kan daaraan toevoegen dat vleugje glam in het geval je wilt een bijzondere inspanning voor die super hete date op zaterdagavond te maken! , Rechte Of het nu gaat, golvend of krullend sloten, het hangt allemaal af van hoe u uw verbeelding voor uw kroon. Maar meisjes! Handle with care. Geef het dezelfde aandacht zou je waarschijnlijk geven, om je dure designer jurken. ; Enkele handige tips voor lang haar:
Gebruik van een grove kam; Vermijd borstelen als het nat is; Gebruik een milde shampoo; Zorg voor een gezonde voeding; Vermijd oververhitting tijdens behandelingen zoals permanenten of rechtmaken; Zorg voor een regelmatige lichaamsbeweging routine, en het allerbelangrijkste, uw haar liefde en worden zachte ermee!
Het is niet alleen hier te beëindigen. Er zijn talloze kapsels voor lang haar weelderige lokken en het is gewoon de kwestie van tijd en het experimenteren met een snit die je lang haar vorm, textuur en beweging geeft te krijgen. Het zou kunnen zijn gelaagd, gebonden, gevlochten of gewoon losgelaten. Tijd om je haar meisjes laat!

No comments:

Post a Comment