Monday, 9 January 2012

Automobile Transport Tips

Een van de dingen te overwegen wanneer u verhuist is de auto vervoeren. Dit is belangrijk, vooral als u verhuist naar verre afstanden en gaan niet naar beneden rijden in uw auto.
Automobile Transport: Soorten
Er zijn gespecialiseerde auto van diensten die u helpen met uw auto vervoeren. Ze meestal uw auto ophaalt en vervolgens afleveren op het nieuwe adres. Deze diensten meestal verschillende methodes toepassen van auto-vervoer. U kunt als volgt te werk gaan.
Open trailers:
Deze zijn het vervoer aanhangwagens die normaliter tot ongeveer 8 tot 10 auto's haul gebruikt in een tijd over verschillende afstanden. Normaal gesproken, deze trailers zijn ongeveer 14 meter hoog en 80 meter lang. Als zodanig is dit de minst dure optie te gebruiken. Echter, aangezien deze trailers geopend zijn, wordt uw auto worden blootgesteld aan de elementen. Ook, omdat ze heel het vervoer een aantal auto's in een keer, je kan hebben om te wachten tot de automatische transport bedrijf krijgt die veel auto's worden vervoerd in dezelfde algemene bestemming richting of locatie als de jouwe. Ook omwille van hun lengte kunnen deze alleen trailers rijden op de weg dat het gewicht ervan te ondersteunen en kan niet scherpe bochten die makkelijk.
Afgesloten Trailers:
Dit is vergelijkbaar met het vervoer aanhangwagens hierboven vermeld, maar ze zijn ingesloten. Meestal zijn zeldzaam en dure auto's vervoerd met deze methode. Deze manier de wagen niet wordt blootgesteld aan de elementen, terwijl het transport. Het is daarom beschouwd als een veilig en veilige methode van auto-vervoer zijn. Echter, het nadeel is dat deze methode is vrij duur.
Zelf vervoer:
Deze derde alternatieve toepassingen van een van de bovengenoemde methoden, maar in plaats van een auto vervoersdienst, jij bent degene die doet het ophalen in de buurt. Daarom, als u niet beschikt over een aanhanger gereden, moet u voorzichtig zijn. Vraag naar tips en proberen een proefrit met de trailer voordat je op reis gaat. In dit geval je kan de huur van de aanhanger van een bedrijf, dus zorg ervoor dat al hun voorwaarden zijn volledig begrepen door jou.
Automobile Transport Tips
Als je eenmaal hebt uitgezocht welk vervoermiddel u het beste, zijn er enkele andere dingen die je moet kennen. These automobiel transport tips zal u door de rest van de fijne kneepjes van het vervoer van uw auto. ; Zoals eerder vermeld, zal de auto vervoer bedrijf vaak meerdere auto's wordt verplaatst in dezelfde richting of locatie als de jouwe hebben. Dus je kan het nodig zijn om ze op minstens 4 weken tevoren periode voor het verkeer van uw auto. ; Zorg ervoor dat uw auto goed is verzekerd door de auto-vervoer. Meestal zijn de verhuizers zullen ook vooraf te controleren de auto geen krassen, deuken etc en noteer dit op de vrachtbrief. ; Zorg er ook voor dat u uw auto verzekerd correct voor schade en diefstal. ; Alvorens uw auto weg voor transport, zorg dan dat het wordt gewassen en goed schoongemaakt, zodat u op de hoogte van krassen en deuken, enz.; Verwijder alle uw persoonlijke spullen uit de auto voordat deze weg wordt bewogen. Als er geen reserve-banden en dergelijke spullen in de auto, zorg ervoor dat het gebonden is correct werd afgesloten. ; Zorg ervoor dat u bij benadering levertijden voor de auto van de service. Meestal duurt het ongeveer 8 tot 10 dagen, maar het kan meer tijd in beslag nemen afhankelijk van de afstand die moet worden afgelegd. , In geval mag u er niet zijn thuis toen de pick-up of drop van de auto gebeurt, ervoor te zorgen dat je iemand anders met uw toestemming (zoals een familielid of een buurman) om dit te doen. ; Een andere belangrijke tip is om uit te werken in de kosten tussen u en de auto-vervoer. Sommige diensten kan het nodig zijn een voorschot, terwijl sommige zal uw betaling bij levering te aanvaarden. Anderen kunnen Moet ik een borg die zal worden aangepast tegen de eindfactuur. Zorg ervoor dat de voorwaarden zijn goed worden begrepen door jou. ; Wanneer uw auto is door u ontvangen, goed te inspecteren om er zeker van dat het in dezelfde staat als toen de service die het opgepikt van je. Check voor veranderingen in kilometers en zeker kijken naar het dak en onder de auto voor eventuele afwijkingen. ; Bewaar alle documentatie van dit proces met u, omdat eventuele geschillen voordoen, deze documenten zullen u helpen. ; Alle gezegd en gedaan, zorg dan dat u zorg van deze kleine dingen, en de grote dingen zullen voor zichzelf zorgen.

No comments:

Post a Comment